Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wyczytałam, że po owulacji kiedy dojdzie do zapłodnienia ma się stan podgorączkowy, ale wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę : to temp mierzona dopochwowo?
no ale pisalas ze ci teraz troche spadla a i tak jestes w ciazy wiec to chyba jest tak samo jak z tymi wszystkimi objawamija tez jestem. Ale warto. Bo jak tempka spada znacznie to juz po zawodach i czlowiek nie robi sobie nadziei tylko czeka spokojnie na @ nawet jak sie opóźnia. Nie lata i nie zagląda co 5 minut do majtek...tylko wie ze jak spadła to już kaplica;-)
Katarzynko a nie mialas po owu takiego bialawego sluzu bo ja mam i nie weim czy to normalne czy moze ja mam jakies zapalenie znowu jajniki bola![]()
oj babo babo nie nakrecaj mnie jeszcze bardziej bo pozniej bedziesz miala na sumieniu moje pijanstwo)))))

Ja wyczytałam, że po owulacji kiedy dojdzie do zapłodnienia ma się stan podgorączkowy, ale wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę : to temp mierzona dopochwowo?
Nie mow hop, poki nie przeskoczysz. Jeszcze wariatki Hanki nie poznalas, hihihi![]()
Katarzynko a nie mialas po owu takiego bialawego sluzu bo ja mam i nie weim czy to normalne czy moze ja mam jakies zapalenie znowu jajniki bola![]()
jejku żebym z tego wszystkiego nie zapomniała iść do domu!!!!