julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
gdyby nie to okropne choróbsko nie miałabym już żadnych oporów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja stwierdzilam ze mam ciemniejsze brodawki wiekszy brzusio juz od tygodnia i piersi jakby wieksze takie dziwne a to dopiero 2 dni po owu wienc niewiem moze mi sie cykl poprestawial i za nieglugo @ przyjdzie pozatym sory za spostrzezenia leci mi ciagle taki bialy sluz jest go tak duzo ze jak kapnie to jak budyn i badz tu babo madra co sie dzieje:-confused:
dzięki poczytałam,w przyszłym tygodniu idę do lekarza to muszę dokładnie wypytać...bo chciałabym mieć już swoją kruszynkę.Ja mogę się ostatecznie żle czuć byle tylko dziecko było zdrowe;a w takiej chorobie dieta jest dość uboga:-(A nie ma na to jakis lekow nieszkodliwych dla plodu? Ew. nie da sie leczyc operacyjnie? Moze tutaj sobie zerknij.
gdyby nie to okropne choróbsko nie miałabym już żadnych oporów
dzięki poczytałam,w przyszłym tygodniu idę do lekarza to muszę dokładnie wypytać...bo chciałabym mieć już swoją kruszynkę.Ja mogę się ostatecznie żle czuć byle tylko dziecko było zdrowe;a w takiej chorobie dieta jest dość uboga:-(
powiedział że to,że jest nieregularny to wina leku_matacroplamidum_a biore go bo mmam problemy z trawieniem,podejrzewają refluks ale dokładnie żaden lekarz mi tego nie potwierdził...a ja już nie chce dalej czekaćBylas juz u gin w sprawie wyregulowania okresu?
powiedział że to,że jest nieregularny to wina leku_matacroplamidum_a biore go bo mmam problemy z trawieniem,podejrzewają refluks ale dokładnie żaden lekarz mi tego nie potwierdził...a ja już nie chce dalej czekać
ja miałm ju ż 2 gastr w zeszłym roku i wykazało że jest wszystko ok a ja się żle czuję...aWiem, ze moj kolega, ktory ma refluks, mial robiona gastroskopie i chyba stwierdzono dokladniej co mu bylo, ale nie znam szczegolow.
ja miałm ju ż 2 gastr w zeszłym roku i wykazało że jest wszystko ok a ja się żle czuję...a
jak się mieszka w małej miścinie to ciężko o dobrego specjalistę,ale nie poddam się bo chciałabym w tym roku zostać mamusią,nie koniecznie w tym musze urodzić ale chociaż żeby ten buszek już rósł:-)Hm no to faktycznie jest z Toba cos dziwnego kochana... A moze po prostu pora udac sie do innego lekarza na konsultacje ;-)