reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam!
Najpierw pogratuluję nowym mamusiom... wspaniale dziewczyny!!!
Trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie!!
Ja muszę czekać na @ byle przylazła jak najszybciej... jak narazie nic nie boli ani brzuch ani cycki.
POZDRAWIAM

reklama
Wkleiłam zdjęcie testu.
Hania dobrze gada jak nie ma małpy to jest nadzieja i mi ten drugi test nie wyszedł z drugiego sikania.Więc głowa do góry Olesia.
Ja jutro dla pewności walne jeszcze jeden test rano. Ten mój to się najeżdził dzisiaj po aptekach:-D:-D

Załączniki

• DSC00100.jpg
    DSC00100.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 52
Wkleiłam zdjęcie testu.
Hania dobrze gada jak nie ma małpy to jest nadzieja i mi ten drugi test nie wyszedł z drugiego sikania.Więc głowa do góry Olesia.
Ja jutro dla pewności walne jeszcze jeden test rano. Ten mój to się najeżdził dzisiaj po aptekach:-D:-D

Ja miałam w domu dwa testy:

- Quick Vue- płytkowy czułość25ml/U/ml-cena 15 zł

- Kinder Test- płytkowy, ale nie widzę na ulotce czułości i to właśnie ten zrobiłam dziś rano. Kosztował 8 zł

Kreseczka jest tak słaba jak u Ciebie Karola :-)

Drugi test zrobię dopiero za kilka dni, staram się nie popaść w paranoję :-)

Ostatnia edycja:
Dziekuje kochane bardzo się cieszę ale też boję mam tysiąc myśli w głowie.No i byłam chora całe dwa tygodnie od dzisiaj nie biorę antybiotyku i już myślę czy nie zaszkodzę tym fasolce.I takie tam głupoty po głowie mi chodzą ale nic nie piszę bo Hanka jest na forum i zaraz i mi się dostanie:crazy::-D

reklama
Dziekuje kochane bardzo się cieszę ale też boję mam tysiąc myśli w głowie.No i byłam chora całe dwa tygodnie od dzisiaj nie biorę antybiotyku i już myślę czy nie zaszkodzę tym fasolce.I takie tam głupoty po głowie mi chodzą ale nic nie piszę bo Hanka jest na forum i zaraz i mi się dostanie:crazy::-D

Bardzo mnie cieszy, że dyscyplina jest na forum:cool2:

Ale ja też chce takie dwie kreski:tak:

Do góry