martuska 12310
Zaangażowana w BB
U mnie tez tak samo powiedziała ,ze conajmniej 6 tygodni
to najprawdopodobniej bedziemy mieli dzieciaczki z tego samego miesiaca
ale czekam jeszcze na ta Bete

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaprycha, Babo, Wikulaa - i Wam bardzo dziękuję!!
Dziewczyny z BB jesteście wspaniałe, to wsparcie się czuje
Trzymajcie proszę za mnie i moja fasoleczkę kciuki - dziś jestem szczęśliwa, ale szczerze Wam powiem, że też się przy tym boję...................................
U mnie tez tak samo powiedziała ,ze conajmniej 6 tygodnito najprawdopodobniej bedziemy mieli dzieciaczki z tego samego miesiaca
ale czekam jeszcze na ta Bete
Alisa - pamiętaj pozytywne myślenie:-);-):-)
Dziewczyny - wieści super, ale ja zmykam - muszę coś zrobić bo się zadrapię- dobrej nocki życzę i kolejnych fasolek
![]()
Tak sobie siedzę, czytam i myślę choć przez tą chorobę to myślenie nie jest moją mocną stroną dzisiaj. Ale tak w skrucie to niektóre z nas mają tu podobny problem zdrowotny np misiarw, Hania i ja nie mamy owu. Pęcherzyki mamy za małe i zastanawiam się dlaczego skoro problem ten sam to mamy tak różne leczenie i leki? Może napiszecie mi czy u was z hormonami wszystko ok i co jest spowodowane u was tym że pęcherzyki są tak małe, czy gin podaje jakiś konkretny powód? Bo moje leczenie to nie do kończa mi pasuje i trochę nie chce mi się wierzyć w te moje dolegliwości.
U mnie jest niby problem z prolaktyną ale interpretacje przez gin mojego wyniku mi nie pasuje a tydzień temu robiłam to samo badanie i jest idealnie co prawda biorę leki ale nie mam clo ani luteiny.
Tak na marginesie mam pytanie dlaczego różne laboratoria moją różne normy tych samych hormonów?