Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
melduje z rana że teścior negatywny... no nic przynajmniej @ przylezie na czas bo nie bedę sie stresowac... Mam pażdziernikowych nie otworze , ale napewno tu kilka z was takbuziaki, ja lece do pracy, zajrze wieczorkiem.

Witam dziewczyny! Przyznam szczerze że nie udzielam się w tym roku na forum ponieważ brakuje mi tego ubiegłorocznego forum...
Dziwnie wybierać między dwoma panującymi wątkami...:-(
Tutaj jest więcej osób które kojarzę
Mam takie pytanko czy któraś z Was miała robioną drożność jajowodów?!
Przyznaję, że strasznie się tego boję. Jestem po kuracji duphastonem, CLO, po badaniach na prolaktyne, tarczyce, bakteriologie...Mój M wczoraj robił badanie nasienia - dzisiaj wyniki i wizyta u gin... Niestety nadal nam się nie udało:-(
Gin powiedziała, że w następnym cyklu będę miała robioną drożność - a co jeżeli i to nie pomoże??:-(
Co jeszcze mnie może czekać?? Proszę pomóżcie...
Poza tym robiłam test z krwi i wyszedł negatywniea nadal nie dostałam @@@.... a w dodatku od kilku dni strasznie boli mnie prawy jajnik...
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
poboli i przestanie ;-) a wogole przed badanie mozesz wziasc sobie odplatne znieczulenie , fakt faktem ze badanie jest nieprzyjemne ale da sie podobno przezyc

Mam takie pytanko czy któraś z Was miała robioną drożność jajowodów?!
Gin powiedziała, że w następnym cyklu będę miała robioną drożność - a co jeżeli i to nie pomoże??:-(
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
)
Pysiu masz racje poczulam sie bardzo zle i teraz juz nikomu nic nie mowimy. Tak jest lepiej. A przypomnij mi dlaczego zaczynasz ponowne staranka od kwietnia czy tak Ci zalecil lekarz czy po prostu Ty tak chcesz?
mari ja zaczynam dopiero w kwietniu, bo poroniłam i lekarz zalecił 3 miesiące przerwy w starankach.
Ale już nie mogę wytrzymać bardzo chciałabym sie znów starać![]()
Wtedy, zapytam gina o laparo, zapytam o badania hormonalne (przez te moje plamienia). Moze tutaj ktos sie zainteresuje..Juz nie moge sie doczekac tej wizyty, daje mi to cien nadziei na moja mala, ukochana, wyczekana fasolke