reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam w tym cholernie deszczowym dniu!!!!!!!!!!!!

Wczoraj chciałam sobie obejrzeć ten program co, któraś laseczka polecała. Włączam tv, szukam programu a tu Discovery Geografik - niet. Ale na Discovery World słyszę program o bliźniakach. To se myślę lachon mój się walnął i to na pewno ten program.

Tak program naukowy o bliźniaczych ciążach ale qurwa o mutantach - bliźniaki syjamskie i inne zmutowane płody.

Oczywiście z ciekawości oglądnęłam cały.

reklama
Witam!
Wczoraj wcześnie opuściłam forum, bo oglądaliśmy z M film :to nie tak, jak myślisz kotku". szczerze - to myślałam, że będzie lepszy:tak:
Wkleiłam zdjęcie testu.
Ja jutro dla pewności walne jeszcze jeden test rano. Ten mój to się najeżdził dzisiaj po aptekach:-D:-D
Piękne kreski:-)
Jak powtórzysz dzisiaj, to daj znać - trzymam kciuki;-)
Dziekuje kochane bardzo się cieszę ale też boję mam tysiąc myśli w głowie.No i byłam chora całe dwa tygodnie od dzisiaj nie biorę antybiotyku i już myślę czy nie zaszkodzę tym fasolce.I takie tam głupoty po głowie mi chodzą ale nic nie piszę bo Hanka jest na forum i zaraz i mi się dostanie:crazy::-D
jeżeli fasolka ma być - to będzie i żaden antybiotyk jej nie wygoni:wściekła/y:
a tak właściwie, to to był dopiero etap zagnieżdżania, więc nie powinien jej zaszkodzić:tak:
dziękuje ... no teraz to muszę dać czadu z tymi jajeczkami... muszą być!!!
i będą bliźniaki:-) - tego życzę:tak:
Ja w to głęboko wierze, tylko ja człowiek małej wiary jestem.
Ostatnio wyczytałam w necie (już sobie obiecałam, że niczego nie będę szukać), że może jeszcze być taka ewentualność, że baba ma nieprzyjaźnie nastawione środowisko dla plemników. I one giną czy nie mogą się przedostać, jakoś tak.
Są na to badania ale ja nie zrobiłam ich. Wszystko sprawdziłam tylko nie to. Qurwa mać.
Hania - jakie nieprzyjaźnie nastawione - przecież my wszystkie wręcz kochamy plemniki naszych M:rofl2:
a tak poważnie - zakaz czytania bzdurnych wieści z neta:wściekła/y: to dotyczy wszystkich dziewczyn na forum:tak: same dobrze wiecie, że jak człowiek chce i dobrze szuka to znajdzie bardzo dużo katastroficznytch informacji, ja się pytam
po co
dziewuszki,
napiszcie mi proszę, czy branie mocnych antybiotyków może wpłynąć na spermę, a co za tym idzie na fasolką?
korzystaj - nigdy nie wiadomo kiedy się uda, a antybiotyki mogą osłabić plemniki, ale nie zaszkodzić fasolce
Widzę żę bocian nad BB Fruwa i fasolkami sypie:-D:-)
No ale cóż mam zrobić w tym mc następny cykl może sie uda? Oby się udało!!!!:crazy: DZiewczyny a za was wszystkie kciuki trzymam oby@ sie odwaliła i nie przylazła:rofl2::-D
jak nie w tym miesiącu to w następnym się uda - też trzymam kciuki;-)
Gratuluje wszystkim, ktorym sie udalo!!! Ja juz nie moge sie doczekac, az bede mogla zaczac, ale jeszcze @ mi sie nie skonczyla:((( tak bardzo bym chciala, zebysmy trafili od razu, ale wiem, ze to raczej niemozliwe, chociaz....mojej siostrze udalo sie za 1. razem, praktycznie w 1. cyklu po odtawieniu tabsow...no i teraz ma sliczna coreczke:) takze moze i nam sie poszczesci. Ok, nie przynudzam i spadam na razie do mycia garow:( nie lubie!!! Ale ktos musi to robic, prawda? papa
moja koleżanka zaszła w 1 cyklu po odstawieniu tabletek - urodziła śliczną i zdrową córeczkę:tak:
Coś ty ja to ją zakneblowac muszę żeby usnęła:-D zaśpiewała by nas wszystkie:-D
to wesoło masz:-):rofl2::-D
ja też nie zamierzam testować. nawet nie wezmę duphastonu po owu i zaczekam co natura sama sprawi...
nas tu nie powinno być wogóle - powinnyśmy siedzieć na forach o dzieciach a nie o ciążach czy ich braku:nerd::nerd::nerd:
ja też w tym cyklu już bez duphastonu
a testować będę, ale po terminie @:tak:
Czesc Dziewczęta..
Ja jutro ide do lekarza na wizyte zobaczyc co clo zdzialalo.. juz naprawde nic nie wiem, jutro jade takze z rana odebrać wyniki meza z krwi i moczu i krewkarty.. potem do lekarza zobaczymy co powie.. szczerze mam w sobie jakąś obawe.. ale nie wiem czemu i przed czym..
i jak kochana wyniki, co powiedział lekarz - daj znać, jak tylko wrócisz:tak:
Część dziewynki, sorry, że się cały dzięń nie odzywałam, ale jakoś czasu nie miałam, rano była u mnie fryzjerka, potem rodzinka zdziećmi, więc zamieszanie, potem mężuś zabrał mnie na pyszną kolacyjkę do restauracji i wkońcu teraz dorwałam się do kompa...
Trzymajcie za mie kciuki, jutro testuję...
i cooooooo???????
Cześć dziewuszki. U mnie 18dc i wiecie co, dwie krechy na teście owu. A ja juz myślałam że nici z owulki. Tak się ucieszyłam, że w tym cyklu też będzie nadzieja na fasoleczkę.
Mam zamiar iść na konsultacje do innego gina, bo ta moja nie wzbudza większego zaufania. Jutro wieczorkirm się odezwę. Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło dobrze. Gratulacje dla zafasolkowanych, powodzenia dla wszystkich staraczek:-) Buziaczki.
no to do dzieła:-);-);-):-)
ja w łonie matki I cz o bliziakach przespałam , II cz o rozwoju płodu natomiast oglądałam, było extra - ale nic straconego mam nagrane obie czescie, bede mogła ogladac ile wlezie...
janiestety nie mam tego kanału - muszę sobie poszukać tego filmu na necie i ściągnąć
No to możemy sobie ręce podac :), mnie spadła o 4 kreski, wiec jestem wkuta. Jeszcze wczoraj poklocilam sie ze znajoma
Jestem zla i smutna. Najbardziej mnie boli to ze myslalam ze to jest moja dobra znajoma prawie... przyjaciółka. A tu... wsparcie jak sie patrzy w chwili stersu.
to chyba pseudoznajoma:wściekła/y: ale zawiść jednak potrafi zmienić ludzi
Ciągle mnie coś ciągnie w podbrzuszu i wpadam w panikę, mimo że wiem, że coś tam się może rozciąga....
masz rację - rozciąga się, a obawy - pewnie będą Ci towarzyszyły przez całe 9 miesięcy, to normalne, tylko nie daj się im zwariować:tak:

