reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Mam teraz dni plodne...bola jajniczki i kochac mi sie chce z mezuskiem:-)
Jakos wytrzymamy dwa miesiace..jak mus to mus!
A wogole to okropnie kregoslup mnie boli..mam zlogi na plecach..i musze je wymacowac.jakies guzki..od pracy..niestety.10 masazy bedzie grane...a jak mnie masuje kobitak to placze z bolu:-(
w pracy jest super..jutro przyjda moje kochane malenstwa...One sa slodkie:-)

Hej babo...jeszcze pobuszowałam w naszejklasie i myslę...ok sprawdze co na bb przed rozłaczeniem komputera i MAM CIĘ:-)

Mam teraz dni plodne...bola jajniczki i kochac mi sie chce z mezuskiem:-)
Jakos wytrzymamy dwa miesiace..jak mus to mus!
A wogole to okropnie kregoslup mnie boli..mam zlogi na plecach..i musze je wymacowac.jakies guzki..od pracy..niestety.10 masazy bedzie grane...a jak mnie masuje kobitak to placze z bolu:-(
w pracy jest super..jutro przyjda moje kochane malenstwa...One sa slodkie:-)

Oj biedactwo...juz o bolavh kręgosłupa itp to ja cos wiem...wspolczuje bardzo... Dobrze ze chociaz masz szanse na masaze...

Litości dla mnie nie macie tyle do czytania ;-);-)
Badania powtarza w nastepnym tygodniu. Boze modle sie zeby sie stal cud. Choc tez nie wariuje, bo szanse na cud sa takie jak.,.....szanse na cud ;-)
Trzymam kciuki :tak:

Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!?
Bardzo mi przykro. Mi kiedyś beta podskoczyła ale zaczęła szybko spadać i to była ciąża biochemiczna. Doszło do zapłodnienia ale się komórka nie zagnieździła.

strasznie sie ciesze ze juz weszlas w ten 9 tydzien, super ze malenstwo rosnie, a jak sie czujesz kochanie?? buziaki ;***
A dziękuje dobrze.

tak zmienilam avatar, nowy cykl, nowa nadzieja, nowy image :tak:
:-):-):-):-):-)

Karola322 nie znajduję słów by wyrazić jak mi przykro. Zapraszam na wątek https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronieniu-3780/ mi dziewczyny naprawdę pomogły.

Zrobilam pierwszy - 2kreseczka po sekundzie doslownie, wiec mowie "niemozliwe" i pobieglam po nastepny...
GRATULUJĘ :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale się wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mam takie kolezanki w pracy, ze mnie czasem krew zalewa.
To mają tupet :crazy:

Sprobuje dostac sie dzisiaj do internisty wieczorem i moze da mi skierowanie na zastrzyk, jak myslicie?
Pewnie, daj znać czy się udało.

w kazdym badz razie robilam dzisiaj test (28 dc ) i tylko jedna krecha :no: http://www.joemonster.org/art/10718/Jak_rozw
Skarbie przytulam mocno i odganiam wredną @ ;-);-);-)

Kingus-dobrze ze już nieco lepiej sie czujesz...mam nadzieje, ze mdlosci wkrótce odejda i bedzie juz tylko urok ciąży...
Mam nadzieje, za 3 tygodnie mam usg i troszkę mam stracha.

Zamówiłam sobie spodnie ciążowe na allegro i dziś przyszły są super, fajnie wykończone i nie wyglądają na ciążowe. Nie będę musiała już z rozpiętymi spodniami chodzić ;-);-)

Mam nadzieje, za 3 tygodnie mam usg i troszkę mam stracha.

Zamówiłam sobie spodnie ciążowe na allegro i dziś przyszły są super, fajnie wykończone i nie wyglądają na ciążowe. Nie będę musiała już z rozpiętymi spodniami chodzić ;-);-)

Witakj kingus!
Kochanie-nie moge, no!!! I poco się denerwujesz usg...masz zamiar tak przez 3 tygodnie?
Przecież wszystko jest dobrze, fasolka zdrowo rośnie i ma milusio w brzuszku, Ty czujesz sie dobrze, wszystko jest i BEDZIE tak jak powinno!!! Uwierz w to proszę Cię kochanie i nie smuc sie i nie zamartwiaj!!! Bo nie masz powodu!!! Tym razem bedzie dobrze-obiecuję!!!
Bo bedę lała po 4 literach...choćbys w tych nowych gatkach byla:-D
A propos gatek...fajnie, ze ladne i sie cieszysz-a przytyłaś już cosik??? 9 tydzien już...hmmm ale ten czas leci!

Witakj kingus!
Kochanie-nie moge, no!!! I poco się denerwujesz usg...masz zamiar tak przez 3 tygodnie?
Bo bedę lała po 4 literach...choćbys w tych nowych gatkach byla:-D
A propos gatek...fajnie, ze ladne i sie cieszysz-a przytyłaś już cosik??? 9 tydzien już...hmmm ale ten czas leci!
Będę już grzeczna :tak::tak:
Jutro się u rodziców zważę i napiszę wieczorkiem.

ha,ha..SUPEROWO:-) jestem na naszaj tez Anna Garborg (Radlak) norwegia

Jakas Wiola tam ci napisała kolo fury kanapek, ze jestes szczupla i zebys tak trzymała...a ja ci życze wrecz przeciwnie-zebyś jak najszybciej przypominala nam sliczny balonik i dumnie prezentowala piekny brzuszek!!! I to nie z powodu tych kanapek:-) a ...zaproszenie wyslane:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry