reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

U mnie nie za różowo, katar coraz większy na domiar złego wczoraj w kąpieli zobaczyłam kawowy śluz piersi dziś mniej bolą i nie ukrywam że coraz mniej nadziei na lepsze jutro. Niestety na usg czekam jak na wyrok:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
CZasami zdarza sie taki śluz i to naprawdę nie są wyjątki :tak: Więc głowa do góry wszystko bedzie dobrze:-):-)

reklama
kingus nie zalamuj sie poczekaj i rozluznij sie troche :) nie nakrecaj sie co ma byc to bedzie wiem ze latwo powiedzie sama zawsze panikuje :) ale zobacz ile teraz fasolinek sie posypalo wiec na pewno !!!!!! na nas tez przyjdzie pora

Witajcie :-)

Witajcie!!! niestety nie tym razem beta negatywna...:-( trudno będzie inseminacja!!!
jakoś się za bardzo nie przejełam chociaż miałam malutką malutką nadzieję i M. też.
przynajmniej wiem że ten śluz to tylko przypadek!:baffled:
:tak:

Szkoda, że się nie udało, ale dobrze, że się nie przejmujesz - przy inseminacji już musi się udać :-D

Cześć dziewczynki.
Czuję że w tym miesiącu fasolki nie będzie:wściekła/y: Wyskoczył mi wielki syf na czole a ta menda pojawia się zawsze przed małpą,rano go jeszcze nie było a teraz dioda taka że szok:no:
Byłam dzisiaj u koleżanki jej pies wąchał mnie i napastował:szok: Powiedziała mi że on się tak zachowuje jak ona ma dostać okres.
No załamka:-D po co mi testy kupować będę chodzić do koleżanki ciekawe czy owulacje też wyczówa:-D:-D

Ty najlepiej znasz swoje cialo, wiesz kiedy co wyskakuje ;-) Ale jeszcze nie wszystko stracone, dopoki nie przyjdzie @ to nie ma sie co zalamywac! A historia z psem - super :-D

dzieki za rady i szkoda ze nie jestescie jedno myslne :) ja juz sama nie wiem co robic w ostatnim cyklu przytulalismy sie 10 12 14 dc i nic ;(

Widzisz, moze masz tak jak u mnie - dopiero w 15 dc pecherzyk byl w miare duzy (17mm). Wczoraj byly przytulanki (16 dc) i planujemy do weekendu codziennie... Zobaczymy
:happy:

hej dziewczyny moge sie dolaczyc do waszego watku...tez staramy sie z mezem o drugie dziecko...ale na poczatku stycznie odstawilam tab antykonc. i tak do koncanie wiem kiedy uda nam sie zmajstrowac bobaska...od wczoraj zaczelismy starania oby owocne w tym mcu:-)

Witaj!
Powodzenia!

a tak w ogole to dzien dobry:-) mam pytanie ja mam dzisiaj 11dc owu +/- za 2 dni @ wredniota powinna sie pojawic 28 .02 testuje moze ktoras z waas podobnie to zawsze razniej w wiekszej grupie siusiac na tescik:-):-)

Ja testuje 21 lutego - w moje urodzinki... :baffled:

O dziewczynki...................

Poszlam do toalety zrobić siusiu, podtarlam sie, patrze, a tam taaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkiiiiiiiii rozciąąąąąąąąągliwy sluz (wybaczcie opis ;-))!!! Coraz bardziej jestem przekonana o tym, ze ja nie mialam owulki przez te ostatnie 2.5 roku, bo bralam luteine ZA WCZESNIE (16-25dc)! :szok: Pamietam, ze jak zdarzalo mi sie zapomniec o niej i bralam ja tydzien pozniej, to zdarzal mi sie wlasnie taki rozciagliwy plodny sluz... kurde... :crazy:

Witam wszystkie dziewczynki
Miałam gości przez ostatnie 2 dni i ani sekundy czasu na wejście na forum. :crazy:
A poza tym zaraz by były pytania, a co to, a co piszesz.

Mam nadzieję, że większość przeczytałam bo wenę do pisania to miałyście niezłą.

Gratulacje dla Catedry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Jakoś tak mi się optymistycznie na sercu zrobiło, że udało Ci się. Wprowadziłaś trochę optymizmu i radości!!!!
Kingus z tego co zrozumiałam to na spokojnie podchodzisz do tematu i czekasz na bicie serduszka?? (popraw jak się mylę). Ja wierze, że wszystko będzie dobrze - musi być i nie ma innego wyjścia.
Julitka - z tym BRO nie zauważyłam czy ktoś już pisał. U mnie Bro trochę namieszał z długością cyklu i co miesiąc inny termin więc nieraz czasami nie wiem kiedy powinnam dostać @. Plamień nigdy nie miałam (biorę już 4 opakowanie).
Eve84 - co do strachu przed autem. Powiem ci szczerze auto trzeba kilka razy przerysować, zaliczyć kilka stłuczek, żeby na zawsze odszedł strach. Jeździć i jeździć i jeszcze raz jeździć!!!!!
Gie-oska - witamy serdecznie (ja też jestem nowa)

Ja czekam na @ i cholera jasna jajniki tradycyjnie napierdzielają i chyba w tym miesiącu znów porażka.

Miłego dnia.

Miałam gości przez ostatnie 2 dni i ani sekundy czasu na wejście na forum. :crazy:

Ja czekam na @ i cholera jasna jajniki tradycyjnie napierdzielają i chyba w tym miesiącu znów porażka.

Miłego dnia.

Hehe co to goscie robia z czlowiekiem ;-) a ja sie juz martwilam, ze cos sie stalo, bo cos sie nie odzywalas... My kobiety mamy przewalone - ciagle cos nas tam w brzusiu boli...:baffled:

reklama

Ja czekam na @ i cholera jasna jajniki tradycyjnie napierdzielają i chyba w tym miesiącu znów porażka
No co ty nie ma reguły to ze bola nie znaczy ze nie ma fasolki:-) Mnie zawsze bola wdzien kiedy dostaje@ a wtym cyklu bolały mnie już tydzień przed. :baffled:

Do góry