reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Siemanko cioteczka :-D

A propos watku "Mozliwe", to to ze nie wierzysz, to nie zazdrosc tylko rozsadek :-D Mialam taki moment, po tym jak zoabczylam 2 kreski, mocniejsze niz zwykle ( bo juz mi sie zdarzalo widziec cien kresek nie raz:-D:-D:-D:-D), ze myslalam ze cholera jasna - wszystko jest mozliwe , CUDA sie dzieja na okolo :-D:-D:-D Potem jednak nabralam watpliwosci co do tego mojego cudu. Przekalkulowalam wszystko w glowce i przestalam sie ekscytowac. Spokojnie czekalam na to co sie stanie (no powiedzmy, ze spokojnie/ co jakis czas rzucalam na BB dolujacego posta, hihihihi). Niestety lub stety, przewidzialam ze 2 kreski nie gwarantuja w moim przypadku drowego malucha. W piatek plamienie, dzis plamienie (czerwone) .. Tak czy inaczej, nie mam zamiaru sie zalamac. Walczyc bede do konca :-D:-):-D
Tak trzymać Kaprysiu:):) Zachowanie wzorowe:-) Musimy sie od Ciebie uczyć:)
Tak czy siak trzymamy kciuki:-)

reklama
A nad kim mam się rozczulać?? Nad kotem sąsiada???
Jutro ty się będziesz ze mną rozczulać??? Nie myśl sobie, że to tak za darmo!!!
Pipko Ty moja kochana :-D:-):-D
Najsmieszniejsze bedzie, jak zaciazlylas po trojnie. HIHIHI. Czekam na dwie kreseczki. W sumie w tym cyklu odliczalam Twoje testowanie a nie swoje ale i tak testnelam oczywiscie, hihihi.

Pipko Ty moja kochana :-D:-):-D
Najsmieszniejsze bedzie, jak zaciazlylas po trojnie. HIHIHI. Czekam na dwie kreseczki. W sumie w tym cyklu odliczalam Twoje testowanie a nie swoje ale i tak testnelam oczywiscie, hihihi.

No to wtedy kulka w łeb. Nawet sobie tego nie wyobrażam. Od razu wykupuje sobie miejsce w domu wariatów. Najbliższy koło Opola.

Wrocilam z uczelni.
Kupilam po drodze, cos co sie nazywa Lutein. Cholera wie, czy to to samo co luteina, bo bez recepty takie cos znalazlam. Kierujac sie tylko i wylacznie podobienstwem nazw.

:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
Plamie krwia:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Papa fasolko, szkoda ze nie chcialas z nami zostac. Kochalam Cie od samego poczatku. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:no:

Kochane napiszcie mi co robić jeśli faktycznie wyjdzie po badaniu ze mam za mały poziom progesteronu?
ja też się podpisuję pod pytaniem - no właśnie - czy wtedy brać duphaston lub luteinę w każdym cyklu?:sorry2:

Witam was dziewczynki w poniedziałek - postanowiłam w tym tygodniu zostać w domu w związku z tymi moimi zatokami
Zdrówka - i odpoczywaj:tak:

Dzień dobry Kobietki:-)
Witam się tylko na początek
witaj!:-)

Hej dziewczynki
Ja dzis przybieglam pochwalic sie ze zostałam ciocią!!!!!!!
super ciociu!:-)

Siemanko
Dzieki kochana :-D Moje samopoczucie? Eh, az juz mi sie nie chce marudzic :zawstydzona/y: Zrobilam rano test i przysiegam, ze nawet cienia kreseczki nie zobaczylam. Jak to mozliwe??? Wczoraj zrobilam wieczorem z mega rozrzedzonego moczu (jak woda doslownie) i kreseczka sie miguniem pojawila... Wydaje mi sie, ze znow plamie, po tak z deka zoltawo jest na papierze toaletowym.
Chodzi o to, ze ja nie chce sobie robic niepotrzebnej nadziei. Widze co sie dzieje, a nie dzieje sie dobrze:zawstydzona/y: Na betke sie tyle czeka u nas niestety. Mieszkam w UK i tu nie jestes w ciazy, poki nie skonczysz 12tc, mlodsze ciaze maja w dupie. To znaczy, ze moge zapomniec o progesteronie, czy jakich kolwiek innych wpomagaczach
.
Wczoraj rozmawialam z moja siostra 3 godziny i bardzo mnie podbudowala, az mialam do Was napisac ze koniec z czarnowidztwem, ze juz wierze ze sie udalo. Tyle ze dzis znow dol, po cholere sie testowalam. Tak mialabym mily dzien :-D Prosze, niech ktos mnie walnie w pysk, bo nie wyrobie :-D:-):-D
[/COLOR][/B]
Chyba jak nie pójdziesz do lekarza to się nic nie dowiemy - a to jeszcze tydzień tak? ja już nie wiem co mogę dodać - oferty do dawania w pysk dostałaś - jak będzie mało moge poprawić, ale po Hance to nie będzie trzeba;-)

