reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Spokojna twoja rozczochrana.
Dokonam w nim dzisiaj zniszczenia.
Zrobie mu z penisa śmigło

Jadźki!!!!
Jasna cholera, kurde mol, w dupę jeża nietoperza
:-)
MAM 3 PĘCHERZYKI PO 25mm w 13 dc
I DOSTAŁAM PREGNYL
:-)
Pierwszy raz w życiu mym jest szansa na owulację
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hahahahahahaaaha jestem twoja fanka :-):-D:-)

reklama
tak mówicie o tych badaniach u mężulków- czas biegnie nieubłaganie i jeżeli do dwóch trzech miesięcy nic naturalnie się nie wydarzy to też chyba mój K będzie musiał pognać bo któż tam wie co mu się porobiło przez te kilka lat. Co prawda prawie 2 lata temu rzucił palenie ( ja ciągle troszkę podpalam imprezowo) uprawia sport - kilka razy siłownia i basen więc ma wszystkiwe warunki na dorodne żołnierzyki spełnione:-):-):-)

nie - no i znów tyle do czytania:happy::happy::happy: ledwie człowiek seriale obejrzy i masz kilka stron do nadrobienia...

gosia, moj wlasnie musial pozegnac sie z bieganiem i silownia:-(ale toinna kwestia on miewal takie ble ,ze odpadal, lecial na ostrych przeciwblowych:zawstydzona/y:
tak naprawde to u super zdrwych facetow moze nasienie szwankowac tak samo jakz zdrowe, niepalce, niepije kobiety nie moga zajsc w ciaze:blink:

A teraz moje najnowsze rewelacje:-(

nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale mam nadzieję, że w tym cyklu się jednak nie udało :no:- juz jestem po starankach i owu w piątek, a właśnie dziś się dowiedziałam, że prawdopodobnie mam ospę - byłam u lekarza woeczorem po pracy - wcześniej nic nie zauważyłam - jutro mam iść to potwierdzić i po zwolnienie:-(

"pocieszył" mnie, że to może trwać u dorosłych nawet 3 tygodnie:szok:

mam prawie 30 lat i choruję na chorobę wieku dziecięcego:crazy:

Andziu, jeju, ale się porobiło!!:szok: Bierz to zwolnienie i wysiedź tę dżumę w domu!!!! Myślę, że organizm się sam połapie, co jest grane i sam odpowiednio posteruje po Twojej myśli. Akurat w tę stronę lepiej to funkcjonuje. Poza tym: Do piątku i spodziewanej owu daleko. To nie jest różyczka. Ale lekarz bezwględnie powinien wiedzieć o Twoich staraniach. Ściskam Cię i daj znać, jak się czujesz!!!:-(

Elfa75-no ja tez bede namawiala mojego meza zeby zrobil badania, zreszta nawet ostatnio moja ginekolog to sam doradzila, ze powinien sie zbadac, na wszelki wypadek... Nie wiem tylko jak z tym w UK, czy sie uda w miare niedrogo, a jak nie to dopiero w czerwcu jak przylecimy kolejny raz do polskiu. Tymczasem biore przyklad z was moje kochane i zakupie mu salfazin...witaminki na pewno nie zaszkodza a moze sie cosik tam wzmocni-jakby za slabe bylo...choc nie sadze- bo on taki raczej testosteronowy jest:-)

A Tobie kochanie ja rowniez zalecam relaks i spokoj i nie drecz sie!!! Wyniki meza, nawet jesli sa nienajlepsze powinno sie powtorzyc, zrobcie tez dodatkowo te hormony i kto wie-moze sie okaze ze to byl jakis jednorazowy spadek formy jedynie??? A nawet jesli by te plemniki byly slabe to przeciez mozna sprobowac inseminacje-sa metody kochanie-nie wszystkojest stracone!!!
Nie mysl od razu o najgorszym,!!!! Trzymam mocno kciuki!

A z Twoja kolezanka-no to wlasnie tak to bywa...przewrotnosc losu....no ale kumpela sie chyba cieszy ??? Bo moim zdaniem powinna bo ma z czego:tak:
pozdrawiam!

No salfazin to dobra rzecz dla menkow, tran ,zenszen tez dobrze dziala...a to npewno nie zaszkodzi..

