reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Eve to malutki dzidzius , na dniach ma się urodzic dopiero:-) dziewczynka:tak:

ale wlasnie wrocilam.W centrum maluchow nie bylam, jadę w piątek.Za to bylam w 5-10-15.Bardzo ladne sa rzeczy dla maluszkow...pokupowalam spioszki zachaczylam jeszcze o kosmetyki i butle dla malej wzielam.:-).Wybieram się jeszcze po kocyk...bo chyba jednak kupię kocyk.
Ale fajnie ;-);-);-) hehe juz nie moge sie doczekac kiedy ja zacznę kupować :-D:tak:;-);-)

reklama
kurcze malenka ja tez głupia jestem :-( nie wiem może rzeczywiscie to przez CLO poczytaj malenka troszke moze cos wyczytasz :-) przepraszam ze nie mogę pomoc :-(

Zgupłaś???? Nie masz za co mnie tu przepraszać.

Zakupoholiczka!!!!! Wpadłaś chyba w wir zakupów. Może zapytaj mamy czego jej brakuje??

Witam kochane
Eve - kochana jak czytałam historyjkę o twoim labradorku to tak jak to był by opis psa mojej mamy. Psy są kochane ale wymagają nieustannej uwagi i zainteresowania, a jak nie to ci coś podpierdzielę i zjem. Spróbuj na psa krzyknąć to od razu będzie szczekał - bo na psa nie wolno krzyczeć i koniec.
:-D moj juz sie oduczyl szczekania ale mial taki wlasnie etap! ja na niego a on na mnie! :rofl2:
Widzę, że należysz do tych co naprawdę kochają psiaki:-).
oj tak uwuelbiam psiaki :tak::-D:tak::-D sa takie przylepiaste i kochane i wszystko w ich oczkach mozna wyczytac i jak nikt rozpoznaja twoj nastroj! ;-)
Eve to malutki dzidzius , na dniach ma się urodzic dopiero:-) dziewczynka:tak:ale wlasnie wrocilam.W centrum maluchow nie bylam, jadę w piątek.Za to bylam w 5-10-15.Bardzo ladne sa rzeczy dla maluszkow...pokupowalam spioszki zachaczylam jeszcze o kosmetyki i butle dla malej wzielam.:-).Wybieram się jeszcze po kocyk...bo chyba jednak kupię kocyk.
dla takiego malenstwa to najlepiej chyba jednak ciuszki ale wiem od mam ze najlepiej calkowicie rozponane body lub pajacyki! pron Boże kaftaniki !!! mozna jakies slodkie skarpetunie czy czapunie malenka! a jak masz dobry kontakt z przyszla mamą to najlepiej zadzwon i sie spytaj co jej potrzeba zeby nie kupywac za duzo tego samego i w tym samym rozmiarze!
ja zmyka dziewczynki - jade na bilarda :tak: pewnie tym kijem to kogos szybciej uszkodze niz trafie w kulke! :-D:rofl2:

ale tu dzis wesolo, od razu lepiej:-)
widze ze julitlka tez ma juz dobry humorek-tak trzymac!
ktos pytal-chyba mezatka o duphaston-ja pklacilam chyba 27 zlotych za 20 tabletek, to starcza na 2 cykle.
a poza tym jak tam u was dzisiaj dziewczyny-popielcowo???

reklama
Do góry