Kroptusia
Fanka BB :)
Hejka dziewczynki
)A ja sie przyszlam pochwalic jesli mozna
)Forum jest mi bliskie bo tu zaczelam swoja historie tylko na 2008r
) a wiec bylam wczoraj na tym usg . Sorry ze sie wczoraj nie odezwalam ale mialam przeboje, ledwo zdarzylam do lekarza (juz stal przy windzie jak wychodzilam ja z windy hihih) wiec musial poootwierac wsio itp...Samo USG trwalo z 30-40 min i widzialam doslownie wszystko
) Pierw mi zrobil dowcipne (a sprzet na ktorym robil pelna profesja) i wsio pomierzyl: kosc nosowa, przeziernosc karkowa 1,7
a norma do 3 wiec super...Najlepsze bylo bo groszunio spal i nie mogl zrobic tej przeziernosci bo musi byc odpowiednia pozycja wiec mi troche ponaciskal brzuch i sie obudzil
)Na poczatku ospale sie poruszal, autentycznie sie wyprezyl, wyprostowal jedna nozke to lekarz pokazal kosc udowa, potem zacza sie drapac po glowce a w pewnym momencie tak szalal jakby tanczyl ... gin zartowal ze dziewczynka
Widzialam pecherz (pelny - bo juz pije wody) i zoladek, wszystkie paluszki, malo tego piekny kregoslup (nie ma rozszczepow) no i mozg idealne dwie polowki, taki sam rozmiar itp wiec sie wszystko dobrze rozwinelo i symetrycznie typowy orzech wloski jak u zdrowego dzidziulka
)Oczywiscie oczka, uszka, usta
Wszystko super rozmiarow i symetrycznie brzuszek gladki..Maluszek ma 8cm
)urosl 3,5cm przez ostatnie 2 tygodnie wow....jak na swoj wiek duze ladne dzieciatko...Jak skonczyl usg bylam tak podjarana ze o wszystko zapomnialam zapytac, mam brac tylko magnez bo wyniki jako takie i skurcze sa oraz sie duzo oszczedzac
) Co do cytomegalii NIE MA ZAGROZENIA...wynik jest super ujemny oznacza to ze chorowalam, mam b. duzo przeciw cial i teraz NIE ZACHORUJE HIP HIP HURRRAAAA
prawie zapomnialam zaplacic, mimo poznej pory i tego ze gin wsio musial podlaczac itp zrobil wszystko w pelnie profesjonalnie ze po godzinie prawie wyszlam z gabinetu...Dostalam tez zdjecie 3D wraz z opisem badania i rozwoju dziecka
i juz mialam wychodzic a gin do mnie "prosze pani a plytka" a ja "slucham"??....NAGRAL CALE BADANIE NA PLYTE DVD normalnie super, wlaczam sobie na kompie w domu i tak jakby mi robil w kazdej chwili usg moge podgladnac maluszka..z M wczoraj do 24 ogladalismy kazdy szczegol, bo nagral 3 filmiki jeden w 3D a 2 normalne ale maluch na nich sie rusza, drapie, przeciaga, odwraca glowke cudne....Mialam wczoraj napisac ale po ginie M zabral mnie do knajpki (niespodzianka) wiec pozniej wrocilismy byly romantycznie, wystrojowo i super jak za starych czasow jak sie poznalismy ciesze sie ze nadal sa te motylki i ze jeszce b.sie kochamy niz na poczatku ale coz jak sie zwiazek pielegnuje przez 2 stronu moze tak byc ....To na tyle wstalam o 11.30 z przejecia hihihi i pisze od razu...Milego weekendu dziewczynki ale jestem szczesliwa, nawet cora z przejeciem ogladala
)

wszystko jest dobrze i tak masz myśleć

i pewnie dlatego tez nie daje wizytowek...on tez przyjmuje w przychodni przyszpitalnej na Staszica.
męzu rano sie zwinął samochod odprowadzic do warsztatu "po znajomości" gdzies za warszawe wiec nie bedzie go caly dzien ;-) i mam wolną chate!
niestety toxo i cytomegalia IgG (-) w ogole nie wykryto - tak napisane jest - wiec choroby nie przechodzilam i teraz tez nie jestem chora!

moja mama cale zycie robila nam przetowry wiec napewno mnie nauczy co i jak