reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Passingby moje gratki kochana
Ja wczoraj wieczorem zrobiłam test ,jedna krecha:wściekła/y:
Quick ,może zawcześnie,bo @ ma przyjść 14,15.03:no:
boli mnie brzuch na @:angry:

co do badań - Ja,Justyna K., jak tu siedzę,w całej swojej okazałości i rozciągłości, ogłaszam że idę w tym miesiącu na badania!!! I niech mnie chudy bocian jak znowu nie pójdę bo mi coś wypadnie!!! Albo możecie mi nakopać :-)

Testing, testing

No Hanka-piękny suwaczek! Od razu wiadomo co i jak!!! Buziaki i smacznego obiadku! Nie ma to jak trafic z mezem w gust mamusi:-D

dziewczyny
pamietacie kiedys ktos napisal , ze mozna poznac ciaze po smaku sluzu :) słodko na ciaze, kwasno nie
i wiecie co mam nadzieje ze to nie prawda, bo mam kwasno :zawstydzona/y:

Elfa-matko kochana, no nie mow...próbowalaś Ty czy mąż???

dzieki kropeczko za odp a powiedz mi jeszcze gdzie ja mam te badania zrobic?? wszystkie w jednej przychodni czy gdzieto sie wykonuje bo ja nie wiem :(:zawstydzona/y:

Kochanie jak robisz to prywatnie a nie ze skierowania (zreszta cyba ze skierowania sie tych hormonow nie da) to zrobią Ci je w kazdym laboratorium tak prywatnym jak i w przychodzni-tylko powinnas być na czczo i do prolaktyny wyspana....u mnie jeden hormon to koszt około 25 złotych, jedne kosztowały troche wiecej inne mniej ale różnica kilkuzlotowa i w granicach 23-30 zł. Krew pobiora Ci raz i zrobią co trzeba.
.
Passingby moje gratki kochana
Ja wczoraj wieczorem zrobiłam test ,jedna krecha:wściekła/y:
Quick ,może zawcześnie,bo @ ma przyjść 14,15.03:no:
boli mnie brzuch na @:angry:

No zwariowała nam kobietka! Lolusia-po pierwsze testu nie robi sie wieczorem tylko rano!!! musi byc zporannego moczu bo jest zageszczony, a po drugie -nie robi sie testow przed terminem @-w dodatku prawie tydzien przed terminem!!!
Musisz poczekac do terminu i wtedy z rana siknac, z pierwszego moczu!!!
A jak sie bardzo niecierpliwisz idz do laboratorium i zrób badaniebeta z krwi-ono pokazuje ciąże od 10 dni po zaplodnieniu-najwczesniej.

Ostatnia edycja:
co do badań - Ja,Justyna K., jak tu siedzę,w całej swojej okazałości i rozciągłości, ogłaszam że idę w tym miesiącu na badania!!! I niech mnie chudy bocian jak znowu nie pójdę bo mi coś wypadnie!!! Albo możecie mi nakopać :-)

No to ja Cie Justynko przypilnuje i rozliczę z obiebnicy!!! tykko gadaj który dzien masz cyklu to ci zaraz grafik ustale, co, gdzie, kiedy...:confused::-D

Jestem otwarta na propozycje:
U mienia 4 dień cyklu. Poproszę grafik:)

I rozumiem, ze wczesniej badan zadnych nie robilas?
I maż sie jeszcze tez nie badal?
W takim razie powinnas zrobic na poczatek podstawowe hormonki, tak jak pisalam Marzenixx:
w 14dc FSH, LH
w 21 dc-progetseron, testosteron i w dowolnym czasie prolaktyne, ale musisz byc wyspana do niej i badania sa z krwi na czczo.
Przydaloby sie tez zrobic cytologie, jesli ostatnio nie badalas....i to sa te podstawowe "na dzien dobry" bo oprocz nich szczegolowo mozna zrobic jeszcze mnóstwo...ale na poczatek te!

reklama
Wiecie co...mam w kolanie teraz chyba ze sto stopni...jezuuu jak piecze...spadam kochane łyknąć jakis pbólowy i sie położyć ...Do potem!

Do góry