kinguś
Nie poddam się
Witajcie. Nadrobiłam zaległości

Butterfly kciuki zaciśnięte, teraz czekamy na pierwsze usg;-)
Marzenixx dobrze, że wszytsko poszło po Twojej myśli. Buziaczek

Ja dziś zamawiam spodnie ciążowe;-)
Wczoraj mój M był starsznie zajęty i jak tylko wróciliśmy z usg zasiadł do kompa i już nie miałam szans się dostać.
Maluszek ma 1,6 cm widać "począteki" rączek i nóżek i serduszko bije 170 uderzeń/minutę. Dziś wieczorem wkleje zdjęcie:-)

Butterfly kciuki zaciśnięte, teraz czekamy na pierwsze usg;-)
Marzenixx dobrze, że wszytsko poszło po Twojej myśli. Buziaczek
Mi Edytka z wątku o poronieniu kazała powtarzać sobie że wszytsko będzie dobrze i ja też Tobie każęCzarne myśli krążą mi po głowie, do tego nudności ustały i się przestraszyłam...
Bede Wam trochę marudzic do wtorku ...mam nadzieje ze wybaczycie![]()

Skarbie ja pomimo poronienia pracuję, lekarz stwierdziła, że nie ma przeciwskazań medycznych do pracy. Będzie dobrze zobaczyszpracuje, pracuje. W sumie to nawet u lekarza jeszcze nie byłam...moze to błąd cholera . Ale dam rade do wtorku. Jezu jak ja się boję
Nawet głupia idiotka ze mnie zamówiłam sobie ubranko dzieciarkowe na allegro..ale nie odbiorę do wtorku....

Wczoraj mój M był starsznie zajęty i jak tylko wróciliśmy z usg zasiadł do kompa i już nie miałam szans się dostać.
Maluszek ma 1,6 cm widać "począteki" rączek i nóżek i serduszko bije 170 uderzeń/minutę. Dziś wieczorem wkleje zdjęcie:-)