Wrocilam z uczelni.
Kupilam po drodze, cos co sie nazywa Lutein. Cholera wie, czy to to samo co luteina, bo bez recepty takie cos znalazlam. Kierujac sie tylko i wylacznie podobienstwem nazw.
Plamie krwia
Papa fasolko, szkoda ze nie chcialas z nami zostac. Kochalam Cie od samego poczatku.
kochaniutka przykro mi bardzo..sciskam cie mocno..moj kwiatuszku:-)
reklama
Loree
Fanka BB :)
Ja też robię na własną rękę i dlatego już zgłupiałam. Zrobię chyba oba te badania, bo i tak za nie nie płacę. A do lekarza pójdę już z wynikami, bo bez sensu żeby tam co chwilę chodzić, tylko po to, żeby wypytać o wszystko. Dziewczyny tutaj mają wiedzę jak nie jeden lekarzja te badania robię sobie na własną rękę - w tym miesiącu zamias wydać 200zl na gina chciałam zrobić badania...z forum wywiedziałam się które kiedy mam robić więc po co miałam mu płacić za wizyty??:-):-)

K
Ktosiowa
Gość
ejjj... marudy stareja w maju będę mieć drugiego brata
mój ojciec pół roku później zostanie dziadkiemma 45 lat:-)
także nie marudzić tylko robić
35 lat to nie jest jeszcze dużo... jakbyś dzeni miała 45 to byś mogła tak mówić...
każda indywidualnie dojrzewa do dziecka... ja mam 21 lat i czułam, że to jest to czego w danej chwili pragnę... nie imprezek, alkoholu itp ale rodziny i maluszka:-)
dlatego prędzej to ja się czuje dziwnie (gówniara w ciąży) Twój wiek jest odpowiedni... moja macocha ma 35 lat i właśnie jest w pierwszej ciąży... no i w październiku zostanie przyszywaną babcią
ale śmiejemy się, że będziemy sobie podsyłać na wakacje dzieciorki
![]()
Widzę, że jesteś w moim wieku
K
Ktosiowa
Gość
czesc LASECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurde stesknilam sie za Wami,nie bylo mnie troche czasu nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci(mialam awarie neta)....prosze Was napiszcie ktorej udalo sie zafasolkowac?!!
u mnie ok,spoznial mi sie okres tygdzien czasu......nigdy tak nie mialam
zrobilam test w 6 dniu,niestety jedna krecha...dzisiaj przyszedl okres....chmmm no coz,ale powiem Wam szczerze,ze mialam mega nadzieje,ze sie udalo....
ale powiem Wam,ze wlasnie urodzila moja kolezanka na ponad miesiac przed terminem co sie pozniej okazalo wszystko jest w pozadku bo dostala okres normalnie i poprostu lekarz nie bral tego pod uwage ale wyobrazcie sobie jej strach kiedy dostala boli porodowych..szok!!!!
jeszcze jedna prosba....zanim mnie rozlaczyli czekalam az opisze swoja historie dziewczyna ktora starala sie 16 lat,bardzo jestem ciekawa a nie moge tego znalezc moze ktoras z Was pamieta..? buziole!!
Witaj Romka

mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Badanie prolaktyny należy wykonywać po krwawieniu miesiączkowym, ale przed owulacją ponieważ zarówno menstruacja jak i owulacja mogą podwyższać wynik.
Mezatka to cytat ze strony, którą mi poleciłaś. Czyli nie mogę tego badania zrobić razem z progesteronem?
Loree - Ja badalam prolaktyne w 21dc (bo w tym czasie bylam na tydz w Polsce

Kaprycha - Tak mi przykro, ze tak to sie dzieje u Ciebie kochana :-
Kurde dziewczyny musze zmykac, bo mam wolne a ja tylko na BB siedze a obiecalam sobie, ze troche odpuszcze z tym a jeszcze 5min temu siostra wyslala mi eska, ze moj wujek umarl, wiec nie mam nastroju:-

