Dziewczyny ja nim zaszlam w ciaze bylam juz tak zdesperowana ze wiadomosc od kolezanek zaciazonych mnie zloscila
( nie umialam pogratulowac ani nic, zlosc, zazdrosc do tego stopnia ze przestalam odwiedzac by nie widziec brzuszkow, naokolo widzialam panny z brzuchami, na kolejnych rodzinnych zjazdach kuzynki, 2,3 dziecko myslalam ze ocipieje, w pracy slyszalam...nooo juz mala 4 lata na co czekamy, wiec Was rozumiem i to normalne...Do pracy za to jezdzilam z 16 latka z brzuchem co jechala do szkoly jak ja widzialam beztroska i fiu fiu o jakis bzdurach z kolezanka myslalam ze mnie trafi i tylko co ona ma czego ja nie mam
(, na podworku to samo tylko dzieci przybywalo
( myslalam ze jestem nienormalna bo testy ciazowe rozbieralam na czesci pierwsze huchalam dmuchalam czary mary i nic jedna krecha wrr o objawach nie wspomne mialam nawet spiaczke, codziennie po pracy spalam 2-3h czujecie??? taka sila sugesti, mdlosci, zylki na cyckach i wzdety brzuszek a @ i tak przechodzilo i wtedy wszystko pryskalo, wiec jesli ktoras mysli ze jest NIENORMALNA to nie jest bo to calkiem NORMALNE...nawet jak odstawilam forum zylam wg mojego kalendarza a nie kalendarza ze 26 wyplata tylko np 26 to 3 dni przed owu
))
reklama
Haszitka
może kiedyś...
ojjj gdzie mieszkasz, w zesonie przyjade do ciebie na truskawki, takie prosto z krzaczka sa najlepsze pyyychotka
Boze tak mi głupio, powiedzialam mu ze to koniec i wyrzucialm swoja obraczke przez okno.. mieszkam na osiedlu na 5 pietrze i obraczka przepadla....cała noc plaakalam, do pracy nie poszlam musialam wziasc urlop na telefon, z mezem sie juz pogodzilam, ale uraz w srodku gdzies głeboko zostal no i nie ma tej obroczki, szukalismy pod blokiem i nie znaleźlismy.. tak mi wstyd ze ze mnie taka furiatka
Niestety w lubuskim

Co do obrączki to jesteś niezła!
Witam gorąco!
Ja nie wiem skąd u Was takie zdolności? Co prawda w szkole mnie uczyli na technice, ale żebym coś zapamiętała
Proszę - i następna z robótką ręczną - podziwiam Was;-)
Oj do tego to trzeba mieć cierpliwość.
Hej dziewuszki, ja mam ogromnego stresa przed pierwszym USG we wtorek, czy wszystko jest w porządku i ciąza się rozwija prawidłowo. Żeby nie czytac za dużo o poronieniach, braku zarodków, braku serca itd postanowiłam do tego czasu zrobic sobie przerwe w pisaniu na BB.
Czego bym się nie dowiedziała we wtorek to wam napiszęobiecuje
ściskam Was wszystkie. Bądźcie dzielne i przede wszystkim CIERPLIWE - nie testujcie przed casem :-) Hanka słyszysz? :-)
Spokój mi tutaj proszę;-)
chyba wszyscy oglądaja "moment prawdy" heheh;-)
Miałam to oglądać, ni i przegapiłam

Staram sie nie nakrecac bo zdazalo mi sie juz to a potem dostawalam @![]()
Kobieto aleś ty niecierpliwa!
nowy program typu reality na polsacie ale cos mi sie nie bardzo podoba.....![]()
Chciałam właśnie oglądać to ze względu na dość nietypowe pytania.
ha ! chciałabym Cie zobaczyc w 4 m-cu z kolczykiem
a tak przy okazji mamy ten sam termin testowania !
Koleżanka z liceum zrobiła sobie tatuaż pod pępkiem. Musiało to zai....e wyglądać w ciąży

A propo testowania ja mam @ na poniedziałek

Niunia-chyle czoła-serio-szacuneczek! -a poza tym jak juz sie podlizalam to dawaj adres-wpadne latem na truskawki;-)
boze-to jaki wielki ty masz ten ogrod???![]()
Wątpię by ktoś chciał na takie zad....e przyjeżdżać

Ogród - troszkę tego jest ale i tak wszystkiego nie wykorzystujemy.
Plamka ty lepiej pożycz od sąsiadki kota i se połóż na to kolano jak to reumatologia. Kot ci tam wszystko wygrzeje.
Należy się 300zl za konsultacje:-)
Polecam swoje, w dodatku czarne

bedziesz robiła test ciązowy ? ja mam zmiar poczekac az testowaniem do 7 dni po terminie @
ostatnio co robiłam test to oczywscie był negatywny
w tym m-cu robie bunt testowy
Ja jak @ nie przyjdzie to poczekam ze cztery dni. Nie chce się nakręcać bo kilka razy @ zrobiła mnie w konia!

