reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Muszę powiedzieć mamie, że przepis sprawdzony bo ma wszystkie jej książki.

No ja muszę uważać z piwem bo nie mogę założyć że nie jestem zapłodniona ani nie mogę założyć że jestem.

Prze******, najchętniej włączyłabym opcje sen do 18.03.

hahahahahah tez bym chciala taka opcje.. oczywiscie po owulce włączyc.. bo jestem jeszcze przed..

tez mam wszystkie ksiazki i ostatnio dopiero zaczelam eksperymentowac..
robilam krolewca marysienke capucino i cos jeszcze nie pamietam..
raz mi sie masa zwazyla tluszcz sie oddzielil nawet jest porada co zrobic..
(woda do garnka zagotowac.. polozyc na to miske z masa i ucierac najlepiej mikserem ale w jedna strone i nie za szybko)

Witam was po krótkiej przerwie, niestety nie dam rady rady nadrobić wszystkiego co napisłayście, normalnie tyle tego produkjecie, że masakra, ale to dobrze bo nie jest nudno i jest co sobie poczytać.
Co do bliźniaków, to wiem, że ich posiadanie nie jest takie straszne. Mój mąż ma siostrę bliźniaczkę, a ja pomagam sie zajmowac juz 4-letnimi bliźniaczkami, tak więc w zajmowaniu się dwoma bobasami na raz mam doświadczenie...
Ale mama tych bliźniaczek zawsze mi mówiła, że nie wie o co chodzi ludzią, którzy jej mówią, że jej współczują, że jej na pewno musi być strasznie ciężko... Ona twierdziła, że jest jak jest i tak być musi. a skąd ma wiedzieć czy jej jest jakoś wyjątkowo ciężko, skoro nie wiem jak to jest zajmować się tylko jednym dzieckiem, bo przecież ona od razu miała dwie kluchy:))
Oczywiście posiadanie bliźniaków ma swoje plusy i minusy, ale nie jest to masakra nie do przeżycią:)))

Witam moje drogie Panie

Czytam i boki ze śmiechu zrywam, a naprodukowałyście tych postów że szok, dwa dni mnie nie było, bo leże dalej na L4, z nosa leci ale to nic najgorszy mam kaszel, całą noc nie spałam, odrywa mi się tam jakieś świństwo w płucach, no masakra.

Dziewczyny!!!!

Skopcie mi dupsko, jest marzec a w maju mam termin oddania magisterki. Napisalam bardzo malo, nie moge sie skoncentrowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sama mam sie ochote strzelic w pysk:angry:

Widzę że sama nie jestem, ja pracę powinnam zdać do końca czerwca, takie mam założenie ale co mi z tego wyjdzie skoro moja praca wydaje mi się bez sensu.
A z koncentracją to ja też mam problemy, mam 1000 pomysłów jak zabieram się za pisanie ale oczywiście nie związanych z pracą.

Qurwa i to jakie jaja.

Nie to żebym się nie cieszyła ale niektóre nie dają rady z jednym a co dopiero z trzema. Do tego Demon zarabia tylko 1800zł miesięcznie wiec za co ja te dzieciaki wyżywie??????

Skupmy się na jednym i tak będzie wielki sukces.

Hania a ja tam bym się cieszyła z tych twoich trojaczków, i na pewno BB by ciebie dofinansowało, zrobiłybyśmy jaki jakmark harytatywny i na pampersy by było.

zapraszam panie do mnie Herbalife to moja praca i kazda z pan moze pracowac i przy okazji zadbac o swoja linie nawet karmiac piersa tak jak ja
musimy dbac o swoje zdrowie prawda dobur witamin jest bardzo warzny dla nas a naj bardziej dla naszych dzieci znalazłam prace ktura zalezy odemnie od mojego zaangazowania moja pasja jest zdrowe odrzywianie i tym sie zajmuje i jeszcze mi za to płaca
zapraszam wiec piszcie e-maile aurelka11@wp.pl lub dzwoncie 667 245 908 albo gg 1334412
pozdrawiam goraco wszystkie mamusie

Hm... jak ta pani tak dobrze zarabia to może tak słownik ortograficzny sobie zafunduje co?

kobietki, wiecie co wstyd mi bardzo , wstyd mi wam opowiedziec co ja wczoraj nawyrabiałam...
Boze tak mi głupio, powiedzialam mu ze to koniec i wyrzucialm swoja obraczke przez okno.. mieszkam na osiedlu na 5 pietrze i obraczka przepadla....

