reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Gosia

Prowadzisz obserwacja sluzu ? Masz jakies tempki sprzed 10dc ? Czy 12dc wydarzylo sie cos sczegolnego...moze tempka wzieta o pozniejszej porze niz zwykle ?
12 dc zmierzyłam temp trochę później jak wstałam i minęło kilka min zanim przypomnialam sobie...
śluzik najlepszy białkowy był we wtorek i środę czyli 13 i 14 dc jeszcze w czwartek był rozciągliwy ale już dużo mniej a wczoraj zwykły biały.
A w środę - zresztą pisałam to na forum - strasznie bolało mnie w okolicy jajników i dwa razy miałam uczucie jakby ktoś wbijał mi szpilę... i w tym dniu nasz synek odwiódł nas od staranek niestety bo wpakował się do nas i nie chciał iść do siebie
No i nie mam tem sprzed 10 dc niestety.

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia

Wiec mialas owu 15dc, tak jak napisalam. Mialas sluz plodny przez kilka dni, w czwartek byl dzien szczytu sluzu i jednoczesni w oparciu o sama tempke tez wynika, ze 15dc....Wiec teraz czekac tylko na fasolke....

Mialas przytulanki w ten dzien? Lub 14tego ? To Twoje 2 najlepsze dni:)

Gosia
Wiec mialas owu 15dc, tak jak napisalam. Mialas sluz plodny przez kilka dni, w czwartek byl dzien szczytu sluzu i jednoczesni w oparciu o sama tempke tez wynika, ze 15dc....Wiec teraz czekac tylko na fasolke....
Mialas przytulanki w ten dzien? Lub 14tego ? To Twoje 2 najlepsze dni:)
Dzięki za odpowiedź a przytulanki były 11, 13 i 15dc

Witajcie :-)
Hej Beatko !
Czemu tak rzadko wpadasz??? Udzielasz się już na wątku mamuś?
Bo zmęczona po pracy jestem. Wstaję o 5:30 a kładę się o 21 i jakoś w dzień mi senno no ale w pracy się nie kimnę. Na mamusiach byłam ale jest strasznie dużo osób, że nie nadążam :dry:

Musze sie wam pochwali co dzis "wyprodukowalam", to dla dziewczyny ktora odchodzi jutro z mojej pracy na macierzynski, myslicie ze sie jej spodoba??? Dodam, ze rozyczki kupilam ale ta papierowa filizanke sama zrobilam (tak mnie cos naszlo) od czasu do czasu musze sie wyzyc artystycznie :happy:
Bardzo ładne :tak::tak::tak:

Andzia-s wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka szczęścia i spełnienia marzeń.

987.jpg

reklama
Musze sie wam pochwali co dzis "wyprodukowalam", to dla dziewczyny ktora odchodzi jutro z mojej pracy na macierzynski, myslicie ze sie jej spodoba??? Dodam, ze rozyczki kupilam ale ta papierowa filizanke sama zrobilam (tak mnie cos naszlo) od czasu do czasu musze sie wyzyc artystycznie :happy:

Poczytam was jutro bo dzis trszku jest pozno :baffled: pa nocki

Dziewczyny ja Was tak sobie podczytuje bo pisze na sąsiednim forum ale jak mnie coś ruszy to skrobie i tu :-)

Olesia - cudo ta filiżanka, ja też lubie sama czasem coś zrobić. Możesz zdradzić w jaki to cudowny sposób powstała owa filiżanka. :tak:

Do góry