Niunia - ja nie mogę wyjść z podziwu nadal - co Ty jeszcze potrafisz???
Dobrze gotuję, sama wymyślam przepisy na ciasta gdzie z 80% pomysłów jest dobra, potrafię skręcać meble, poniektóre prace remontowe w domu np tapetowanie, malowanie..., czasami pomogę M coś przy aucie.
Pasjonuje się fotografią.
kobietki
nie uwierzycie
moja obraczka wrocila do mnie
dzis rano sasiad ja znalazl i mi przyniosl do domu , szok !
juz nigdy jej tak lekko nie wyrzuce
ale mi sie milo dzien rozpoczal![]()
Sąsiad chyba umie trzymać buzie na kłódkę

ja jestem dyplomowanym dyslektykiem (tzn mam papiery) ale ta panna mnie bije o glowe!
![]()
masz racje kobito! niestety nasz rod jest dyskryminowany! ale wiecie co skoro np samochody najczesciej sa reklamowane z laskami co to ledwie tylek ma zakryty a cycochy tak scisniete ze moga w kazdej chwili wyskoczyc to dlaczego np garnkow nie reklamuja faceci w samych fartuszkach!!!!!
a to juz czas na sadzenie truskawek???? jaki gatunek masz?? ja sobie objecalam w koncu zajac sie ogrodem tzn przejac go po mamie bo ona robi to w taki "brzydki" sposob!
co teraz powinno sie zrobic na ogrodzie .... cos mi mignelo w tv ze przyciac drzewka?
no ześ narozrabiała pięknie!moja bratowa zrobila kiedys to samo a mieszkamy w domu ... a obrączke brat szukal chyba z tydzien!
![]()
Eve, może cię przebiję:
dysgrafia,
dysortografia,
dysleksja,
wszystko nabyte najprawdopodobniej po wypadku samochodowym w wieku siedmiu lat przez jakiegoś pijak małoletniego!
Musiałam zrobić papiery przed maturą bo bym nie zdała nawet zawodowego egzaminu. Chodziłam do poradni przez dwa lata kilka godzin w tygodniu nawet w wakacje przez miesiąc.
Przy czym przed wypadkiem byłam asem bo umiałam czytać i pisać już jak miałam cztery lata. Nawet miałam iść do szkoły wcześniej ale dyrekcja ponoć dała du-y.
Co do lasek i aut - właśnie dlaczego nie puszczą facetów z niezłym torsem przy autach typowo kobiecych, to już by było coś

Truskawki można rozsadzać wiosną późnym latem i jesienią, te co wiosna ponoć najlepiej się przyjmują, a jesienią najwięcej może wymarznąć. Drzewkom też należy się pielęgnacja, zwłaszcza jak biorą je jakieś choroby albo brzydko sie rozkrzewiają., Wygrabienie trawy najlepiej pazurkami i spulchnienie ziemi kwiatom, wokół krzewów. Co do warzyw to najlepiej sugerować sie tym co na opakowaniu piszą, ja tak zawsze robie.
dzewczyny tak sie zastanawialam co sie dzieje z temp. w czasie ciazy (wczesnej)? Nie to ze bym byla...bardzo mnie to ciekawi.
U każdej kobiety może to być inaczej.
Jaki jest bezpieczny lak na zapalenie pęcherza podczas ewentualnej ciązy.
Ja chyba zwariuję, zatwardzenie i nawet nie odczuwam z tego powodu przykrych dolegliwości, czego nie mogę powiedzieć o pęcherzu, od wczoraj daje mi popalić, tak jakby cały czas chciało mi sie siusiu.
No to nie jestem sama:-)
jak do tej pory - najbardziej wzruszająca scena z filmu - z Dr House (chyba 2 tygodnie temu lub 3)- jak robił operację dziecku w łonie matki - i to dzieciątko chwyciło go swoją malutką rączką za palec - nawet House się wzruszył;-)
jak do tej pory - najbardziej wzruszająca scena z filmu - z Dr House (chyba 2 tygodnie temu lub 3)- jak robił operację dziecku w łonie matki - i to dzieciątko chwyciło go swoją malutką rączką za palec - nawet House się wzruszył;-)
A propo testowania ja mam @ na poniedziałek
Ja jak @ nie przyjdzie to poczekam ze cztery dni. Nie chce się nakręcać bo kilka razy @ zrobiła mnie w konia!
Dobrze gotuję, sama wymyślam przepisy na ciasta gdzie z 80% pomysłów jest dobra, potrafię skręcać meble, poniektóre prace remontowe w domu np tapetowanie, malowanie..., czasami pomogę M coś przy aucie.
Pasjonuje się fotografią.
Eve, może cię przebiję:
dysgrafia,
dysortografia,
dysleksja,
Ja chyba zwariuję, zatwardzenie i nawet nie odczuwam z tego powodu przykrych dolegliwości, czego nie mogę powiedzieć o pęcherzu, od wczoraj daje mi popalić, tak jakby cały czas chciało mi sie siusiu.
Niunia - pisałaś, że do szydełkowania trzeba mieć cierpliwość więc pewnie te 4 dni po terminie @ też dasz radę znieść - życzę, by @ nie było nie tylko 4 dni, ale 9 miesięcy

