reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

][/FONT]

ja pewnie w pon umowie sie do nowej lekarz Ewy Jagiełło ze sw. Zofii niestety prywatnie ale wiąże nadzieje z tym szpitalem i jak juz pisalam chce tam podlegac pod program "Zdrowie mama i ja" i dlatego wybralam ta lekarke! w necie czytalam o niej dobre opinie a i ten lekarz do ktorego poszla tez Catedra jest dobry! ale nie pamietam nazwiska! niestety tez prywatnie! poszukaj w necie sa rozne stronki poswiecone polecanym lekarzom
:sorry2:
:tak:

kochana doktor zając :D klinika new med na gwiaździstej hehe... facet ma dar:-) byłam u niego 4 lutego pomacał, podotykał a tydzień później byłam w ciąży :-D a tak bez żartów fajny facet... ale drogi

reklama
kochana doktor zając :D klinika new med na gwiaździstej hehe... facet ma dar:-) byłam u niego 4 lutego pomacał, podotykał a tydzień później byłam w ciąży :-D a tak bez żartów fajny facet... ale drogi

a ja sie do niego tylko zapisalam, nie zdąrzyłam iść i test wyszedł pozytywny;-);-);-);-)hahhahahaa

zastanawiam sie czy nie pojsc do niego na wizytę i tak..ale 200 zł to dużo jakby miał prowadzić ciąze...plus USg itd..nie stać mnie:-(

Witam moje słoneczka kochane po pierwsze powiem wam tak ze nie zatestowalam dzis kurcze poszlam do łazienki, wzielam test i go odłożylam bo mój misio wstal hehe a nie chce zeby wiedzial ze testuje bo to ma byc niespodzianka :-D dzisiaj juz pojechal wiec jutro spokojnie rano zatestuję :-) potem zadzwonie do mojego gina niezaleznie od wyniku testu;-) Olapolap moja kochana bardzo mi przykro ale ja mam nadal nadzieje ze za szybko zrobilas ten test :tak: i za jakis czas wyjda piekne dwie kreseczki :-):tak: dziewczynki moją "przyjaciółką" się juz nie przejmuję o nieeee:tak: dziewczynki a co do mojego brzucha to Daniel powiedzial ze to cos na dole brzucha ( na samiutkim dole ) się powieksza :szok::szok: i smieje się z moich powiekszonych cycuchow hehehe :szok: buziaczki moje kochane :-D jeju nawet nie wiecie jaki mnie zlapal ból brzucha, wstalam z fotela nie mogłam sie nawet wyprostowac a co dopiero zrobic kroku kurcze az mi sie lezka zakrecila masaka :szok:

Ostatnia edycja:
Jejciu, ale ci zazdroszczę:)) Nawet chociażby tego, że masz powody by się cieszyć:)) Teżbym tak chciała, chyba zreszta jak każda z Nas!! Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok:-)

Witam dziewczynki

Ja już po obowiązkowym coniedzielnym obiadku u moich staruszków.
Mam już dość tej zimy i marzy mi się słoneczko. Dzisiaj przez 40 min razem z dwoma sąsiadami próbowaliśmy wydostać moje auto. Przez noc tak zasypało, że jak wczoraj postawiłam pod domem tak dzisiaj już nie mogłam wydostać.

Ja dzisiaj zaczęłam nowy cykl z moimi ukochanymi lekami. Jestem jak dziabnięta jolka po tych lekach, a rzygać mi się chce na maxa.

Widzę, że temat lodzików się spodobał.

reklama
Do góry