Kolezanka z m bardzo szczesliwi...ahhh jak milutko :))
Dowiedzialam sie jej objawy :
otóz głownie bolą ja piersi całe zwłaszcza przy dotyku, i urosły ! miała upławy nawet zółtawe myslała ze złapała grzybice, zorientowała sie dopiero tydzien po terminie @, test wyszedl pozytywny w Piatek, nie reagowała odrazu bo ma nieregularne miesiączki i opóxnienie to dla niej normalka...

Spokojna twoja rozczochrana.
Dokonam w nim dzisiaj zniszczenia.
Zrobie mu z penisa śmigło

No ciekawe jak to sie robic , smigło z penisa moze wypróbuje na moim m... ;) jak mi złości miną bo strasznie mnie dziś wkurzył !!! Zniszczenia na nim dzis by mi dobrze zrobiły... zmierzluch jeden zrobie foch i nie bede sie do niego odzywać !
A Tonie Haniu życze aby Twoje wywijasy przyniosły zamierzony efekt ;)

A teraz moje najnowsze rewelacje:-(

nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale mam nadzieję, że w tym cyklu się jednak nie udało :no:- juz jestem po starankach i owu w piątek, a właśnie dziś się dowiedziałam, że prawdopodobnie mam ospę - byłam u lekarza woeczorem po pracy - wcześniej nic nie zauważyłam - jutro mam iść to potwierdzić i po zwolnienie:-(

"pocieszył" mnie, że to może trwać u dorosłych nawet 3 tygodnie:szok:

mam prawie 30 lat i choruję na chorobę wieku dziecięcego:crazy:

ojjjj biedactwo, wspołczuje :(

zdarza sie niesety, mam nadzieje,ze nie bedziesz w ciazy:-:)zawstydzona/y: bo duzo powiklan, kurde w dziale dla starczek 3mam kciuki zebys nie byla TERAZ w ciazy:sorry2:
i lepiej odczekac po ospie z ciaza 2-3msc;-)

Anja - ja też mam nadzieję, że jednak nie będę w ciąży - masz rację - paradoks, że piszę to na forum dla staraczek:crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Andziu, jeju, ale się porobiło!!:szok: Ściskam Cię i daj znać, jak się czujesz!!!:-(
Alisa - ja już niestety miałam owu w piątek i teraz mam nadzieję, że właśnie się nie udało. Jutro idę do lekarza to dam znać jak wrócę!

Dzięki dziewczyny za wsparcie

normalnie dziewczyny a dzisiaj to w ogóle jestem skołowana zrobilam dzisiaj test firmy amil bo tamte wyrzuciłam :tak:zrobiłam przed chwila test i znowu na nim 2 kreska pokazala sie szybciej bo po 3 min ale znowu taki cien cien ,ale jest:szok:a rano temperatura mi spadła do 36,8 więc nie wiem co teraz myslec .Oszaleje wolałabym zeby nie byulo tych kresek niz ,żeby mi robiły taka nadzieję:rofl2:

Buziaki Zobacz załącznik 118798
W rzeczywistosci troszke ciemniejsza ta kreska co o tym myslicie

Anja - ja też mam nadzieję, że jednak nie będę w ciąży - masz rację - paradoks, że piszę to na forum dla staraczek:crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Alisa - ja już niestety miałam owu w piątek i teraz mam nadzieję, że właśnie się nie udało. Jutro idę do lekarza to dam znać jak wrócę!

E tam statystycznie to nie mozliwe , na tyle miesięcy staranek akurat ten byłby fasolkowy - rachynek prawdopodobieństwa tego nie przewiduje, nawet totolotek by sobie tego nie zaplanował.

Głowa do góry Andziu i pod kołuderke i prosze mi się nie drapać zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Martusiu, mialam identyczn kreske, test wyrzucilam do kosza z malo cenzurowanym:-D napilam sie wina jeszcze a na drugi dzien zrobilam bete:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:urodzilam kluske 9msc pzniej

idz jutro na bete

reklama

Andziu, przepraszam, źle zrozumiałam....:zawstydzona/y: Tak, daj znać, co powie lekarz - wierzę, że Cię uspokoi, bądzmy dobrej myśli.

Do góry