reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

bablyss ja mam sporo maluchów w rodzinie - siostra ma 3 a kuzynka 2 + trzecie w drodze więc jutro obowiązkowo do 5-10-15

a co do fotek..czekam na album!! nie ma się czego wstydzić!!!!!!!

reklama
babo i jak kochana trzymam kciuki nie ta wreda nie przychodzi, trzeba ją odgonić a sio a sio

romka pisze:
dzieki,dzieki martynko,poki co lipa przez dwa tyg cisza..!!stoje w miejscu!

Nie ma czym się martwić. Na pocieszenie powiem Ci, że ja szukam pracy od kwietnia 2008 roku i nadal nic. I zrozumiałabym jakbym tak w niej przebierała ale tak nie jest. To ten kryzys. Może w końcu się skończy i się uda. Głowa do góry i nie rezygnuj trzeba walczyć o swoje;-)

martyna222 pisze:
wiecie co, prawy jajnik zaczyna kłuć i boleć i to tak ostro i mnóstwo śluzu .... oj dziewczyny jeszcze raz zawalczę, może po tych wiataminkach M. plemniczki się wzmocniły!!!

Walcz, walcz kochana to Twoja szansa:-) powodzenia i trzymam kciuki:happy: a zdjęcia są piękne;-)

bablyss pisze:
mari27, niunia, kinguś, martynko wiecie dziewczynki, ja raczej bety nie zrobie.Już etap "napalania się"przechodzilam i mam to za sobą.Zrobilam 2 testy ciążowe i raczej to nie są kreski ciążowe, gdyby tak bylo to raczej ciemne.Dzis jest jednak 2 dzien od terminu @ (cos wczesniej namieszałam):sorry2:.Teraz czekam na @, a jesli jestem w ciąży, to mi ona uszami na pewno nie wyparuje:tak:

Kochana podoba mi się Twoje nastawienie i zarazem gratuluje cierpliwości;-) ale w tym jest racja co będzie to będzie, a mówią, że brak wiadomości to dobra wiadomość:-) jestem z Tobą i trzymam mocno kciuki:tak:
A te ubranka są takie śliczne a słodziutkie a ja mam znowu chopla na punkcie wózków lubię je oglądać i w końcu chciałabym taki kupić. Hmm może się to uda niedługo??

babo..tylko spokojnie tylko spokojnie..cierpliwość w końcu musi kiedys zostać nagrodzona! co do objawów to nie wszystkie je mają..każda z nas jest inna..trzeba miec nadzieję!

tak masz racje,,,musze sie uspokoic bo to i tak nic nie pomoze,poco mam sie denerwowac,jak nie to dalej bedziemy probowac...az do skutku:-)mysle pozytywnie!

i widze ze juz zinteresowanie ciuszkami..oj ja mam ochote tez pokupowac ale nie mam dla kogo..mojego brata synowie maja 8 i 12 juz duzi sa..a my ostatnio przestawialismy meble i przygotowalismy pokoik dla dzidziusia,nic w nim nie ma narazie...czekamy na fasoleczke..a potem oj ale nakupuje...az nie bedzie miejsca:-)

oj babo..ale sie rozmarzyłam..my bedziemy na wiosne odświeżać pokoik przeznaczony dla maluszka..oby tylko się pojawił :tak:

hehehe a skoro o ciuszkach..to..weszałm na inne watki forum BB..doradzam, polecam czy jakos tak..i tam dziewczyny wypowiadaja sie o wózkach..warto poczytać..niektóre posty jak sie czyta to mozna boki zrywac ze smiechu..polecam

Babylys sliczne te ubranka ja chyba tez jutro pojde do 5 10 15 i kupie cos grzesiowi malemu mojej siostrzyczki moze tez spotkam cos dla nienarodzonej jeszcze karolinki ale nie wiem czy kupowac jeszcze zostal miesiac do jej narodzin a niechcialabym nic w zaden sposob zapeszyc wienc moze sie powstrzymam?:sorry2:

Ja kochane sie powoli juz rzegnam bo jutro po tygodniowym urlopie pierwszy dzien w pracy wienc musze sie wyspac bo wstaje o 5:tak::szok:masakra

Odezwe sie jutro dio was kochane poznym popoludniem tymczasem slodkich snow zycze i spokojnej nocki:-D

Dobranoc:-D:-)

Bobo kochana widze ze i ty zdajesz egzamin na prawo jazdy kiedy masz egzamin ja juz drugi niestety bede miec 10 marca ale mam nadzieje ze tym razem sie uda bo nie boje sie jezdzic i bardzo bym juz chciala pykac sobie do pracy autkiem:tak::sorry2:

Jeszcze raz dobranoc kochane i slodkich snow zycze wszystkim staraczkom:tak::-D

reklama
Do góry