reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

:-D ale mi sie morda cieszy!!!!! doszlismy z P. do wniosku ze nie bedzie czekac do mojej obrony!!!!! tylko jak porobie badanka i lekarz da zielone swiatlo to ruszamy do boju!!!!!! i to wyszlo od niego!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Super kochana:-):-):-):-):-):-)To do dzieła!!!

oj no dokladnie ciekawa jestem jaka to poprawnosc wynikow! ale chyba bardzie wole tradycyjne metody narazie!!!! :sorry2:
a co do twoich badan to faktycznie duzo wynikow!!!! ale w warszawie to wybule jak za zboze! na bank !!! :-( chociaz mam nadzieje ze i tak bede miala w miare tanio bo mam fajny punkt analityczny gdzie na miejscu robia wsio nigdzie juz tego nie woza! :blink: wiec i tak juz jest taniej!

A jaki to punkt analityczny? Zdradzisz tajemnice??

SIEMAAAAAAAAAAAAAA :-D

Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.

Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!

Juhuuuuuuuuuuuu :-D:-):-D

Ladnie mi sie poj...balo w glowce :-D

Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie) :-p

EKSTRA!!!!!!! OBY CI ODPISALI RAZ DWA :-)

u mnie bambuchy - cycuchy bolą dopiero po terminie @ i czuje ze mi ze stanika wyłażą:zawstydzona/y: a suty..Maskakra. czasami sie dotknąć nie mogę...:baffled:ale to tak róznie w ciągu dnia.. I jeden boli mnie z boku, tak bardziej pod pachą mnie boli.

Oj u mnie sutki też są strasznie bolesne, normalnie dotknac nie moge, tak mnie boli :-( A ten bol pod pacha to pewnie powiekszony wezel chlonny.

a najgorsze jest teraz to ściemnianie przed znajomymi, że nie pije bo...tysiące powodów:dry: a oni to tak nie dowierzają , bo ja pierwszy ochlaj byłam nawet na antybiotyku piwko wrzuciłam:sorry2::sorry2:

jakie ściemy moge wymyślać?;-)
przeciez im nie powiem..bo to roznie moze byc....
chce wytrzymać 3-4 miesiące...

Ja zawsze mowie, ze mam za duzo nauki zeby teraz chlac, szkoda mi moich szarych komorek :-D Albo, ze jestem zmeczona i ze jak sie napije, to zasne albo ze dwa dni wczesniej sie schlalam i nadal mam kaca, albo ze wartoba mnie pobolewa i sprowadzam docinki ludzi do zartu (zawsze ktos rzuci cos o alkoholizmie ;-))

hej Dziewczyny,

jestem nowa na forum, ale mam nadzieje, że się tu z łatwością zadomowię.

myślę, że wszystkie tutaj szukamy akceptacji i zrozumienia dla swoich marzeń, oczekiwać, wszystkich bolących piersi i przychodzących raz po raz wrednych @.

:-)

ja oczywiście też mam swoją listę dziwnych odczuć i objawów

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Witaj!! :rofl2::rofl2::rofl2: i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :rofl2:

Ja dzis na obiadokolacje planuje zrobic rolade ze schabu mojego wlasnego pomyslu :-D Kawalek schabu rozbic na cieniutki placek, rozlozyc na plasko, nalozyc na to co sie ma w lodowce - szyneczke, boczek, ser, pieczarki, pomidora, moze byc groszek/kukurydza itd., potem zrolowac, zwiazac nitka (naturalna ;-)) albo przebic patyczkami do szaszlykow zeby sie nie rozpadlo i siup do piekarnika - ze 20-30 min w wysokiej temperaturze powinno wystarczyc. Oczywiscie podlewac trzeba woda co 5 min zeby nie wyschlo :-D Do tego moga byc ziemniaczki i surowka :tak:

