WITAM!
Ale Wy produkujecie - ja jestem u babci, ale dorwałam się w pzrerwie do kompa i na króciutko wpadłam:-)

:-)

Ale Wy produkujecie - ja jestem u babci, ale dorwałam się w pzrerwie do kompa i na króciutko wpadłam:-)
Tak - chociaż nie wszystkim spada tempka przed owu - a potem rośnie i utrzymuje się na zbliżonym poziomie przez około 14 dni i spada znowu przed @ (i to też nie wszystkim równo - niektórym 2 dni pzred, innym w dniu @)no ja też w sumie 4 lub 5 m-cy brałam clo - jak ten czas leci. Nie zapisałam i teraz nie jestem pewna...Może one poprawiły mi cykl rzeczywiście
mierzę też temperaturę.. pierwszy raz i nie jestem pewna czy utrafię. Jak dobrze z opisu zrozumiałam to owu jest zaraz po spadku temperatury i potem już tylko rośnie i utrzymuje się na stałym poziomie??
czekaj - trzymam kciukicykl mi sie juz skonczyl dzis 1 dzien opóżnienia , z tym testowankiem poczekam przynajmniej do czwartku hihih

8 dni - to tylko 1 tydzień:-)Siemacie lachony
Mi zostało jeszcze 8 dni do testowania.
widzę, że rodzinnie chcesz zaciążyć, no i dobrze, będą się razem bawić;-)wczoraj moja siostra byla na USG, jest w 11 tc i 5 dni , ma przecudowne zdjęcie, jak maluszek sobie na pleckach leży..... poprostu cudowne.... az łezka sie kreci w oku jak sie patrzy na takie cudo......![]()
ale jeżeli masz koty już długo to jest możliwe, że już przechorowałaś toxo i masz przeciwciała - zrób badaniaMiałam nie pisać ale wczoraj dowiedziałam się, że przyszła bratowa co jest w ciąży ma :TOKSOPLAZMOZĘ!
Okazało się, że jak brała ode mnie kota to była już w ciąży.
W takim wypadku muszę pozbyć się kotów, zaraz wyliczę jak mam cykle @ i zarejestruje się do lekarza po skierowanie na tokso.

jeżeli to był "dziwny" cykl to może zrób, co Ci szkodziNo krótko jakoś.... W sobotę to takie dziwne plamienie było. Przez niedzielę i wczoraj to używałam tamponów więc nie wiem kurka no...Fakt, ze raczej krwisto było (ale bez szaleństw). Muszę się chyba na pieluchy przerzucić, ale nie lubię wrrr....
Chyba jednak nie będę robić ... ŁOŚ JESTEM
się działo:-)Czesc Kobietki..
Gdybym była facetem to bym powiedziała, ale mi w krzyża zeszło.. powiem szczerze, że wczoraj było niesamowicie... nie wiem czemu po prostu juz stwierdzilam ze nie licze nie wiem kiedy pecherzyk peknie, ale to juz bylo 6 dni wstrzemiezliwosci... jutro znow do gina.. i zobaczymy.. pewnie jutro też sie poprzytulamy albo pojutrze..
dobrego dnia laseczki...

Gratulacje dla Kasi i równiez buziaki dla niej - Pysiu przekaz jej, że jak już ochłonie to niech wraca do nasWpadłam powiedzieć, ze u maleństwa naszej kochanej Katarzynki serduszko bije jak dzwon wczoraj była na usg i wszystko jest w najlepszem porządeczku.
Teraz niech kruszynka zdrowo rosnie, a mamusia kwitnie nam pieknie.:-)
Kasia przesyła pozdrowionka i buziaki dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piękny suwaczek;-)Testing, testing
nie pytam, jak sprawdzałaśdziewczyny
pamietacie kiedys ktos napisal , ze mozna poznac ciaze po smaku sluzusłodko na ciaze, kwasno nie
i wiecie co mam nadzieje ze to nie prawda, bo mam kwasno![]()

ale jeszcze jest za wcześniePassingby moje gratki kochana
Ja wczoraj wieczorem zrobiłam test ,jedna krecha
Quick ,może zawcześnie,bo @ ma przyjść 14,15.03
boli mnie brzuch na @![]()

no to trzymamy za słowoco do badań - Ja,Justyna K., jak tu siedzę,w całej swojej okazałości i rozciągłości, ogłaszam że idę w tym miesiącu na badania!!! I niech mnie chudy bocian jak znowu nie pójdę bo mi coś wypadnie!!! Albo możecie mi nakopać :-)

biedactwo - odpoczywaj ile się daWiecie co...mam w kolanie teraz chyba ze sto stopni...jezuuu jak piecze...spadam kochane łyknąć jakis pbólowy i sie położyć ...Do potem!