Hejka:-):-):-)
Witajcie!!! niestety nie tym razem beta negatywna...:-( trudno będzie inseminacja!!!
jakoś się za bardzo nie przejełam chociaż miałam malutką malutką nadzieję i M. też.
przynajmniej wiem że ten śluz to tylko przypadek!
Martyna222 - tak mi przykro :-(. Kurde a ja mialam jakies takie przeczucia, ze ty jednak dzidzie masz pod serduszkiem, no ale jak nie teraz to po inseminacji, za ktora 3mam kciuki
....A tak poza tym, to znowu mam pytanie ( z serii tych "dziwnej tresci"
). Po paru godzinach od dzisiejszego badania ( miala byc cytologia a byl zwykly wymaz), zauwazylam na wkladce doslownie kilka kropel krwi. Czy Wy tez tak mialyscie moze ?
Buzka
Kaprycha widze, ze tez mieszkasz w UK. Co do twojego pytania - ja mialam robiony tzw, smear test(nie wiem czy ty to samo robilas?) i kobieta, ktora mi to badanie robila powiedziala, ze moge lekko krwawic po tym i tak bylo, ze rowniez mialam troszke krwi na wkladce, bo sabie ja zalozylam

. Mysle, ze nie masz sie czego obawiac. Widze, ze oni tu inaczej robia niz w Polsce
u mnie dziś jest 21 dc

zobaczymy jak to dalej bedzie plamień juz zadnych nie mam

wiec zobaczymy :-)
Julitko - super, ze nie masz juz zadnych plamien oby tak dalej i zeby @ sie nie pojawila

A widze kochana, ze masz urodzinki w niedziele tak jak i ja

:-);-)
.....zgadzam sie z LILU w 100%,bede Wam powtarzala do znudzenia,byc moze niektore zaciete staraczki sie z tym nie zgodza....dziewczyny kochajcie sie ze swoimi facetami zawsze wtedy kiedy macie na to ochote!!!!!!!!!!!!!!! nie robcie tego z powodu tych dni...!!!!! nie mozemy byc skupione wylacznie na tym by nasz facet nas zaplodnil bo zbladzimy w slepy zaulek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezeli nie mamy ochoty na sex w tych dniach nie robmy tego!!!!!!!!!!!czerpmy przyjemnosc z bliskoci.... co ma byc to bedzie,na sile niczego nie zmienimy,nie popadajmy w jakis obled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja ominelam setki TYCH dni tylko dlatego,ze nie mialam na to ochoty badz moj M byl zmeczony...kochamy sie nawet wtedy kiedy niby sa dni nie plodne,nigdy nic nie wiadomo...
Podpisuje sie pod tym, bo dziewczyny maja racje!!! Sex ma byc przyjemnoscia a nie obowiazkiem

Elisabeth - oby @ sie nie pojawila

Titanis - Aby brzuszek Ci nie dokuczal za dlugo. Slyszalam o tych bolach, bo kolezanka z racy je miala. Czesto trzymala sie za brzuszek, ale to bylo na ok 3-4 tyg przed zozwiazaniem a dzidzius urodzil sie o miesiac wczesniej
A ja po pracy troszke zmeczona:-(, wiec wpadlam na chwileczke tylko i uciekam juz
DOBRANOC 
;-)