reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A u nas na forum jakis czarny tydzien :((( czwarta dziewczyna wrocila z usg i serduszko nie bije, te trzy jeszcze jakos wytrzymalam ale Karola skonczyla wlasnie 3mc sorry ze tu Wam pisze ale to niesprawiedliwe, tak walcza kobity od tyg do tyg i potem taki cios :((((( musialam sie wyzalic, sama czuje sie teraz "zagrozona" i co z tego ze II trymestr...Pewnie zaraz dostane kopy w dupe za to co pisze ale nie wiem siedzie zdolowana i pelna obaw

reklama
Olica-no ale jaja!!! Z tego co piszez to faktycznie MASAKRA. Ze twoj chlop wogole podolal!!!! moj by sie pewnie zdenerwowal, spial i dupa by z tego byla w takich warunkach...faktycznie bezsensu!
A ile bedziecie placili za to badanie i kiedy wyniki??? Trzymam kciuki by wsio bylo jak nalezy! Kochanie a Ty tez tam bylas znim na tym korytarzu i lustrowalas tych panow do badania....bo dopiero to-tzn. jak kobieta na nich patrzy, a wiadomo, ze wie, po co przyszli-musialo byc dla nich krepujace, nie???
Co za organizacja...zero intymnosci i wyczucia... mam nadzieje, ze nie wszedzie tak to wyglada...

Ja nie wiedziałam, że to tak bedzie organizacyjnie wyglądać.
Badanie ogólne kosztuje 100 zł a jak ktoś chce jakies posiewy i inne bajery to calosc kosztuje ok 300 zł. My robilismy te ogolne badania.
Bylam na korytarzu z jednym panem na początku i wychodzi uhahana laborantka z tekstem "A panstwo razem? " A my na siebie i NIE NIE !!! :-D

Potem przyszła jeszcze jedna parka, wiec jak moj maz wychodzil z kubkiem to we czwórkę go obcinaliśmy :-)

O ja to musiało boleć. Dlatego ja swojemu załatwiłam w domu, żeby się nie stresował ale ja miałam taką możliwość i blisko do labo.
A jak się teraz czuje, mówił coś, narzeka???????????????????????????
Czy nie chce o tym gadać????????????????????????????
Biedny penisek:-)

Fajnie, ze mieliscie mozliwosc załatwić to w domu.
Teraz już się z tego śmieje, ale jak wyszliśmy to niezbyt chciał gadac i powiedział, że nigdy tam nie wróci :-)

Mój M. w invimedzie poszedł na dół do pokoju w kolorze czerwonym kanapa tv z filmikami... nawet mi zdjęcie zrobił i rzeczywiście ładnie i intymnie i cisza nikogo nie słychać

EEE tak to luksus :-)

Wiecie co bo tak wogole to janie rozumiem czemu na takie badanie facet ma isc sam anie z zona??? po co mu inne baby ogladac jak moze wejsc do pokoju z malzonka i zaltwia to co trzeba razem...a nie takie cyrki, filmy itd...to bardziej uwlaczajace niz jakby sie zalatwiala tak jak zrobila hanka-to mi sie podoba...jednak nie kazdy ma takie mozliwosci, blisko laboratorium itd...

Ale tu chyba nie było zakazu żeby żona wchodziła, ale ja wolałam,żeby sam sobie dał radę. Sama bym umarła wychodząc z tego pokoiku we dwoje, chociaz niby to normalna sprawa :-)

A u nas na forum jakis czarny tydzien :((( czwarta dziewczyna wrocila z usg i serduszko nie bije, te trzy jeszcze jakos wytrzymalam ale Karola skonczyla wlasnie 3mc sorry ze tu Wam pisze ale to niesprawiedliwe, tak walcza kobity od tyg do tyg i potem taki cios :((((( musialam sie wyzalic, sama czuje sie teraz "zagrozona" i co z tego ze II trymestr...Pewnie zaraz dostane kopy w dupe za to co pisze ale nie wiem siedzie zdolowana i pelna obaw
Kochana właśnie oglądałam twój brzuszek... napewno tam siedzi zdrowa fasolka nie martw się...

ja wlasnie wrocilam z uczelni, jesu jak ten nasz promotor zanudza to masakra jakas:baffled:
kingus i gdzie to zdjecie twoje?? buziaczki :***

kroptusia to rzeczywiscie strasznie przykre:zawstydzona/y: az serce sie sciska jak sie slyszy takie wiadomosci.....:zawstydzona/y:

olica wcale sie nie dziwie ze buraka wlanął twoj M hehehe :-D ja tez sie juz nastawiam ze niedlugo i moj bedzie musial oddawac swoje chłopaki do zbadania , ale moj gin kazal przyniesc je z pojemniczku miedzy cyckami coby nie zmarzly hehe:-D wiec chyba ominie go cale to przedstawienie heheh

buziaki dla was babole wstrene, tyle skrobiecie ze kuźwa nadążyc nad wami nie da rady.....

Powiem ci dosadnie i mam nadzieję, że się nie obrazisz!!!!!!!!!!!!!

Na świecie jest wiele nieszczęść. Każdego dnia komuś dzieje się krzywda. Naturą ludzką jest współczuć a niekiedy jest to nazywane człowieczeństwem.

Jesteś w ciąży, dobrze wiesz, że stres i dołowanie się może mieć negatywny skutek na fasolkę. To na jaką cholerę się dołujesz.
Ciebie to nie dotyczy, nie dlatego że ja to wiem bo jestem jasnowidzem. Nie dotyczy cię to bo urodziłaś już zdrowe dzieciątko i masz szansę na następne zdrowe.
Jak nie chcesz myśleć pozytywnie dla siebie samej, to wyrzuć złe myśli dla fasolki. Żeby miała święty anielski spokój.
Więcej powtarzać się nie będę.

WITAM
juz ze mna troche lepij ale dalej jestem jaks taka wypluta, z trudem zakoledotalam sie do mojego lekarza a moich wynikow jeszcze nie ma :wściekła/y::no::crazy::wściekła/y: musze czekac do poniedzialku lub wtorku. A wizyte u lekarza umowily mi na piatek 13:szok:

No to weekend masz dalej do myślenia - szok:szok:

Miała wejść ustawa, że wszystkie ziemie rolne automatycznie stają się budowlanymi. W sensie jak masz rolną to nie musisz jej przekształcać. Miało ale nie weszło. Uchwalili tylko jakiś bzdurny przepis, że niby już się nie musisz starać o pozwolenie na budowę w starostwie tylko zgłaszasz do gminy, że się będziesz budować.
Tak to zagmatwali, że masakra. Dołożyli ludziom roboty papierkowej przez co projekty poszły w górę o min. 1500zł. Mieli ułatwić ludziom a tylko popieprzyli bardziej.

Ja bym poczekała z kredytem. W kryzysie lepiej nie ryzykować. Ludzie w panice robią różne rzeczy i gospodarka może się obrócić w pył w krótkim czasie. A też nie wiemy czy kryzys nie został sztucznie wywołany, żeby ktoś mógł zarobić.

No właśnie dlatego kończyć będziemy po kryzysie - albo jak już wszyscy się do niego przyzwyczają:tak:

Witajcie !!!!

Właśnie wrócilismy z badania nasienia na ul Kościuszki we Wrocławiu.

Współczuję męzusiowi - to musiało być trudne:tak:

A u nas na forum jakis czarny tydzien :

Kroptusia - nie ma sensu się tak stresować - przecież miałaś niedawno usg, fasolka jest i serucho bije, nie dołuj się
:angry:

reklama
Do góry