martyna222
udało się ! :)
Też bym tak chciała... muszę być jeszcze cierpliwa, może jeszcze tylko jeden miesiąc?!
Hania trzymam kciuki!!!!
Hania trzymam kciuki!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja własnie nie potrzebnie robiłam drugi test i paranoja gotowa.Ja miałam w domu dwa testy:
- Quick Vue- płytkowy czułość25ml/U/ml-cena 15 zł
- Kinder Test- płytkowy, ale nie widzę na ulotce czułości i to właśnie ten zrobiłam dziś rano. Kosztował 8 zł
Kreseczka jest tak słaba jak u Ciebie Karola :-)
Drugi test zrobię dopiero za kilka dni, staram się nie popaść w paranoję :-)
Też bym tak chciała... muszę być jeszcze cierpliwa, może jeszcze tylko jeden miesiąc?!
Hania trzymam kciuki!!!!
Ja własnie nie potrzebnie robiłam drugi test i paranoja gotowa.
Też mam ten Quick z bobasem w ręczniku na zdjęciu zrobię go jutro rano i to koniec testów.
Olica pewnie podobne terminy będziemy miały.:-)
ja to wierzę w twoje trojaczki?!Trzymaj, trzymaj:-)
Jadźki obcykałam już 5 wzorów na drutach. Sama z podziwu nie mogę wyjść jaka ja zdolna jestem. No cóż muszę się z tym faktem pogodzić i jakoś dalej żyć. Ale ciężkie jest życie wiedząc o własnym geniuszu. O ja biedna.

zobaczysz jeszcze załozymy nowy wątek ciąży mnogie i wieloracze;-)
dziękuje ... no teraz to muszę dać czadu z tymi jajeczkami... muszą być!!!Hania ty to na bank zobaczysz dwie kreseczki z takimi jajeczkami;-)
Śmigłem zakręciłaś i gotowe.
Ja w tym cyklu przytulałam się 10,11,12 dc
Martynka trzymam kciuki za IUI i aby były jajeczka i dwie kreseczki potem.
Ostatnią miesiączkę miałam 13 lutego wg.kalkulatora BB to jest tak.Mi na kalkulatorze BB wychodzi 09.11.2009 :-) Dziś od dnia okresu 5 tydzień,7 dni. Jutro 6 się zacznie. A TY?
ja to wierzę w twoje trojaczki?!zobaczysz jeszcze załozymy nowy wątek ciąży mnogie i wieloracze;-)
Hania ty to na bank zobaczysz dwie kreseczki z takimi jajeczkami;-)
Śmigłem zakręciłaś i gotowe.
Ja w tym cyklu przytulałam się 10,11,12 dc
Martynka trzymam kciuki za IUI i aby były jajeczka i dwie kreseczki potem.
dziękuje ... no teraz to muszę dać czadu z tymi jajeczkami... muszą być!!!