reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

a gdzie ty palucha wlożyłas?:confused:do szyjki to nie wlozysz...mozesz jedynie dotknąc.Jak wlożyłas to do pochwy i wtedy wyczulas czubek szyjni
kolezanka nie napisalam ze do szyjki sobie włozyla tylko ze ją bada..

ja przed @ mam wysoko zamknieta i twardą.. potem miekka.. przed @ sie otwiera, w czasie @ to jest tak miekka ze az nie wiem z czym porównać

reklama
Nektarynka ja to czytalam:
Dziewczyny mam pytanko do was jeżeli wiecie:
@ mi się spoznia 2dzień... badam swoją szyjkę macicy i zauważyłam że jest teraz ciasna i zamknięta czy to dobry znak???
Wczesniej jak badałam przed @ to mogłam włożyć palec do końca a teraz nie mogę.. (musiałam tak to wyjaśnić sorki)

pozdrawiam
przeczytaj uwaznie...

a nie ma tam u ciebie na wsi innego gina? zeby sie spytac??

Jest tylko baba myśli, że ja biorę leki które ona mi przepisała i że jestem jej klientką. Byłam u niej potwierdzić diagnozę mojego lekarza i ona przepisała całkiem inne leczenie, jak teraz pójdę to się kapnie, że nic z jej zaleceń nie stosuję. I do tego według niej nie miałam zachodzić do kwietnia. Prędzej to ona mnie opier....doli niż coś powie.

Hanka jakich testów ciążowych używasz???

Bobo test.

No hej, podłogi umyte więc mogę popisać trochę. Widzę Hania, że jeszcze nie urodziłaś a już pozbyto cię dzieci - niezłe mamy dziewczyny w tym towarzystwie:-):-):-)

No widzisz tak im sie podobają moje pęcherzyki, że się biją wręcz o nie.

reklama
Dzięki!:-) A ile się czeka na wyniki? I czy będę coś z tego wiedziała, czy muszę biec do lekarza?

Do góry