Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobry wieczór! My z mężem staramy się o fasolke 7 mc z jednym mc przerwy kiedy to dostalam tabletki od lekarza na uregulowanie i właśnie jest ten pierwszy miesiąc po tabletkach nie wiem kiedy zrobić test najchętniej robiła bym 2 razy dziennie a to mój 22 dc więc chyba poczekam jeszcze z tym testem. Ale mam świra bo wydaje mi się że mam wszystkie objawy ciąży![]()

a ja sama czuje sie juz bardzo zmeczona krzyrz mnie boli juz tak ze wysiedzioec nie moge to pewno przed@ choc nie pamietam kiedy mialam jakies bole przedmiesiaczkowe no coz kochane zycze wam spokojnej i pracowitej nocki
Witaj kochana, mam nadzieje ze jestes zafasolowana :-):-):-):-)Dobry wieczór! My z mężem staramy się o fasolke 7 mc z jednym mc przerwy kiedy to dostalam tabletki od lekarza na uregulowanie i właśnie jest ten pierwszy miesiąc po tabletkach nie wiem kiedy zrobić test najchętniej robiła bym 2 razy dziennie a to mój 22 dc więc chyba poczekam jeszcze z tym testem. Ale mam świra bo wydaje mi się że mam wszystkie objawy ciąży![]()
.
Kaprysia myślę że twoje testy nie są wiarygodne ponieważ są przeterminowane.Tak jak obiecałam zrobiłam test HCG i na moim teście ukazała się tylko jedna kreska.Więc wszystko ok z testami na moich data ważności jest do 2010 roku.

Dobry wieczór! My z mężem staramy się o fasolke 7 mc z jednym mc przerwy kiedy to dostalam tabletki od lekarza na uregulowanie i właśnie jest ten pierwszy miesiąc po tabletkach nie wiem kiedy zrobić test najchętniej robiła bym 2 razy dziennie a to mój 22 dc więc chyba poczekam jeszcze z tym testem. Ale mam świra bo wydaje mi się że mam wszystkie objawy ciąży![]()
i to nrmalne więc nie przejmuj się;-)
Witaj :-)
Andzia ma racje, postaraj się jeszcze zaczekać myślę że to troszke za wcześnie na test.
Kochana objawy od nakręcania się to większość z nas miałai to nrmalne więc nie przejmuj się;-)
Ja to nawet widziałam u siebie brązową linię w zdłóż pępka ha.ha a za dwa dni dostałam @ i wiecie co zrobiłam peling ciała i linia zniknęła![]()
Hahaha, a propos brazowej linii pod pepkiem i zielonych zylek na piersiach, to od 2 ostatnich cykli chyba tak mi zostalo. Nie ma to jak sie nakrecacWitaj :-)
Andzia ma racje, postaraj się jeszcze zaczekać myślę że to troszke za wcześnie na test.
Kochana objawy od nakręcania się to większość z nas miałai to nrmalne więc nie przejmuj się;-)
Ja to nawet widziałam u siebie brązową linię w zdłóż pępka ha.ha a za dwa dni dostałam @ i wiecie co zrobiłam peling ciała i linia zniknęła![]()