reklama
Mam teraz dni plodne...bola jajniczki i kochac mi sie chce z mezuskiem:-)
Jakos wytrzymamy dwa miesiace..jak mus to mus!
A wogole to okropnie kregoslup mnie boli..mam zlogi na plecach..i musze je wymacowac.jakies guzki..od pracy..niestety.10 masazy bedzie grane...a jak mnie masuje kobitak to placze z bolu:-(
w pracy jest super..jutro przyjda moje kochane malenstwa...One sa slodkie:-)
A wogole to okropnie kregoslup mnie boli..mam zlogi na plecach..i musze je wymacowac.jakies guzki..od pracy..niestety.10 masazy bedzie grane...a jak mnie masuje kobitak to placze z bolu:-(
w.kropeczka
Fanka BB :)
Hej babo...jeszcze pobuszowałam w naszejklasie i myslę...ok sprawdze co na bb przed rozłaczeniem komputera i MAM CIĘ:-)
w.kropeczka
Mam teraz dni plodne...bola jajniczki i kochac mi sie chce z mezuskiem:-)
Oj biedactwo...juz o bolavh kręgosłupa itp to ja cos wiem...wspolczuje bardzo... Dobrze ze chociaz masz szanse na masaze...
kinguś
Nie poddam się
Litości dla mnie nie macie tyle do czytania ;-);-)

Karola322 nie znajduję słów by wyrazić jak mi przykro. Zapraszam na wątek https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronieniu-3780/ mi dziewczyny naprawdę pomogły.

Zamówiłam sobie spodnie ciążowe na allegro i dziś przyszły są super, fajnie wykończone i nie wyglądają na ciążowe. Nie będę musiała już z rozpiętymi spodniami chodzić ;-);-)
Trzymam kciukiBadania powtarza w nastepnym tygodniu. Boze modle sie zeby sie stal cud. Choc tez nie wariuje, bo szanse na cud sa takie jak.,.....szanse na cud ;-)

Bardzo mi przykro. Mi kiedyś beta podskoczyła ale zaczęła szybko spadać i to była ciąża biochemiczna. Doszło do zapłodnienia ale się komórka nie zagnieździła.Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!?
A dziękuje dobrze.strasznie sie ciesze ze juz weszlas w ten 9 tydzien, super ze malenstwo rosnie, a jak sie czujesz kochanie?? buziaki ;***
:-):-):-):-):-)tak zmienilam avatar, nowy cykl, nowa nadzieja, nowy image![]()
Karola322 nie znajduję słów by wyrazić jak mi przykro. Zapraszam na wątek https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronieniu-3780/ mi dziewczyny naprawdę pomogły.
GRATULUJĘ
Zrobilam pierwszy - 2kreseczka po sekundzie doslownie, wiec mowie "niemozliwe" i pobieglam po nastepny...

To mają tupetAle się wkurzyłam, mam takie kolezanki w pracy, ze mnie czasem krew zalewa.

Pewnie, daj znać czy się udało.Sprobuje dostac sie dzisiaj do internisty wieczorem i moze da mi skierowanie na zastrzyk, jak myslicie?
Skarbie przytulam mocno i odganiam wredną @ ;-);-);-)w kazdym badz razie robilam dzisiaj test (28 dc ) i tylko jedna krechahttp://www.joemonster.org/art/10718/Jak_rozw
Mam nadzieje, za 3 tygodnie mam usg i troszkę mam stracha.Kingus-dobrze ze już nieco lepiej sie czujesz...mam nadzieje, ze mdlosci wkrótce odejda i bedzie juz tylko urok ciąży...
Zamówiłam sobie spodnie ciążowe na allegro i dziś przyszły są super, fajnie wykończone i nie wyglądają na ciążowe. Nie będę musiała już z rozpiętymi spodniami chodzić ;-);-)
w.kropeczka
Mam nadzieje, za 3 tygodnie mam usg i troszkę mam stracha.
Witakj kingus!
Kochanie-nie moge, no!!! I poco się denerwujesz usg...masz zamiar tak przez 3 tygodnie?
Przecież wszystko jest dobrze, fasolka zdrowo rośnie i ma milusio w brzuszku, Ty czujesz sie dobrze, wszystko jest i BEDZIE tak jak powinno!!! Uwierz w to proszę Cię kochanie i nie smuc sie i nie zamartwiaj!!! Bo nie masz powodu!!! Tym razem bedzie dobrze-obiecuję!!!
Bo bedę lała po 4 literach...choćbys w tych nowych gatkach byla

A propos gatek...fajnie, ze ladne i sie cieszysz-a przytyłaś już cosik??? 9 tydzien już...hmmm ale ten czas leci!
kinguś
Nie poddam się
Będę już grzecznaWitakj kingus!
Kochanie-nie moge, no!!! I poco się denerwujesz usg...masz zamiar tak przez 3 tygodnie?
Bo bedę lała po 4 literach...choćbys w tych nowych gatkach byla
A propos gatek...fajnie, ze ladne i sie cieszysz-a przytyłaś już cosik??? 9 tydzien już...hmmm ale ten czas leci!

Jutro się u rodziców zważę i napiszę wieczorkiem.
Hej babo...jeszcze pobuszowałam w naszejklasie i myslę...ok sprawdze co na bb przed rozłaczeniem komputera i MAM CIĘ:-)
ha,ha..SUPEROWO:-) jestem na naszaj tez Anna Garborg (Radlak) norwegia
w.kropeczka
ha,ha..SUPEROWO:-) jestem na naszaj tez Anna Garborg (Radlak) norwegia
Jakas Wiola tam ci napisała kolo fury kanapek, ze jestes szczupla i zebys tak trzymała...a ja ci życze wrecz przeciwnie-zebyś jak najszybciej przypominala nam sliczny balonik i dumnie prezentowala piekny brzuszek!!! I to nie z powodu tych kanapek:-) a ...zaproszenie wyslane:-)
Ostatnia edycja:
reklama
w.kropeczka
Będę już grzeczna
Jutro się u rodziców zważę i napiszę wieczorkiem.
I tak ma byc...bo będzie manto!
A czujesz po sobie ze brzusio rośnie??? pewnie tak skoro gatki rozpinać musiałas...ale cudownie Kingus, ze jesteś w ciazy - naprawdę bardzo się cieszę!!! bardzo!!!
Podziel się: