reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam wieczorowo

Ale sie kiepsko czuje. Przemeczona, trzese sie z zimna, jak to zwykle po owu. Jajniki nadal nawalala......

Nie moge sie doczekac Swiat coby miec troche dni wolnych...

Dzisiaj u nas padalo, ale zapowiadaja 12 stopni na niedziele. Super

Czesc dziewczyneczki :-D

Dziekuje za trzymanie kciukow i kazde mile slowo. Wiem, ze nie powinnam sie nakrecac ale mam milion mysli na sekunde. Raz pozytywne, raz negatywne :baffled:
Zwariowac mozna. Z uczelini zadzwonilam do przychodni i powiedzialam, ze chyba jestem w ciazy ale mialam juz kiedys pozamaciczna i boje sie, ze to sie powtorzy. Jutro ma do mnie zadzwonic polozna. Tylko, co ona mnie niby przez telefon zbada??? Masakra jest w tym kraju :-D Poki co, nie wytrzymalam i zrobilam jeszcze jeden tescik, tak zeby sie upewnic i tez II :-D Ciesze sie i modle sie, zeby fasolka z okresem nie odplynela. Jezeli jestem w ciazy, a ciaza zagniezdzila sie tam gdzie powinna - to to bedzie prawdziwy cud :-D:-D:-D
Nie puszczajcie tych kciukow.....blaaaaaaaaaagaaaaam.....

Kapitalnie!!!!!! Kciuki zaciśnięte!!! :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Jakas Wiola tam ci napisała kolo fury kanapek, ze jestes szczupla i zebys tak trzymała...a ja ci życze wrecz przeciwnie-zebyś jak najszybciej przypominala nam sliczny balonik i dumnie prezentowala piekny brzuszek!!! I to nie z powodu tych kanapek:-) a ...zaproszenie wyslane:-)

no wiem..juz cie przyjelam do siebie:.-)fajowo!
Nio..marze o tym brzuszku..hehe!

Witam wieczorowo

Ale sie kiepsko czuje. Przemeczona, trzese sie z zimna, jak to zwykle po owu. Jajniki nadal nawalala......

Lolitka, mykaj pod ciepły kocyk i odpocznij porządnie. Masz już fajrant, czy tak?
A do świąt już niedaleko, szybko zleci! :tak:

Witam wieczorowo

kochanie..zrob sobie cieplej herbatki z miodzikiem..i pod kocyk..biedactwo!
A tu bylo 8 stopni i sloneczko:-)

Cześć Kochane! Mam wynik BETY!!!

Wynik bety to 19298,00 mlU/ml czyli który tydzień???
1-2 tyg 50-500
2-3tyg 100-5000
3-4tyg 500-10000
4-5tyg 1000-50000
5-6tyg 10000-100000
6-8tyg 15000-200000

A najlepsze jest to, że moja siostra blizniaczka tez się okazało z bety, że jest w ciąży ;-)

Elegancko!!! Super beta - gratulacje!:happy::happy::happy::happy:

Witam wieczorowo

lolitko-kochanie teraz grzecznie wylacz komputerek i mykaj piod kocyk-obik łozeczka goraca herbatka z malinami lub miodem i cytrynką i wygrzewaj się ile wlezie!!! Biedacwto ...przytulam mocno-nie daj sie chorobie zadnej! I jajnikowi na bolesci mówimy kategoryczne: NIE!

no wiem..juz cie przyjelam do siebie:.-)fajowo!
Nio..marze o tym brzuszku..hehe!

Super babka jesteś Babo! dzięki za akceptacje zapr...
acha-i z takimi widokami z okna to nawet zadna zima nie jest chyba groźna...ślicznie tam macie!

Dzieki kobitki

Jak juz pod kocykiem od godziny urzeduje. Zawsze mam tak po owu, ze mnie gorac rozklada (choc co ciekawe termometr pokazuje tylko 36.5).

Na tym jajniku jakies dziadostwo musiala sie zrobic. Jak to jakis torbiel co trzeba bedzie usuwac to sie mocno zdenerwuje, bo nie chce zeby mi tu cos wyskoczylo przed ISCI i opoznilo wszystko

reklama
Do góry