Ostro pojechałaś ale co tam ważne że się pogodziliście a obrączka pewnie się gdzieś znajdzie, uczciwych masz sąsiadów?

:) w temacie późnych - idę do gin, badanie poszło, drożność i płodność, wszystko gra. Nieśmiało pytam czy mam wstrzymać się z próbami zajścia do czasu uzyskania wyników badań (toxo, chlamydia) na co gin do mnie:
- Pani szacowna, w Pani przypadku wiek jest groźniejszy od chalmydii

:-( - OMG, wyszłam po ciuchutku.

No ma ten twój gin poczucie humoru, nie powiem!

kobietki
nie uwierzycie
moja obraczka wrocila do mnie
dzis rano sasiad ja znalazl i mi przyniosl do domu , szok !

juz nigdy jej tak lekko nie wyrzuce

ale mi sie milo dzien rozpoczal :)

elfa już mi nie odpowiadaj, wiem, masz uczciwych sąsiadów!
czytam nieco z opóźnieniem, ale mówiłam że się znajdzie.

Hania a ja tam bym się cieszyła z tych twoich trojaczków, i na pewno BB by ciebie dofinansowało, zrobiłybyśmy jaki jakmark harytatywny i na pampersy by było.

Ja też bym się cieszyła a zarazem byłabym przerażona. I na pewno w tym momencie musiałabym kombinować skąd wziąć tyle ubranek, pampersów i całej tej reszty.

Na razie nie biorę tego nawet pod uwagę. Cieszę się, że w końcu mój jeden żywy jajnik zaczął reagować na leki i jeżeli się tym razem nie uda to na pewno w następnym cyklu będę mogła mieć nadzieje. A to najważniejsze, że nie ma wyroku totalnej bezpłodności.

kochaniutkie zamieszczam obiecane przepisy.. jesli pisze np biszkotop wykonac ze strony 18 to tak wykonujemy ale ze skladnikami z obecnego przepisu.. czyli jesli w glownym jej 8 jaj a na str 18 - 6 to wykonujemy tak jak w gównym przepisie
przepis na krolewiec takze zamieszczam..
53.jpg

54.jpg

55.jpg

56.jpg

jesli chodzi o czas.. to ja zerkam wczesniej i jesli widze ze jest zarumienione np ciasto kruche to przed czasem wtciagam.. dzis mialam 180-200st pisze 20-30 min ja po 15 wyciagam..

PS sorrki za wielkosc obrazkow ale wole wieksze nizeli potem ktos nie moglby sie doczytac

Ostatnia edycja:
zjadlam dwa prince polo, teraz mnie aż mdli po tym:baffled::baffled: wiec popijam sobie redsika:-):-):-)

i skoro jestem bezrobotna:-D wyciagnełam erotyczną gre którą dostalam na panieńskie a w ktora ani razu jakos nie mielismy okazji zagrac z małżem moim:tak: poczytam o co tam chodzi i jak moj M wroci ( wyjechal niestety sluzbowo) to wezme sie za niego porządnie i może wyklje sie wkońcu jakis groszek wkoncu jak fasolka nie chce:-D

reklama
No dziewczynki żegnam się bo zaraz mój przylezie z roboty.

Na kilka dni odpuszczam BB i zajmę się chyba tym robieniem na drutach. Nie mogę przestać myśleć o tym wszystkim a to nie dobrze.

W głowię się człowiekowi miesza, zaczynam mieć objawy zaciążenia a to nawet fizycznie niemożliwe. Czyli zaczynam popadać w paranoje. Mam nadzieję, że zaciążyłam ale jak się za bardzo przyzwyczaję do tej myśli a nic nie wyjdzie to smak rozgoryczenia będzie nie do zniesienia.

Trzymam za testujące kciuki, przed owulacyjne niech działają na maxa, dla zaciążonych dużo zdrówka a dla całej reszty laseczek buziaki.

Do góry