reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny ale ze mnie glupia cipa, podekscytowalam sie tymi nowymi fasolkami i zrobilam test :zawstydzona/y: jest (-) a teraz mam dola.

Ja tam nie chcę wkręcać ale czy istnieje możliwość, że za wcześnie nasikałaś?????

Siema :-D:-):-D
Cholera jasna, nie mam mnie jeden dzien a tu wszystkie pozaciazane!!! Ledwo sie czlowiek odwroci, a tu fasolkami dziela. Kiedy ja sie zalapie na moj przydzial fasolkowy!!!!
Hanka, wariacie ciesze sie ze wrocilas, bo ja bez Ciebie zyc na BB nie moge. HIHIHIHI :-D

Jadźka nie bój żaby, jak pójdziesz na te in-vitro to ja coś czuję, że 5 raczki będą.
Nie możesz bez mła żyć bo mnie kochasz nad życie. Musisz się z tym pogodzić i żyć dalej.

Witam, co się tutaj dzisiaj dzieje, no nie wierzę...

Wiedziałam że tu szybko wrócisz, bez BB żyć nie możesz! :-D;-)
Hania to możee my będziemy razem testować, choć ty to przynajmniej wiesz że miałaś jajeczka duże a ja nie sprawdziłam nic. A kiedy dokładnie masz testować 18 marca?
Ja mam też dziewne uczucie w brzuchu ale tłumaczę to sobie tym że jestem chora, może ten brzuch to od kaszlu mi sięwzdyma i tyle, siusiu też biegam ale to też bo jestem chora i nic nie będe sobie wkręcać i test zrobię no np po Hance, bo ona na pewno zafasolkowana jest. Sama tu zostane na tym forum. Sama bez fasolki!
Eeee tam na pewno mi się uda, mozę koło czterdziestki. :baffled:

Jaka ty wróżka jesteś. No popatrz popatrz, wszystko wie.

Ta ja testuje 18 marca. Wypada to w 29dc. Nie mam regularnie więc wybrałam taki pośredni cykl.

Ja mam cały czas dziwne uczucie w brzuchu. Skurcze mnie łapią. Ale jajnik troszku pobolewa więc nie nastawiam się na 100%.

ja dziewczyny wczoraj ostro poimprezowalam, zasnelam po 6 rano:szok: wstalam o 13 a teraz siedze w szlafroku...... i chyba tak juz dzis zostane hehehe:tak:
buziaki :-D

No i prawidłowo. Po co będziesz się ubierać, żeby zaraz się rozbierać. Luz bluz na plaży.

ja wiedzialam co mówie:-D
:-):-):-) zgadzam sie z tym ,że dobro do nas powraca i to podwójnie:-D
Jeszcze raz ci gratuluje, zasłużyłaś sobie na ten cud...:tak:

No mnie wywróżyły potrójne.

reklama
Dziewczyny ale ze mnie glupia cipa, podekscytowalam sie tymi nowymi fasolkami i zrobilam test :zawstydzona/y: jest (-) a teraz mam dola.
no - przez grzeczność się z Tobą kłócić nie będę
a z resztą - po co było test robić:wściekła/y:
Siema :-D:-):-D

Cholera jasna, nie mam mnie jeden dzien a tu wszystkie pozaciazane!!! Ledwo sie czlowiek odwroci, a tu fasolkami dziela. Kiedy ja sie zalapie na moj przydzial fasolkowy!!!!

Ciezarowki- GRATULUJE !!!! Nie da sie chyba wymarzyc lepszego prezentu na Dzien Kobiet, niz dwie kreseczki :-D Zycze zdrowka, spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania :-D:-):-D

Hanka, wariacie ciesze sie ze wrocilas, bo ja bez Ciebie zyc na BB nie moge. HIHIHIHI :-D

Witam, co się tutaj dzisiaj dzieje, no nie wierzę...

Eeee tam na pewno mi się uda, mozę koło czterdziestki. :baffled:
Kaprycha i asiucha - o mnie nie zapominajcie - będziemy tu razem czekać na fasolki:tak:

Jaka ty wróżka jesteś. No popatrz popatrz, wszystko wie.

Ta ja testuje 18 marca. Wypada to w 29dc. Nie mam regularnie więc wybrałam taki pośredni cykl.

Ja mam cały czas dziwne uczucie w brzuchu. Skurcze mnie łapią. Ale jajnik troszku pobolewa więc nie nastawiam się na 100%.

W takim razie jeśli @ nie przylezie wcześniej to zatestuje 18. Tylko żeby mnie nie pokorciło na cześniejsze testowanie bo mogłabym już 16 testować ale co tam poczekam, razem raźniej, najpierw ty nasikasz bo u Ciebie będą 2 krechy a potem ja, kalejność taka bo jak u mnie nie będzie II krech to z twoich będę się cieszyć a jak u mnie będą też dwie krechy to będe sięz 4 cieszyć. Rozumiesz? ;-)

Wpadnę wieczorkiem, pa.

Andzia nie zapomnę a kiedy testujesz czy już w tym miesiącu testowałaś?

o mnie nie zapominajcie, ja też się melduję gotowa do zaciążania:-):-):-)

gosiu - o Tobie też nie zapomnimy:tak:

nie nie testowałam - ja powinnam testować dopiero w czwartek, ale się wstrzymam, bo przez tą chorobę, to mogło mi się poprzesuwać
po drugie, jak się nie udało, to raczej odczekam jeszcze 2 miesiące - tak się powinno chyba po ospie:-( więc pewnie do staranek wrócę w ... maju:-(

dziewczynki no wiem ze mialo mnie nie byc do jutra ale nie wytrzymałam bez Was:zawstydzona/y:
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy, dam na wstrzymanie i jakos dotrwam do USG :sorry2:

Hania a co do objawów. Ja pamiętam że w zasadzie nie miałam żadnych, nic nie wskazywało na fasolkę, pamiętam jedynie że praktycznie cały czas po owu do dnia w którym miałam dostac @ bolał mnie jajnik z którego było jajeczkowanie (podczas owu bolał mnie własnie lewy jajnik). Do tego 4 dni przed terminem @ miałam bardzo wysoko szyjke macicy - nie mogłam jej dostać :szok::szok::szok::szok: - no ale nie wiem czy sobie grzebiesz:-)
polecam pomiar temperatury, chociaz u mnie nie była tak wysoka 36,8 - 36,7. Teraz dopiero mam 37,0 - 37,1.

Co więcej byłam na 100% pewna ze dostane @ bo objwy miałam jak na @, typowe skurcze, ból brzucha!!!!!!!!!!!!!!! a jednak się pomyliłam....

reklama
W takim razie jeśli @ nie przylezie wcześniej to zatestuje 18. Tylko żeby mnie nie pokorciło na cześniejsze testowanie bo mogłabym już 16 testować ale co tam poczekam, razem raźniej, najpierw ty nasikasz bo u Ciebie będą 2 krechy a potem ja, kalejność taka bo jak u mnie nie będzie II krech to z twoich będę się cieszyć a jak u mnie będą też dwie krechy to będe sięz 4 cieszyć. Rozumiesz? ;-)
Wpadnę wieczorkiem, pa.

No troszku żeś zagmatwała. Ale mały rebusik pobudzi mnię troszkę.

Postawiłam sobie za punkt honoru nauczyć się robić na drutach i męczę te wzory. Na szczęście znalazłam pomoce na necie ale kutwa to jednak jest wyższa filozofia odszyfrować te skróty a potem się nauczyć co one oznaczają.

Ale jak trzepne kocyk to szok na wsi będzie.

Do góry