Nie dobiłyście do 1000 - no moje drogie wstyd jak cholera. Co jest z wami, wena zawiodła czy co?????
Witam stenotypistki.
Zaraz postaram się przebić przez te wszystkie strony, chyba, że ktoś na ochotnika chętny streścić mi ostatnie 2 dni?????
Wiem nie ma naiwnych.
Ja już nie mogę usiedzieć na stołku, ale ubezpieczyłam się i nie mam żadnego testu w domu. Dzisiaj kazałam mojemu kupić w drodze do pracy więc najwcześniej jutro mnie zakusi żeby nasikać.
Objawów żadnych, nie raz zakręci mi się w głowie i tyle.
poczekaj te 2 dni - wytrzymałaś tyle to i te 2 dasz radę!!!:wściekła/y:
Wybaczcie Kochaniutkie, ale nie dałam rady wszystkiego przeczytać na blachę:)
Dzisiaj wizyta u gina, ale dopiero o 19.
daj znać jak wizyta:tak:
no weekend kochana baaardzo udany, mam nadzieje ze owocny chociaz i tak wiem ze sie nie udalo, nie wiem czemu ale tak czuje i juz......
następna "optymistka":no:
Dziewczyny co byście zrobiły gdybr praca odbierała Wam ochote do zycia, ale macie z niej kasę taka w miare oki.
Trzymałybyście sie jej czy rzuciłybyście się w nieznane i szukały czegoś innego, mimo tego ze teraz trudno o dobra pracę?:dry::confused::dry:
ja myślę, że jeżeli mususz pracować to pracuj a szukaj sobie nowej pracy, jeżeli nie to rzuć to w cholerę - po co się stresować:no:
Ja rzuciłam :), zrobiłam coś zupełnie szalonego i napisałam książkę :) nic z tego nie mam (finansowo) ale mnie to wyluzowało :)

no, no, no... gratulacje;-)

Siemanko cioteczka :-D
A propos watku "Mozliwe", to to ze nie wierzysz, to nie zazdrosc tylko rozsadek :-D Mialam taki moment, po tym jak zoabczylam 2 kreski, mocniejsze niz zwykle ( bo juz mi sie zdarzalo widziec cien kresek nie raz:-D:-D:-D:-D), ze myslalam ze cholera jasna - wszystko jest mozliwe , CUDA sie dzieja na okolo :-D:-D:-D Potem jednak nabralam watpliwosci co do tego mojego cudu. Przekalkulowalam wszystko w glowce i przestalam sie ekscytowac. Spokojnie czekalam na to co sie stanie (no powiedzmy, ze spokojnie/ co jakis czas rzucalam na BB dolujacego posta, hihihihi). Niestety lub stety, przewidzialam ze 2 kreski nie gwarantuja w moim przypadku drowego malucha. W piatek plamienie, dzis plamienie (czerwone) .. Tak czy inaczej, nie mam zamiaru sie zalamac. Walczyc bede do konca :-D:-):-D

tak jest - walcz, a ja razem z Tobą będę walczyć:tak:
w końcu musimy wygrać z wredotą @:tak:

reklama
Witam!!!
prośba proszę o skrót ostatnich 2 dni tzn. pół soboty i niedzieli ... kurde no - a przede wszystkim czy są nowe fasolki???
A ja piszę na czerwono bo chcę @ tak własnie - bo był cykl bezowulacyny i chcę zacząć moje przygotowania do IUI- w końcu!!!
brzuch mnie boli cycki też już czuję że jest blisko... ale wciąż nic!!!
a teraz postaram się trochę poczytać!!!
pozdrawiam!!!

Do góry