Witam w tym cholernie deszczowym dniu!!!!!!!!!!!!

Wczoraj chciałam sobie obejrzeć ten program co, któraś laseczka polecała. Włączam tv, szukam programu a tu Discovery Geografik - niet. Ale na Discovery World słyszę program o bliźniakach. To se myślę lachon mój się walnął i to na pewno ten program.

Tak program naukowy o bliźniaczych ciążach ale qurwa o mutantach - bliźniaki syjamskie i inne zmutowane płody.

Oczywiście z ciekawości oglądnęłam cały.

jaki deszcz, u mnie piękne słońce, wiosna w pełni, śnieg się stopił, wręcz cudnie;-)
dobrze, że ja wiedziałam, że nie mam tego kanału - pewnie też bym trafiła na ten film o mutantach:tak:

A tak w ogóle to gdzie Kaprycha, tyle pyszczydło na mnie darła a sama teraz się szlaja nie wiadomo gdzie. Na pewno chleje albo się edukuje.

A Czosnka też wcięło gdzieś. Coś chyba czytałam, że jakiś staż ma zacząć od tego miesiąca. No ale moja droga to cię nie zwalnia z obecności na BB. Proszę migusiem mi tu się zameldować.

Ja dzisiaj będę z doskoku bo mój Demon ma wolne. Więc na bank posadzi tyłek przed kompem. A i muszę jeszcze mamuśkę zawieść do lekarza na 16:00 więc dzisiaj dzień pełen wrażeń.

A w ogóle gdzie są wszyscy - tak ciężko pracujecie czy tylko udajecie??

A tak w ogóle to gdzie Kaprycha, tyle pyszczydło na mnie darła a sama teraz się szlaja nie wiadomo gdzie. Na pewno chleje albo się edukuje.

A Czosnka też wcięło gdzieś. Coś chyba czytałam, że jakiś staż ma zacząć od tego miesiąca. No ale moja droga to cię nie zwalnia z obecności na BB. Proszę migusiem mi tu się zameldować.

Ja dzisiaj będę z doskoku bo mój Demon ma wolne. Więc na bank posadzi tyłek przed kompem. A i muszę jeszcze mamuśkę zawieść do lekarza na 16:00 więc dzisiaj dzień pełen wrażeń.

A w ogóle gdzie są wszyscy - tak ciężko pracujecie czy tylko udajecie??

Julitki dawno nie było - to prawda i to dziwne:szok:
nie ma dziewczyn, bo pewnie albo u lekarzy siedzą, albo fasolki produkują;-) ktoś musi, żeby potem fluidki pzresyłać:-)

Julitki dawno nie było - to prawda i to dziwne:szok:
nie ma dziewczyn, bo pewnie albo u lekarzy siedzą, albo fasolki produkują;-) ktoś musi, żeby potem fluidki pzresyłać:-)

Może poszły za moim przykładem i robią z penisa śmigło. No ale to też nie jest wymówka żeby nie odwiedzać forum, trzeba płyny uzupełnić. A jak najlepiej???
Facet zostaje w łóżku i grzecznie czeka a gwiazda przyłazi na BB.
No ludzie!!!!

A Wikula nie miała dzisiaj czasami testować????????????????????

Gdzie ona??? Jadźka sikaj szybciej na ten test bo przecież ile można czekać.

no i dupa!!!!! jedna kreska i nic więcej nie chce się pokazać:angry::wściekła/y:.
@ też nie ma, ale coś czuję, że dzisiaj najpóźniej jutro się zjawi:wściekła/y:

reklama
Do góry