olapolap
KAROL '07, PAULINA '10
dajcie dobra rade na zakwasy.......plissssssssss
Gorąca kapiel! Dluuuga! Od razu! Leć!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dajcie dobra rade na zakwasy.......plissssssssss

mam nadzieje ze dobre wyszłoSuper, że się lepiej czujesz:-)
Ja mam jutro imprezkę u siebie (30-te urodziny) więc zrobiłam ciasto od Nektarynki (cappuccino) oraz shreka (znalazłam przepis na interii) do tego zwykłe drożdżowe bo M lubi i sałatkę jarzynową i mam dość
śluż może być troszkę inny po przytulankach bo nasienie trochę zakłóca jego wygląd, ale jak się ciągnie to dobrze - znaczy, że płodny![]()
ja tak mam po seksiku na drugi i trzeci dzien.. i to taki ze hej..Ja tez mialam kiedys taki glucior---wielachny..to bylo jak mialam dni plodne:-)
masaz najlepiej wykonany prze Mgoracej niemoge bo @ w pełni....
slatke mam jedna ulubiona , masakra pyszną i wiecje jakos nie chce mi sie pichcic ... niby bym hcciala umiec ale robic sie nie chce.....no niby tak...tylko ze M no jeszcze nie M.....wraca dopiero za 2 tygodnie.....a do tej pory o mam jeszcze mase do robotymasaz najlepiej wykonany prze M![]()
powiem tak : u mnie jest roznie....Marzenixx
Sciagnelam film z netuNawet nie wiem z ktorego roku, ale z tych nowszych chyba
Dzisiaj sie objadlam ciasteczkami karmelowymi. Jutro chyba zrobie swoje ulubione kokosanki
A Ty Marzenixx......zapodac ciasto z torebki jak talentu nie masz. Choc sa ciasta co i bez talentu wychadza.....Ja ostatnio ciast malo pieke
nawet sos z torebki potrafilam zepsuc hihihi
ale jak mi cos wychodzi to jest przepyszne:-)