reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

wiesz co sprawdzalam w pierwszym cyklu, a wtym mam zamiar zrobic sobie badania w 14 dc i jak je odbiore to pojde do gina moze bede w trakcie owulki a moze juz po to moze znajdzie jakies slady po pecherzach.... zobaczymy.... szkoda mi kasy zeby co cykl lazic po ginach..... teraz czekam na testy owu i chce ich sprobowac bo wczesniej ich nie robilam :tak::-)

No ja jestem na wspomagaczach bo mam jeden jajnik martwy a drugi ledwo zipie więc musiałam brać clo i usg robić.
Przetestowałam testy owulacyjne i jakby działały, ale pokazały tylko raz dwie krechy ale mniej więcej się pokrywało.

reklama
Hanka cos pisala o pobijaniu rekordu w marcu mi sie wydaje ze jak ona dowali z tymi trojaczkami to ustalimy rekord na najblizsze lata :)))))))))

U mnie pogoda fatalna lalo troche a teraz jest tak pochmurno jak na jesieni nie nawidze tej londynskiej pogody. Ja czekam na wizyte u lekarza ale dopiero w przyszlym tygodniu zobaczymy co powie o moim przypadku. Jesli trafie znowu na jakiegos niedouczonego buraka to lece do Polski. Podjelam taka decyzje. Wczesniej troche to odwlekalam bo nie wiedzialam jak z praca bedzie ale teraz juz nie zwazam na nic. Chce to zrobic jak najszybciej bo dostane pierdolca. Tzn juz mam ale to moze sie poglebic. Pozdrowienia

No jasne moją macicą rekordy będziecie bić:angry: Następna chętna do karmienia 3.

Ja słyszałam, że wszystkie konowały to na wyspę wyjechali. Szukaj z nazwiskiem słowiańsko brzmiącym. Podobnoć ich tam jak mrówków.

dzięki dziewczyny za radę!!! chyba postaram się jakoś wytrzymać te pare dni... :))) w tym miesiącu przyłożyliśmy się do starań. Mąż nawet zabrał mnie do ośrodka spa żeby się zrelaksować, więc mam wielką nadzieję że fasolka się pojawi :)))

No ja jestem na wspomagaczach bo mam jeden jajnik martwy a drugi ledwo zipie więc musiałam brać clo i usg robić.
Przetestowałam testy owulacyjne i jakby działały, ale pokazały tylko raz dwie krechy ale mniej więcej się pokrywało.

no mam nadzieje ze mi sie tez pokryje, bo ja zawsze czulam kiedy mam owulacje, mialam tak silna ze czasami musialam na jednym boku siedziec tak mnie jajnik kłuł... i zawsze mialam regularnie.... a odkąd zaczelam starania, to owu mialam szybciej niz sądziłam, a bóli to nie mialam wogole tylko jak gin powiedzial w ktorym dc mialam owu to rzeczywiscie cos tam czulam... ale to nie to samo.... a pozatym jak caly rok mialam @ regularnie co 31 dni tak odkad sie staram to wypadal raz 28 raz 29 a teraz znowu 31 wiec juz sama nie wiem co mi sie tak powywracalo.....
chce sprobowac testow czy rzeczywiscie bede miec owu wtedy kiedy czuje , moze akurat:-)
no zobaczymy...

a tak wogole to czuje ze ci sie udalo..... nie to zebym zapeszala, ale zazwyczaj mam tak, ze czytam kogos posty na BB i czuje np ze jej sie uda czy nie i na ogol sie sprawdza....... a co do ciebie czuje ze sie udalo;-)

u siebie mam takie przedziwne uczucie ze zaciąże w kwietniu i bede styczniówką 2010 :-D:-D

reklama
Do góry