reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

U mnie tez tak samo powiedziała ,ze conajmniej 6 tygodni:tak: to najprawdopodobniej bedziemy mieli dzieciaczki z tego samego miesiaca:) ale czekam jeszcze na ta Bete

reklama
Kaprycha, Babo, Wikulaa - i Wam bardzo dziękuję!!

Dziewczyny z BB jesteście wspaniałe, to wsparcie się czuje:happy:

Trzymajcie proszę za mnie i moja fasoleczkę kciuki - dziś jestem szczęśliwa, ale szczerze Wam powiem, że też się przy tym boję...................................

Kaprycha, Babo, Wikulaa - i Wam bardzo dziękuję!!

Dziewczyny z BB jesteście wspaniałe, to wsparcie się czuje:happy:

Trzymajcie proszę za mnie i moja fasoleczkę kciuki - dziś jestem szczęśliwa, ale szczerze Wam powiem, że też się przy tym boję...................................

Alisa - pamiętaj pozytywne myślenie:-);-):-)

U mnie tez tak samo powiedziała ,ze conajmniej 6 tygodni:tak: to najprawdopodobniej bedziemy mieli dzieciaczki z tego samego miesiaca:) ale czekam jeszcze na ta Bete

.... a może i z tego samego dnia ? ;-) Czekam na Twoją Betę. Ja też o niej myślę, tylko najpierw chcę się upewnić robiąc następny test.

Dziewczyny - wieści super, ale ja zmykam - muszę coś zrobić bo się zadrapię:wściekła/y: - dobrej nocki życzę i kolejnych fasolek:blink::happy::blink:

Dziewczyny - wieści super, ale ja zmykam - muszę coś zrobić bo się zadrapię:wściekła/y: - dobrej nocki życzę i kolejnych fasolek:blink::happy::blink:

Zdrowiej nam szybko! I nie drap! Masz już zamówioną białą maź? (mnie taką smarowali jak złapałam w dzieciństwie ospe - bardzo skuteczne:tak:)

reklama
:-D

Tak sobie siedzę, czytam i myślę choć przez tą chorobę to myślenie nie jest moją mocną stroną dzisiaj. Ale tak w skrucie to niektóre z nas mają tu podobny problem zdrowotny np misiarw, Hania i ja nie mamy owu. Pęcherzyki mamy za małe i zastanawiam się dlaczego skoro problem ten sam to mamy tak różne leczenie i leki? Może napiszecie mi czy u was z hormonami wszystko ok i co jest spowodowane u was tym że pęcherzyki są tak małe, czy gin podaje jakiś konkretny powód? Bo moje leczenie to nie do kończa mi pasuje i trochę nie chce mi się wierzyć w te moje dolegliwości.
U mnie jest niby problem z prolaktyną ale interpretacje przez gin mojego wyniku mi nie pasuje a tydzień temu robiłam to samo badanie i jest idealnie co prawda biorę leki ale nie mam clo ani luteiny.

Tak na marginesie mam pytanie dlaczego różne laboratoria moją różne normy tych samych hormonów?

Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie. Sama mam wątpliwości czy w dobrym momencie biorę luteinę. Jestem na początku leczenia, badania miałam robione w zeszłym roku. W poniedziałek będę u giny i myślę że ta wizyta przesądzi o tym czy dalej będę do niej chodziła, myslę jednak że zmienię lekarza. mam juz namiary na podobno dobrego, choc tych dobrych było juz wielu...Jak tylko będę wiedziała jak to u mnie tak naprawdę jest, to wrócimy do tematu...Pozdrawiam

Do góry