reklama
chyba sie przejde na jakies nauki przedmalzenskie;-)
jak gdzies znajde to dam ci znac...niby jest w necie ale nie mają nigdzie a stanie![]()
Katarzynko a patrzalas na stronie allegro pl tam powinny byc tam przewaznie jest wszystko albo jest jeszcze taka stronka ceneo pl tam rowniez jest duzo fajnych potzrebnych rzeczy takze kochana zobacz a noz bedzie

ewelaa
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie. Czy można zapisać to forum jakoś, gdzieś,żebym go nie szukała, jak wchodze na strone babyboom ? Bo za każdym razem jak się loguję to klikam na forum i na szukaj, wpisuje starania i dopiero mi znajduje to forum.
ewelaa
Fanka BB :)
POdaje stronke z allego gdzie można kupić termometr owulacyjny super dokładny TERMOMETR OWULACYJNY - nowość (533739249) - AutoCentrum.pl - Niezależny Portal Motoryzacyjny
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
POdaje stronke z allego gdzie można kupić termometr owulacyjny super dokładny TERMOMETR OWULACYJNY - nowość (533739249) - AutoCentrum.pl - Niezależny Portal Motoryzacyjny
dziekuję, tylko ja nie za bardzo wiem jak się kupuje na allegro

Katarzynko musisz miec tylko konto na alegro tam jest cos takiego jak moje allegro wchodzisz zakladasz konto dostajesz powiadomoenie o aktywnym koncie na poczcie i juz potem mozesz kupowac lub licytowac wybrane przedmioty
Dzien dobry dziewczyny!!!!
Nie moge za Wami nadazyc kochane....tyle piszecie ze szok, ale to fajnie...
wczoraj sie nie odzyawlam bo bylam w pracy....dzis wolne wiec poza obiadem nie mam nic do zrobienia, wiec bede zagladac i Was podczytywac:-)
Dziekuje wszystkim dziewczynom za mile przyjecia....nie pamietam Waszych wszystkich imoion wiec dziekuje Wam wszystkim

Czy ktoras moglaby mi podac na ktorej strocne jest tabeleczka????
Jedna z Was pytala sie gdzie mieszkam w Stanach ze mamy snieg...wiec mieszkam w New Jersey....snieg jeszcze lezy po bokach....
Zmykam sobie zrobic kawke i jakies sniadanko i wracam do Was...buziaki!!!!
wczoraj sie nie odzyawlam bo bylam w pracy....dzis wolne wiec poza obiadem nie mam nic do zrobienia, wiec bede zagladac i Was podczytywac:-)
Dziekuje wszystkim dziewczynom za mile przyjecia....nie pamietam Waszych wszystkich imoion wiec dziekuje Wam wszystkim

Jedna z Was pytala sie gdzie mieszkam w Stanach ze mamy snieg...wiec mieszkam w New Jersey....snieg jeszcze lezy po bokach....
adula
smutna
Droga RYBKO:-) chce ci powiedziec ja pierwsze dziecko mialam w wieku 27 lat i wszystko bylo ok dzis mam 30 lat i mam drugą codowną córeczke która ma dwa miesiące , obydwie ciąze przebiegaly dobrze ( chociaż wczesnie dlugo prawie 4lata staralismy sie o dziecko) I uwarzam ze 30lat to naprawde jest odpowiedni czas na dziecko , bo ja teraz sama po sobie wiem ze jestem bardziej dojrzalsza , mądrzejsza i bardziej opanowana a wiadomo ze przy dzieciach trzeba miec duuuzo cierpliwosci....i zycze wam tego by jak najszybciej pojawila sie u was malenka kruszynka bys mogla sie nia cieszyc, bo dzieci to najwiekszy SKARB-DAR na swiecie. POZDRAWIAM goraco
reklama
Dzien dobry dziewczyny!!!!
Myszko ty dopiero wstalas

U nas na slasku tez jeszcze snieg lezy ale juz powoli topnieje w koncu do wiosny juz blizej niz dalej jest z czego sie strasznie ciesze

Podziel się: