kinguś
Nie poddam się
Umieściłam zdjęcie mojej kruszynki w albumie, przepraszam za kiepską jakość ale dziś już nie mam siły kombinować jutro poprawię;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę powiedzieć mamie, że przepis sprawdzony bo ma wszystkie jej książki.
No ja muszę uważać z piwem bo nie mogę założyć że nie jestem zapłodniona ani nie mogę założyć że jestem.
Prze******, najchętniej włączyłabym opcje sen do 18.03.
Dziewczyny!!!!
Skopcie mi dupsko, jest marzec a w maju mam termin oddania magisterki. Napisalam bardzo malo, nie moge sie skoncentrowac
Sama mam sie ochote strzelic w pysk![]()
Qurwa i to jakie jaja.
Nie to żebym się nie cieszyła ale niektóre nie dają rady z jednym a co dopiero z trzema. Do tego Demon zarabia tylko 1800zł miesięcznie wiec za co ja te dzieciaki wyżywie??????
Skupmy się na jednym i tak będzie wielki sukces.
zapraszam panie do mnie Herbalife to moja praca i kazda z pan moze pracowac i przy okazji zadbac o swoja linie nawet karmiac piersa tak jak ja
musimy dbac o swoje zdrowie prawda dobur witamin jest bardzo warzny dla nas a naj bardziej dla naszych dzieci znalazłam prace ktura zalezy odemnie od mojego zaangazowania moja pasja jest zdrowe odrzywianie i tym sie zajmuje i jeszcze mi za to płaca
zapraszam wiec piszcie e-maile aurelka11@wp.pl lub dzwoncie 667 245 908 albo gg 1334412
pozdrawiam goraco wszystkie mamusie
kobietki, wiecie co wstyd mi bardzo , wstyd mi wam opowiedziec co ja wczoraj nawyrabiałam...
Boze tak mi głupio, powiedzialam mu ze to koniec i wyrzucialm swoja obraczke przez okno.. mieszkam na osiedlu na 5 pietrze i obraczka przepadla....
w temacie późnych - idę do gin, badanie poszło, drożność i płodność, wszystko gra. Nieśmiało pytam czy mam wstrzymać się z próbami zajścia do czasu uzyskania wyników badań (toxo, chlamydia) na co gin do mnie:
- Pani szacowna, w Pani przypadku wiek jest groźniejszy od chalmydii
:-( - OMG, wyszłam po ciuchutku.
kobietki
nie uwierzycie
moja obraczka wrocila do mnie
dzis rano sasiad ja znalazl i mi przyniosl do domu , szok !
juz nigdy jej tak lekko nie wyrzuce
ale mi sie milo dzien rozpoczal![]()
Hania a ja tam bym się cieszyła z tych twoich trojaczków, i na pewno BB by ciebie dofinansowało, zrobiłybyśmy jaki jakmark harytatywny i na pampersy by było.