Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kobieca intuicja często jest nieomylnawiesz mam przeczucie boję się tego przeczuciaale wiesz nie tylko ja bo mój M.też dziwne nie...
.... boże nie chcę sobie nic wymyslać więc po prostu będę czekała... a może cud jednak się zdarzy... a najlepsze jest to że jakby się udało to termin miałabym na 21.10 a to trzecia rocznica ślubu... ale numer
kurde teraz to będzie długi tydzień!!!!
czucie i wiara coś w tym jednak jest....Przy pierwszym badaniu prolaktynę miałam 99,5 (max do 24). Lekarz zapisał BRO i jakoś tydzień brania tabletek (tylko pół na wieczór) zrobiłam jeszcze raz i wyszło już 5,5.
Teraz jest 13 dzien jak biore ten lek i czuje sie juz po nim lepiej, ale biore nadal pol rano ale na wieczor juz cala
Hanka Czy ty nadal je bierzesz czy przestalas skoro ci juz prolaktyna spadla i co na to twoj lekarz???wiesz mam przeczucie boję się tego przeczuciaale wiesz nie tylko ja bo mój M.też dziwne nie...
.... boże nie chcę sobie nic wymyslać więc po prostu będę czekała... a może cud jednak się zdarzy... a najlepsze jest to że jakby się udało to termin miałabym na 21.10 a to trzecia rocznica ślubu... ale numer
kurde teraz to będzie długi tydzień!!!!
;-)
;-)
...A jak wysoka miałas prolaktynę? Badalaś też progesteron?...a już mi cos świta-chyba czytałam o tej fiolce jak nadrabiałam zaległosci na forum...to Ty pisalas prawda?
A ta prolaktyna jaka wysoka była?
Bede musiala chyba popytac tutaj w Szkocji, bo mnie to bardzo interesuje
a w Polsce bede dopiero w maju lub w czerwcu:-(. Nigdy bym nie przypuszczala, ze bede miec wysoka prolaktyne, zbadalam ja tylko dlatego, ze ktoras z dziewczyn napisala na forum wszystkie hormonki, ktore warto zbadac
Chodzilo mi o progesteron a tu okazalo sie, ze prolaktyna za wysoka:-(Czuje się dobrze, wyniki odbieram o 17 bo na 17:15 mam lekarza od razu. Pewnie będę po 18 w domku to napiszę wszystko.
;-)Romeczko ale możesz pisać o wszystkim, jak Ci minął dzień itp. Lubię czytać Twoje posty![]()

:-)

hey dziewczynki :-):-):-) więc tak dzis tez wszystko zaliczone :-):-):-) jeszcze za 2 tygodnie tylko filozofia i koniec sesji :-):-):-)
HankaM - U mnie prolaktyna wyszla 67. Tez biore Bro, ale u mnie dawki mialy byc jedna wieczorem i jedna rano. Lekarz powiedzial, ze jesli bede sie zle czula po nich to mam brac po pol i tak wiec zrobilamTeraz jest 13 dzien jak biore ten lek i czuje sie juz po nim lepiej, ale biore nadal pol rano ale na wieczor juz cala
Widze, ze bardzo szybko spadla ci prolaktyna. Ja mam brac je 2 m-ce, kurde chyba po m-cu zrobie sobie znow wynikiHanka Czy ty nadal je bierzesz czy przestalas skoro ci juz prolaktyna spadla i co na to twoj lekarz???
No padne ha.haDzięki tobie czegoś nowego się dowiedziałam. Ten symulator to musi być niezła frajda. Mój fanatyk zbudował sobie wnętrze samochodu rajdowego (atrapa) i nawet kupił siedzisko takie jak w rajdówkach, do tego sprzęt (playstation) i jak ma czas to też jeździ do upadłego.

u mnie jest podobnie mój ma kokpit od boinga w osobnym pokoju i tam lata na symulatorze.Też go składał monitory,ster jak w samolocie,pedały itp.Piękny brzunio:-):-):-) ale pamiątke będzie miał Kubuś.a ja sie dziewczynki dzis pobawilam z mezusiem w mala sesje z kubusiem,, efekety mozecie zobaczyc w mojej galerii ale czesc juz tu umieszcze![]()
Gratuluję zaliczeń.Ja mam yorka kochana mała bestia uwielbiam go.hey dziewczynki :-):-):-) więc tak dzis tez wszystko zaliczone :-):-):-) jeszcze za 2 tygodnie tylko filozofia i koniec sesji :-):-):-) moj Daniel juz dzis pojechał na kolejne 2 tygodnie :--
-( a ja sama w domku siedze :-
-
-( hehe chyba sobie kupie pieska to chociaz nie bede sama
![]()