olapolap
KAROL '07, PAULINA '10
właśnie mam problem z tą regularnością,ale to podobno przez leki jakie biore:-(
Ojej... moze warto byloby zrobic monitoring cyklu, wtedy bys przynajmniej wiedziala czy masz pecherzyki owulacyjne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie mam problem z tą regularnością,ale to podobno przez leki jakie biore:-(
mam 25 latek, niestety dręczy mnie jakaś choroba jeszcze nie odkryłam co to jest;czasami mam podłe dni na nic nie mam siły i w takim momencie przychodzi chwila zwątpieniaA moge spytac ile masz lat? Czemu uwazasz, ze nie dalabys sobie rady? Wiesz, kazdy ma watpliwosci i mysli, ze by nie podolal, ale gdyby w praktyce opieka byla tak trudna, to przeciez nie byloby nas tyle na swiecie![]()
a napisz coś o sobie,masz dzidziusia?Ojej... moze warto byloby zrobic monitoring cyklu, wtedy bys przynajmniej wiedziala czy masz pecherzyki owulacyjne.
mam 25 latek, niestety dręczy mnie jakaś choroba jeszcze nie odkryłam co to jest;czasami mam podłe dni na nic nie mam siły i w takim momencie przychodzi chwila zwątpienia
a napisz coś o sobie,masz dzidziusia?

Wszystkiego naj!!!:-),W zimie depresja to normalka![]()
Hm hm mam 24 lata (od dzisiaj :-)) dzidziusia nie mam, ale sie staram, wlasnie konczy mi sie cykl i powinnam dzis, jutro badz pojutrze testowac, ale troche sie boje... No i lekarz nie za bardzo wierzy zeby cos moglo w tym cyklu byc, wiec jestem lekko zdolowana![]()
Hm hm mam 24 lata (od dzisiaj :-)), dzidziusia nie mam, ale sie staram, wlasnie konczy mi sie cykl i powinnam dzis, jutro badz pojutrze testowac, ale troche sie boje... No i lekarz nie za bardzo wierzy zeby cos moglo w tym cyklu byc, wiec jestem lekko zdolowana![]()

;-)

Wszystkiego naj!!!:-),
warto próbować....i się nie zniechęcać!!!
daj znać jak zatestujesz. WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI URODZIN!