Powiem Wam jeszcze, ze coraz bardziej zaczyna mnie bolec podbrzusze - coraz bardziej jak na @. No i mialam rano mdlosci, ale nie wiem czy to od sniadania czy wlasnie na @ (juz mi sie moze woda w organizmie zatrzymuje), a moze jeszcze cos innego... Nie chce sobie robic specjalnych nadziei po tym niskim progesteronie (troche ponad 2ng/ml), ale moze faktycznie jego poziom w dniu lub dzien, dwa po owu o niczym nie swiadczy i dopiero teraz jakbym zbadala (tydzien pozniej), to by to cos dalo... Jeszcze do niedzieli biore luteine i zobaczymy czy @ przyjdzie... A jutro moje urodziny i w ogole sie nie czuje urodzinowo, ciagle tylko mysle o fasolce...

reklama
Ja dzis na obiadokolacje planuje zrobic rolade ze schabu mojego wlasnego pomyslu :-D Kawalek schabu rozbic na cieniutki placek, rozlozyc na plasko, nalozyc na to co sie ma w lodowce - szyneczke, boczek, ser, pieczarki, pomidora, moze byc groszek/kukurydza itd., potem zrolowac, zwiazac nitka (naturalna ;-)) albo przebic patyczkami do szaszlykow zeby sie nie rozpadlo i siup do piekarnika - ze 20-30 min w wysokiej temperaturze powinno wystarczyc. Oczywiscie podlewac trzeba woda co 5 min zeby nie wyschlo :-D Do tego moga byc ziemniaczki i surowka :tak:
.
ta roladka też wygląda bardzo zachęcająco :tak::tak::tak:

Hej!!
Jestem u Was nowa:)) ale musze przyznać, że bardzo podoba mi się to forum:))
Jakiś czas temu doszliśmy z mężem do wniosku, że teraz jet dla nas dobry czas na zajście w ciążę, trochę czasu zajęło nam podjęcie tej, jakby nie było, trudnej i waznej decyzji... Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Tylko mam mały ( a może wcale nie mały) problemy z ostatecznym rzuceniem palenia, to jest trudniejsze niz mi się wydawało....
Pozdrawiam

Hej!!
Jakiś czas temu doszliśmy z mężem do wniosku, że teraz jet dla nas dobry czas na zajście w ciążę, trochę czasu zajęło nam podjęcie tej, jakby nie było, trudnej i waznej decyzji... Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Tylko mam mały ( a może wcale nie mały) problemy z ostatecznym rzuceniem palenia, to jest trudniejsze niz mi się wydawało....
Pozdrawiam

Witaj :-)

Hej!!
Pozdrawiam
Witam :-D:-D:-D

Wikula

Witaj na forum fasolkowym...
No ale to palenie to...zachecam do jak najszybszego rzucenia, badz przynajmniej duzego ograniczenia. Organizm sie dlugo oczyszcza z toksyn, wiec juz najwyzszy czas kochana.....

Rzucenie tez ulatwi zajscie w ciaze, wiec do dziela:)

Witam wszystkich!!
Na pewno macie rację, więc będe się starała... Myślę, że mi się uda, bo bardzo zależy mi na dzidziusiu:))

Witam !!!
Elisabeth dziękuje za fluidki!!!! pozdrawiam:-)
Julitko ja też czasem czuję taki dziwny guzek jakby kulkę to jest macica... tylko że ja tak mam przed @ ale mam nadzieje że u ciebie jest inaczej:tak:
Kaprycha oby szybko się odezwali... fasolka już jest blisko!!!:happy:
Kasiu1979 to jaki termin ci wychodzi-chyba możesz się pochwalić!!!?;-)
Witam nowe dziewczęta życzę szybkiego zafasolkowania!!!
A ja mam narazie taki plan działania : w poniedziałek -wizyta tzn.monitoring, wtorek -wizyta u mojego lekarza który będzie robił IUI i decyzja czy czwartek czy piątek...
A co z naszą Kingusią- czekam na wieści o usg?!:-)
pozdrawiam!!!:-)

Hej!!
Pozdrawiam

witam na forum,mam ten sam problem z fajeczkami,poki co nie rzucilam...hmmm pewnie odstawie papierosy dopiero wtedy kiedy zajde w ciaze...pozdrawiem

reklama
Do góry