kinguś
Nie poddam się
Brzusio rośnie ;-)
Uciekam na kolacyjkę

Miłej nocki:-):-)
Uciekam na kolacyjkę

Miłej nocki:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyneczki
Dziekuje za trzymanie kciukow i kazde mile slowo. Wiem, ze nie powinnam sie nakrecac ale mam milion mysli na sekunde. Raz pozytywne, raz negatywne
Zwariowac mozna. Z uczelini zadzwonilam do przychodni i powiedzialam, ze chyba jestem w ciazy ale mialam juz kiedys pozamaciczna i boje sie, ze to sie powtorzy. Jutro ma do mnie zadzwonic polozna. Tylko, co ona mnie niby przez telefon zbada??? Masakra jest w tym krajuPoki co, nie wytrzymalam i zrobilam jeszcze jeden tescik, tak zeby sie upewnic i tez II
Ciesze sie i modle sie, zeby fasolka z okresem nie odplynela. Jezeli jestem w ciazy, a ciaza zagniezdzila sie tam gdzie powinna - to to bedzie prawdziwy cud
![]()
Nie puszczajcie tych kciukow.....blaaaaaaaaaagaaaaam.....
Jakas Wiola tam ci napisała kolo fury kanapek, ze jestes szczupla i zebys tak trzymała...a ja ci życze wrecz przeciwnie-zebyś jak najszybciej przypominala nam sliczny balonik i dumnie prezentowala piekny brzuszek!!! I to nie z powodu tych kanapek:-) a ...zaproszenie wyslane:-)
Witam wieczorowo
Ale sie kiepsko czuje. Przemeczona, trzese sie z zimna, jak to zwykle po owu. Jajniki nadal nawalala......
Nie moge sie doczekac Swiat coby miec troche dni wolnych...
Dzisiaj u nas padalo, ale zapowiadaja 12 stopni na niedziele. Super
Witam wieczorowo
Ale sie kiepsko czuje. Przemeczona, trzese sie z zimna, jak to zwykle po owu. Jajniki nadal nawalala......
Cześć Kochane! Mam wynik BETY!!!
Wynik bety to 19298,00 mlU/ml czyli który tydzień???
1-2 tyg 50-500
2-3tyg 100-5000
3-4tyg 500-10000
4-5tyg 1000-50000
5-6tyg 10000-100000
6-8tyg 15000-200000
A najlepsze jest to, że moja siostra blizniaczka tez się okazało z bety, że jest w ciąży ;-)
Witam wieczorowo
no wiem..juz cie przyjelam do siebie:.-)fajowo!
Nio..marze o tym brzuszku..hehe!