reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dzięki dziewczyny za radę!!! chyba postaram się jakoś wytrzymać te pare dni... :))) w tym miesiącu przyłożyliśmy się do starań. Mąż nawet zabrał mnie do ośrodka spa żeby się zrelaksować, więc mam wielką nadzieję że fasolka się pojawi :)))
Hmmmm do SPA.... Też namawiam mojego, żeby mnie zabrał, ale cos nosem kręci... Więc mu powiedziałam, że namówię jeszcze znajomych, może wtedy nie będzie się tak krzywił.... Muszę tylko poszukać czegoś w okolicy i zarezewować miejsca na któryś weekend, taki dwu dniowy wypad nie może kosztować majątku??

a tak wogole to czuje ze ci sie udalo..... nie to zebym zapeszala, ale zazwyczaj mam tak, ze czytam kogos posty na BB i czuje np ze jej sie uda czy nie i na ogol sie sprawdza....... a co do ciebie czuje ze sie udalo;-)

u siebie mam takie przedziwne uczucie ze zaciąże w kwietniu i bede styczniówką 2010 :-D:-D

kochana to jaka prognoza dla mnie? może ty jesteś wróżką????:tak::-D

Hmmmm do SPA.... Też namawiam mojego, żeby mnie zabrał, ale cos nosem kręci... Więc mu powiedziałam, że namówię jeszcze znajomych, może wtedy nie będzie się tak krzywił.... Muszę tylko poszukać czegoś w okolicy i zarezewować miejsca na któryś weekend, taki dwu dniowy wypad nie może kosztować majątku??
teraz takie wypady nie są już drogie.. a i relaks gwarantowany, chociaż FACETÓW CIĘŻKO namówić. Mój pojechał bo niby niedaleko hotelu był stok narciarski i miał szaleć na śniegu. Jakoś musiałam go namówić. Później mu się nawet masaże, i inne rzeczy podobały. Gorąco polecam wszystkim starającym się :))))

A jak się załapię do któregoś przedziału to muszę powtarzać badanie jeszcze raz?

Najpierw zobacz który tydzień. Potem do nas napisz. Już my cię ustawimy.

U mnie nawet czegoś takiego nie ma. Można tyłek do stawu wsadzić ewentualnie albo pociapciać się w błocie.

a tak wogole to czuje ze ci sie udalo..... nie to zebym zapeszala, ale zazwyczaj mam tak, ze czytam kogos posty na BB i czuje np ze jej sie uda czy nie i na ogol sie sprawdza....... a co do ciebie czuje ze sie udalo;-)
u siebie mam takie przedziwne uczucie ze zaciąże w kwietniu i bede styczniówką 2010 :-D:-D

A jak nie to uwzględniasz reklamacje?????

Cześć Dziewczyny!!! Witajcie. cały czas próbuje was nadgonic i już kończe cos mi przeszkodzi a na drugi dzień patrze a tam już tyle zapisane...będę próbować dalej. Bardzo mi się podoba, że tutaj nie ma nienawiści ani złośliwości jak na innych forach. Każdemu tłumaczycie, analizujecie... EXTRA 100% empatii. Tak trzymać!!
Hanka zawsze poprawi wam humor...Pozdrawiam cię
Staraczki wiedzą najlepiej, nie wstydzcie się niecierpliwości bo tutaj możecie napisać, że sikacie codziennie przed @ albo że są jakieś tam objawy i pamietajcie
1.nie ma @ jest nadzieja
2. brak objawów-fasolka moze być
3. przelejcie żal na kompa zamiast na M lub najbliższych

p.s. czytam was cały czas, bardzo tu miło!
OLICA IDŹ DO LEKARZA, TYLKO ON CIE USPOKOI!!! POZDROWIENIA

reklama
Cześć Dziewczyny!!! Witajcie. cały czas próbuje was nadgonic i już kończe cos mi przeszkodzi a na drugi dzień patrze a tam już tyle zapisane...będę próbować dalej. Bardzo mi się podoba, że tutaj nie ma nienawiści ani złośliwości jak na innych forach. Każdemu tłumaczycie, analizujecie... EXTRA 100% empatii. Tak trzymać!!
Hanka zawsze poprawi wam humor...Pozdrawiam cię
Staraczki wiedzą najlepiej, nie wstydzcie się niecierpliwości bo tutaj możecie napisać, że sikacie codziennie przed @ albo że są jakieś tam objawy i pamietajcie
1.nie ma @ jest nadzieja
2. brak objawów-fasolka moze być
3. przelejcie żal na kompa zamiast na M lub najbliższych
p.s. czytam was cały czas, bardzo tu miło!
OLICA IDŹ DO LEKARZA, TYLKO ON CIE USPOKOI!!! POZDROWIENIA

Tak jest kierowniczko. Również pozdrawiam
Jedne obcykane udzielają pouczających rad, inne optymistki, inne realistki, inne uczuciowe a ja - pajac forumowy a co????? Każdy musi mieć jakieś zadanie.

Widzę, że jesteś z Zakopca. Chodziłam tam do technikum, piękny okres w moim życiu.

Do góry