lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Alisko
A probowalas testy owu ? Jak one sie mialy do monitoringu ktory zrobilas ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Udanej, choć niestety deszczowej:-(, niedzieli życzę!!
ja zaszlam mateatycznie i na testach, pamietajcie ze oni oszczedzaja na barwnikach i jak zadko kiedy wychodzi ciemniejsza, zazwyczaj troche bledsza lub taka sama jak testowaAlisko
Alisko
Z tego co piszesz wynika, ze masz dosc krotkie cykle - 25, 26 dni, tak?
Ktosiowa czyli będziemy testować razem bo ja też tak jakoś od 16-19 bo zwykle mam nieregularne i mam problem żeby to wyznaczyć. Ale u mnie nieregularne @ są spowodowane niedoczynnością tarczycy ... przez to choróbsko nigdy nie mogę wyliczyć kiedy nadejdzie @![]()

Akurat w tamtym cyklu nie zrobiłam testów owu. Poszłam na żywioł. Obserowałam tylko śluz i był faktycznie płodny.
To, co mnie zastanowiło, to to, że cztery dni po domniemanej owulce, i po pogorszeniu śluzu, nagle znów pojawił się śluz o cechach b.płodnych, no i serduchowałam.
ja zaszlam mateatycznie i na testach, pamietajcie ze oni oszczedzaja na barwnikach i jak zadko kiedy wychodzi ciemniejsza, zazwyczaj troche bledsza lub taka sama jak testowamialam owulacje jakies 12h wczesniej niz wynikalo to z testu
Zaraz zagłosuję ad. znieczulenia.
Nie miala baba klopotu zrobila sobie bete!
Dzis wynik dzieciakow to: 791,7!!! Ja chcialam tak 680 - byloby normalnie!
w widełkach: 217-71380 5tc, 158-31795 6tc.
I nie byłoby w tym nic niepokojacego gdyby nie to ze w piatek o tej samej godzinie bylo: 369,9. Przyrost jest ponad 100% a to duzo...
Wiec: albo to zaśniad groniasty albo blizniaki
Dowiem sie 23 marca (co do blizniakow bo zasniad wychodzi kolo 12 tc)
Buziaki
Fajnie, dzięki. Ja naprawdę nie wiem, jak to możliwe, że w XXI wieku trzeba walczyć o takie prawo?!? Wcale nie muszę korzystać z tej usługi, ale taką możliwość powinna mieć każda kobieta, w każdym mieście, w każdym szpitalu bez wyjątku.