Ostatnia edycja:
HankaM
Bo mi siostra powiedziala, ze moglam plamic bo mam za malo progesteronu a na BB dziewczyny wspominaly o luteinie i duphastonie, wiec postanowilam sobie dopomoc
Czyli jak się weźmie te tabletki i będzie krawienie to się wie na 100%, że sie nie jest w ciąży??????? A skąd pozytywne testy???????
Mimo wszystko przytulam cię tak strasznie, że ci żyła na tyłku pękła.
Ostatnia edycja:
K
Ktosiowa
Gość
KTOSIOWA 100 LAT I CAŁEGO PRZEDSZKOLA FASOLEK ZYCZĘ Z CAŁEGO SERDUCHA
Dziękuję

K
Ktosiowa
Gość
Ktosiowa - Happy B'Day Malolatko nasza:-)
Sorka dziewczynki, ze nie nie bore czynnego udzialu w dyskusjach ale pisze zawziecie prace. Termin oddania mam na 01.05 a jestem w lesie wiec dupa mi sie pali
Catedra i Babo dziekuje za wsparcie na privie ;-)
Melduje tylko, ze czuje sie fatalnie. Nie plamie w ogole ale boli mnie bardzo dziwnie brzuch. Trudno okreslic ten bol, jest taki rozlany. Boli mnie jakby cala talia (?), nerki (dol pleckow) i podbrzusze, nie jakos bardzo ale dziwnie, ze jest mi niedobrze. Zadna z zafasolkowanych nigdy o takim bolu nie wspominala, wiec sie martwie. Bol piersi - zero :-(
Olica chyba pytala, skad wzielam info, ze jak sie jest w ciazy pozamacicznej, to kreski nie ciemnieja. A to stad, ze w ciazy pozamacicznej inaczej przyrasta HCG, duzo wolniej. Skoro, ja ostatni raz testowalam w piatek, a HCG przyrasta podwojnie w ciagu 48 godzin, to dzis powinnam miec duzo ciemniejsza kreseczkeUzywam caly czas tych samych testow, wiec wiem ze to nie kwestia wrazliwosci /ilosci antybety hcg/ testow (moje maja 10, czyli sa bardzo wrazliwe).
Zobaczymy jutro, jak kreseczka zniknie lub bedzie slabsza, to na 100% jest lipa :--
-( Na betke nie mam co liczyc i tak wynik by byl za tydzien, nawet gdybym zdolala sie umowic w tym tygodniu
25.03 mam gina umowionego, wiec wtedy wszystko sie wyjasni ( o ile nie wczesniej
).
Sorry, ze zanudzam i marudze ale jakos trudno mi uwierzyc w cud. Jestem racjonalistka i wiem, ze kobiety z niedroznymi jajowodami nie zachodza raczej w normalna ciaze :-zawstydzona/y::-( Szczegolnie, ze plamilam w piatek :-(
Boze ale ja jestem pesymistycznie nastawiona do swiata dzisiaj![]()
Buzka kobitki, dzieki za wsparcie.
Bardzo dziękuję za życzenia ''STARUSZKO''!!

katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
cześc dziewuszki,
zaległości nie nadrobię w czytaniu. Wpadłam powiedzieć tylko że zyję i trzymam za Was kciuki.
Buziaczki
zaległości nie nadrobię w czytaniu. Wpadłam powiedzieć tylko że zyję i trzymam za Was kciuki.
Buziaczki
reklama
HankaM
Kurde dziewczyny musze zmykac, bo mam wolne a ja tylko na BB siedze a obiecalam sobie, ze troche odpuszcze z tym a jeszcze 5min temu siostra wyslala mi eska, ze moj wujek umarl, wiec nie mam nastroju:--
-( Nawet nie moge byc teraz z nimi bo ja tu a oni tam, jak mnie to w takich przypadkach niezle wkurza
Uciekam....
Współczucia
Podziel się: