Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam jestem pierwszy raz na tym forum i mam pytanko czy kturas z was miała zapisane luteine na wywołwnie miesioczki i jak sie czułyscie po luteinie ????? pozdrawiam
nawet wyszly
tak po luteinie dostaniesz, tylko trzeba poczekac.Ja dostalam 5 dzien po odstawieniu, ale lekarz mowil ze nawet do 2 tyg.moze nie byc @.Luteina to progesteron.Ja mialam 2x3 dziennie pod język.12 dni to bardzo mało.witam dziekuje za odpowiedz ;-)pytałam sie bo mi sie jusz spuznia 12 dni okres byłam u gin i ztwierdził ze mam zabuzenia chormonalne bo tam nic niewidzi to jest muj pierwszy raz ze spuznia mi sie @ zawsze mam co 28 dni wiec to dla mnie nowosc :-(a dziwnie sie czuje po luteinie
bablyss dostałas zawsze po luteine @ ????
0bablyss ojej to wspulczuje a ja tu mam załamke ze mi sie spuznia 12 dni i ze musze brac luteine 3razy dziennie pszez 5 dni a jak w ciogu brania niedostane to mam spowrotem pszyjsc do gin:-(
) to tez ginek mowił wlasnie tak jak piszesz...jak widac roznie z tym jest 
z całego serca życzę maluchanaprawde ci wspułczuje asz tyle czasu niedostac :-(
no trudno tszeba jo wziosc te 5 dni a potem do dzieła starania za FASOLKO![]()

Zrobilam sobie morfologie, ob, prolaktyne, testosteron, progesteron, tsh. Po poludniu poszlam do ginekologa, ktoremu opowiedzialam wszystko i wspomnialam o tych plamieniach, wiec przepisal mi duphaston (tak jak myslalam
) Powiedzial, ze jest zaburzona faza lutealna i prawdopodobnie progesteron bedzie niski, wiec kazal mi przyjsc z wynikami. Winiki odebralam w czwartek. Bylo wszystko oprocz testosteronu i progesteronu:-(, bo na to trzeba czekac dluzej, wiec pomyslalam spoko i poszlam mu pokazac inne pozostale wyniki, ktore mi zrobili
. Okazalo sie, ze prolaktyna jest za wysoka:-
Dzwonilam po wyniki progestreonu i testosteronu w poniedziale po poludniu, bo dalej ich nie bylo i powiedzieli mi, ze cos sie stalo z probka, wiec musze miec ponowne pobranie krwi a ja we wtoerk rano wylatuje

. Rano o 7.00 zrobilam tam mala rozrube, ze przylecialam zrobic progesteron specjalnie w 20dc i cos sie stalo z maja probka krwi. Mozecie sobie wyobrazic jaka bylam zla. Nie mialam czasu robic tego rano we wtorek, bo i tak dostalam okres wlasnie w ten dzien-dzien wylotu, wiec wynik i tak by byl niewiarygodny. Masakra dziewczyny z tym wszystki. W przyszlym tyg ide sie spytac tutaj w Glasgow czy moge sobie zrobic badania na progesteron i testosteron, bo nie wiem czy sa oki.:-

.
Przepraszam, ze nie odpisalam na posty, ale musze sie pomalutku wdrozyc w to wszystko