Ty to jesteś kobieta pracująca, jak w 40-latku:-)

Dziewczyny - dysleksja, to zmora dzisiejszych czasów, kiedyś było mniej (ja pracuję w poradni) - co drugie dziecko, które do nas przychodzi ma dys lub ADHD, a prawda jest taka, że nasz obecny system nauczania sam produkuje dyslektyków i nadpobudliwych - a jeszcze jak pójdą 6-latki do szkoły to będzie ponad 50% więcej

Eve84
2 lata przerwy.....
ogólnie rzecz biorąc to nic dobrego !?Eve pisalas wczoraj ze jak jest nadmiar monocytow to cala lista chorob moglabys mi to przeslac bo u mnie na wyniku norma mono to 2-8% a ja mam 11% i lekarz powiedzial tylko ze pewnie zapalenie jakies przechodzilam w tym czasie ze wszystko jest ok i teraz mysle ze moze nie jest ok? Moglabys mi napisac o jakich chorobach mowa? Dziekuje.
Pozdrawiam Wszystkie Starajace sie te Spokojne i te mniej Spokojne))))))
Monocyty (MONO)
0-0,8 x 10do9 /l
Wzrost ich liczby może być spowodowany: gruźlicą, kiłą, brucelozą, zapaleniem wsierdzia, durem, mononukleozą zakaźną, zakażeniami pierwotniakowymi, urazami chirurgicznymi, kolagenozami, chorobą Crohna, nowotworami. Przyczyną mniejszej liczby monocytów są np. infekcje, a także stosowanie glikosterydów.
Normy laboratoryjne
Interpretacja wyników badań krwi i moczu
wszedzie pisza to samo!

pozniej sie jeszcze odezwe ale teraz mam zapitol w robocie!

Ostatnia edycja:
dziewczyny
jeszcze a propo tej obraczki...
ja sie tam plotek nie boje i tak pewnie bylam na jezykach ze ze wziełam młodszego 8 lat chłopa
ludzie jak ludzie pogadaja pogadaja i zapomną
chociaz na wszelki wypadek ukulalismy z mezem historie, ze to niby okna mylam i spadla hehe
jeszcze a propo tej obraczki...
ja sie tam plotek nie boje i tak pewnie bylam na jezykach ze ze wziełam młodszego 8 lat chłopa
ludzie jak ludzie pogadaja pogadaja i zapomną
chociaz na wszelki wypadek ukulalismy z mezem historie, ze to niby okna mylam i spadla hehe
HankaM
Fanka BB :)
Płaczki!!!!!
Ja tam nigdy nie płakałam nawet na dramatach ale mam koleżankę, która nawet na Matrixie płakała.
Ale ostatnio jestem bardziej uczuciowa a zarazem nerwowa. Ale to przypuszczam przez te starania. Człowiek wypompowuje się emocjonalnie na maxa.
Ja tam nigdy nie płakałam nawet na dramatach ale mam koleżankę, która nawet na Matrixie płakała.
Ale ostatnio jestem bardziej uczuciowa a zarazem nerwowa. Ale to przypuszczam przez te starania. Człowiek wypompowuje się emocjonalnie na maxa.
Co do Dr Housa - obejrzałam już czwartą serię.
Jest super, wciąga jak ......
Z niecierpliwością czekam na piątą serię. Jest już chyba z 20 odcinków.
Ja oglądam na razie na bieżąco - ale już mojego M prosiłam, by mi znalazł, bo gdzieś miałam ściągnięte odcinki, ale nie wiem której serii
reklama
Haszitka
może kiedyś...
Ponawiam pytanie!
Podziel się: