Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam wieczorowa pora
dziewczyny a moze zrobimy zestawienie dowiemy sie od zafasokowanych
1.w jakich porach
2.jak czesto i
3.jak przez jaki okres czasu przytulaly sie do swoich facetoow
i moze chociaz orientacyjnie bedziemy wiedzialy jaka metoda (mam na mysli co 2 dni co dziennie itd..) jest skuteczna co wy na to ?
Niunia ja ma teraz dużo pitów najpierw zrobić potem wysłać i rozliczyć... taka moja praca kochana!
Kinguś jak tam wyniki!?
a i zapomniałam jaka ta szyjka przed @ powinna być i jak mam to sprawdzić ?
Kochana napewno będzie dobrze będę się modliła bardzo się cieszę!!!!! ciche gratulację!!!!!!!!!!!!!!! ja wiedziałam na 100 % że to fasolka!!!!!!!!Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna![]()
Niunia ja ma teraz dużo pitów najpierw zrobić potem wysłać i rozliczyć... taka moja praca kochana!
Kinguś jak tam wyniki!?
a i zapomniałam jaka ta szyjka przed @ powinna być i jak mam to sprawdzić ?
Będę się cieszyć jak zobaczę serduszko.Kochana napewno będzie dobrze będę się modliła bardzo się cieszę!!!!! ciche gratulację!!!!!!!!!!!!!!! ja wiedziałam na 100 % że to fasolka!!!!!!!!
Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Wróciłam.