reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Taka jakby twarda kulka , tak kochana mocno boli wiec juz jestem pewna ze to @ sie zbliza do mnie ale trudno widocznie tak mialo byc :-)
Słonce ty moje!:tak: czy ty zawsze tak mialas ze juz taaaak mocno dzie bolal brzuch a @ jeszcze nie mials? bo ja to dopiero mam silny bol jak jest juz @-szon! :dry: a co do tego czegos twardego w podbrzuszu to obstawiam ze wymacalas sobie powiekszoną macice!!!!!!! czytalam kiedys na przyszlach mamach ktoras z dziewczyn pisala ze teraz jak siedzi to moze sobie wymacac macice a byla w 5 tc:-D

A jakiej wielkości ta kulka i gdzie dokładnie.
nie wiem kochanie jak ci to napisac dokladnie ale jest takiej sredniej wielkości

Hm a moze Tobie pecherzyk urosl i nie pekl i zrobila sie torbielka? Lekarz mi mowil, ze pecherzyki moga w patologicznych przypadkach czasem rosnac nawet do 15 cm....
nie wiem wlasnie kochana poczekam jeszcze i wybiore sie do lekarza
Słonce ty moje!:tak: czy ty zawsze tak mialas ze juz taaaak mocno dzie bolal brzuch a @ jeszcze nie mials? bo ja to dopiero mam silny bol jak jest juz @-szon! :dry: a co do tego czegos twardego w podbrzuszu to obstawiam ze wymacalas sobie powiekszoną macice!!!!!!! czytalam kiedys na przyszlach mamach ktoras z dziewczyn pisala ze teraz jak siedzi to moze sobie wymacac macice a byla w 5 tc:-D
kotuś straszny ból miałam w pierwszym dniu @ nie mialam wczesniej takiego silnego ale zobaczymy, juz na nic sie nie nastawiam kochanie co ma byc to bedzie :-D

Nieraz też się robią tłuszczaki. To taka kulka wielkości groszku, może ciut większa pod skórą. Nie są bolące.
niom tzw kaszaki moj maż ma to genetycznie niestety na glowie!!!! :-( i mial juz 3 wycinane!

:-D ale mi sie morda cieszy!!!!! doszlismy z P. do wniosku ze nie bedzie czekac do mojej obrony!!!!! tylko jak porobie badanka i lekarz da zielone swiatlo to ruszamy do boju!!!!!! i to wyszlo od niego!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
NO TO ZAJEBIŚCIE

A kiedy planujesz obronę?????
:-D no wlasnie ta moja obrona to wielka niewiadoma!!! bo promotor ciagle mnie zlewa! :eek: odwolal srodowe spotkanie i teraz dopiero w pon mam do niego dzwonic! i sie umawiac na nowy termin i dopiero jak sie z nim spotkam to cos bede wiedziec wiecej! :happy: a praca inz lezy odlogiem przez to bo brakuje mi paru informacji ktore musze uzgodnic z panem i wladca promotorem (wybredny mi sie trafil) ale juz sie i tak wnerwilam i w weekend zaczynam pisac co uwazam za sluszne! :baffled: :confused2: a prace pisze razem z kolezanka wiec bedzie malo roboty sadze ze jak juz pszysiadziemy to w max mesiac nabazgrolimy! :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry