Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trochę mnie uspokoił, ale wolałam chuchać na zimne i już biorę duphaston.
Na pewno nie zaszkodzi, a może pomoże.
I powiem Wam, że po nim boli mnie po bokach zdecydowanie mniej !
Narazie od przebudzenia nie biorę nospy, bo chcę sprawdzić czy jest lepiej po samym duphastonie.
A jak na noc wzięłam nospę i obudziłam się o 5 00 żeby zrobić test ciążowy i zmierzyć tempkę w pochwie to nie bolało mnie wogóle :-)
Mój trzeci i ostatni teścik Kinder Test pokazał krechę już z prawdziwego zdarzeniaPrawie tak mocną jak ta testowa kreska.

Witajcie w niedzielny poranek
U mnie temp dzisiaj 36,8, tak jak wczoraj i oby tak pozostało do końca i odegnało @...
passingby- no to będziemy czekać do 23 marca i trzymać kciuki ale beta rośnie ładnie![]()
Olica
dziekuje kochana:-)
A jak ty sie czujesz...masz jakies objawy?
To wasze pierwsze dziecko?
OLICAmnie bol jajnika sam przeszedl po tych plamieniach, dzieciak rosnie (wraz z beta) ale co sie strachu najadlam to moje...
Babo trzymam kciuki bardzo!!!! moze uda ci sie tam zalatwic podwojne iv - zeby dwa razy dali??? Wiem ze z powodu stresu owulacja potrafi sie laskawie przesunac na dzien wczesniej lub pozniej - czy beda ci wywolywali owulacje????
Tak czy inaczej - polecam przytulanki chwie wczesniej (moze nawet w szpitalnej lazience)zeby macica byla rozpulchniona i gotowa
to wbrew pozorom bardzo wazne!
dzięki wielkie...czesc czesctrzymam kciuki za twoja
oby byla WYSOKA
sama jestem ciekawa... moze corcia mi sie robi???
Witajcie kochane !!! Ale we Wrocku okropna pogoda ble !!!
I ja się witam dżdżyście... pada i pada od rana.....
Trochę mnie uspokoił, ale wolałam chuchać na zimne i już biorę duphaston.
Na pewno nie zaszkodzi, a może pomoże.
I powiem Wam, że po nim boli mnie po bokach zdecydowanie mniej !
Narazie od przebudzenia nie biorę nospy, bo chcę sprawdzić czy jest lepiej po samym duphastonie.
A jak na noc wzięłam nospę i obudziłam się o 5 00 żeby zrobić test ciążowy i zmierzyć tempkę w pochwie to nie bolało mnie wogóle :-)
Mój trzeci i ostatni teścik Kinder Test pokazał krechę już z prawdziwego zdarzeniaPrawie tak mocną jak ta testowa kreska.
Olica, bardzo się cieszę, że 1. już tak nie boli 2. że jesteś spokojniejsza!:-)
Byłam w szpitalu na ul. Dyrekcyjnej. Tam pracuje mój gin Grzegorz Myszczyszyn.
A Ty do kogo chodzisz i skąd dokładnie jesteś ? :-)
Dobre opinie widziałam na necie o Twoim ginekologuTeż jestem z Wrocławia:-) i na pierwszą wizytę wybieram się do Szpitala 40-lecia, do doktora Bodniaka.
A propos Wrocławia: zagłosowałaś już na wprowadzenie do naszych szpitali możliwości znieczulenia przy porodzie? Jeśli jesteś zainteresowana, to zaglądnij na www.wroclaw.gazeta.pl tam można podpisać petycję
Dzięki Pysia ! Będę się starać odpoczywać, ale k....wa dalej mam kontrolę ZUS w firmie i chcąc nie chcąc nie da się całkiem bez emocji i nerwów podejść do tego....
Wiem, trudno się wyłączyć i nie odczuwać stresu.... Zawsze i zewsząd jest się na niego narażonym. Mam nadzieję, że kontrola szybko sobie pójdzie i da spokój!!!Ja np. bałam się, czy moja stłuczka samochodowa nie odbija się negatywnie na Maluszku. Chcąc nie chcąc trochę się przestraszyłam i zdenerwowałamNo, ale jest ok.
Widzisz co gin to inne zalecenia :-)
Pocieszam się tym, że nie mam plamień.
Ja też się tak pocieszam
Alisko dziękuję za ten artykuł, trochę mnie uspokoił....
- Mnie też. Każda ciąża jest inna, każdą z nas musi i tak lekarz obejrzeć
Ja polecam monitoring, mam wrażenie, że tylko dzięki niemu jestem teraz w ciąży bo na bank wiem, kiedy była owulka.
Też bardzo polecam. Poszłam na monitoring tylko raz i się uspokoiłam, bo dowiedziałam się, że owulka będzie i kiedy +/- pechęrzyk pęknie.