reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

DZIĘKUJĘ CI BARDZO !!! naprawdę dziękuje, wiesz cieszę się że jest ktoś kto mnie rozumie i wie co ja teraz przechodzę. U nas w rodzinie nikt nie wie tylko mój ojciec który jest naprawdę niesamowitym człowiekiem- to o nas namówił na wizytę w klinice....
mam takie przeczucie że ty też zdążysz w tym roku jakbyś przesunęła na kwiecień to może..... no albo naturalnie może się udać!!!! szansa zawsze jest!!!!:tak::tak:

Martyna masz szczęście, że masz takiego ojca! Tylko gratulować :tak: Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok! i szybciutko zagościła u Ciebie fasolka :-)

właśnie wrzuciłam zdjęcie do albumu po ciężkich kombinacjach jakoś sie udało resztę wrzucę za pomocą mojego M. on lepiej sie zna na takich sprawch!!!:-):tak:
ładne zdjątko..czekam na więcej..pozdrawiam

Czesc dziewczyny, ja mam 33 lata i od 3 lat z mezem staramy sie, ale wczesniej bedac ze soba prawie 10 lat nigdy specjalnie tez nie zabezpieczalismy sie wiec wnioskuje ze chyba mamy jakis problem. Zrobilismy juz wiekszosc potrzebnych badan i nie mozemy zlokalizowac przyczyny bo wszystko jest w porzadku. Jedynym badaniem ktore mi pozostalo jest niedroznosc jajowodow. Czy malsycie to badanie i mozecie mi powiedziec czy jest bolesne, jak dlugo trwa i czy wymagane jest zostanie w szpitalu nawet na kilka godzin po. Prosze odpowiedzcie i DOLACZNIE MNIE do swoje grona. Pozdrawiam, pa :-)

hej e&t witaj wśród nas i trzymam mocno kciuki za owocne starania...

reklama

Pysiu kochana-ja też tak czasem mam, głównie w pozycji siedzącej i od tyłu...ale to zależy kiedy.

noviteca, OLICA dziekuje za odpowiedź, bo juz się zaczełam martwić, a właściwie wymyslac sobie choroby i wogóle, ach ta moja głupiutka główka:baffled:

Czesc dziewczyny, ja mam 33 lata i od 3 lat z mezem staramy sie, ale wczesniej bedac ze soba prawie 10 lat nigdy specjalnie tez nie zabezpieczalismy sie wiec wnioskuje ze chyba mamy jakis problem. Zrobilismy juz wiekszosc potrzebnych badan i nie mozemy zlokalizowac przyczyny bo wszystko jest w porzadku. Jedynym badaniem ktore mi pozostalo jest niedroznosc jajowodow. Czy malsycie to badanie i mozecie mi powiedziec czy jest bolesne, jak dlugo trwa i czy wymagane jest zostanie w szpitalu nawet na kilka godzin po. Prosze odpowiedzcie i DOLACZNIE MNIE do swoje grona. Pozdrawiam, pa :-)

e&t Witam serdecznie wśród nas, mam nadzieje, że bedziesz sie tu dobrze czuła, powodzenia w staranach o maleństwo..:happy:

Dzieki za mile przyjecie. Mam nadzieje ze z Wasza pomoca cos nam wyjdzie a jezeli nawet nie to bedzie mi razniej, :-)

babo..a Ty testujesz za 3 dni? jakieś obajwy? niepokój? czy totalny loozik..

wlasnie i tak mysle ze moze zrobic w piatek..poczekam az nie przyjdzie..juz tyle razy sie zawiodlam..nic mnie nie boli..a zawsze cyce jak donice..hehe no i bylismy w kinie wczoraj i tak mi zarciem smierdzialo ze nie moglam wysiedziec...zawsze mi nie przeszkadzalo:-)

no ja bym na twoim miejscu poczekała..ja niestety mam nieregularne cykle więc nie wiem dokładnie kiedy dostanę tą której imienia nie wolno wymawiać lub nie dostanę :tak: (to by mnie bardziej urządzało) więc grzecznie czekam..co ma byc to będzie..ale jeszcze ten tydzień chyba powinien być spokojny..zobaczymy..
a za Ciebie trzymam..i nie wyprzedzaj..poczekaj..

reklama
Do góry