reklama
Hanka poszła i wszyscy zniknęli??? powiedzcie mi czy przez to że się brało wcześniej tab antykonc trzeba robić przerwę przed planowaniem fasolki?? bo jedna koleżanka twierdzi że miesiąc po tym jak przestała brać zaszła w ciąże pozamaciczną i twierdzi że to przez tabl
Wiecie dziewczyny ja nadal niewiem co sie ze mną dzieje. Test wczoraj pokazł 1 kreskę, najpóźniej dzisiaj powinnam dostać@ (bo cykle mam 28-29 dniowe). A tu nie ma @ objawow bezposrednio wskazujących na @ też nie mam (tzn, takich jak zawsze miałam). Nie rozumiem tego swojego organizmu... Co się do cholery dzieje!!??
Wikula jak masz cierpliwość to zaczekaj jeszcze dzień czy dwa i zrób teściorek, a jak nie to betka

Cześć dzeiwczynki!!!!!!!!!!!!
wrocilam do cywilizacjiale nie dam rady dzisiej nadgonic tego coscie nabazgraly! wpadlam sie tylko przywitac bom sie stesknila!!!
jutro w pracy z rana przy kawusi sprobuje cosik przeczytac zobaczymy ile mi to sie zejdzie!
![]()
do jutra łobuzy jedne!
No Eva nareszcie jesteś, juz sie zaczynałam martwić;-)
Kropeczko melduje, ze małych pysiaczków nie widać na horyzoncie.
butterfly27
Fanka BB :)
Nie martw się . Za wcześnie jeszcze na objawy. Zazwyczaj pojawiaja się jak @ nie przylezie. Trzymam mozno kciuki:-)No ja coraz bardziej jestem przekonana, że tym razem się też nie udało. Nie mam żadnych objawów. Cycki nie bolą, sutki normalne, brak sikania, mdłości i tych innych, jajniki też już nie czuję. Jestem tylko nerwowa a bardziej wkurza mnie mój do tego stopnia, że mam ochotę go zamordować - ale to raczej objaw rozsądku w stosunku do samca niż objaw ciążowy..
Może zapiszesz się wcześniej do lekarza. Będziesz wtedy spokojniejsza a tego potrzeba najbardziej naszym fasolkom.Ale mnie tak czasem MOCNO boli aż zatrzymuje oddech i się krzywię na chwilę... Od dwóch dni tak mam.
Najlepiej poczekać do 35 dnia, lub wcześniej betkę zrobić.Dziewczyny potrzebuje radykiedy zrobić test?? Niestety mam nieregularne cykle. Poprzedni trwał aż 39 dni a zwykle tak waha się od 28 do 35. Teraz jest 26 dzień i zastanawiam się ile jeszcze czekać
(
Życzę Tobie tego z całego serduszkadzięki dziewczyny za radę!!! chyba postaram się jakoś wytrzymać te pare dni...)) w tym miesiącu przyłożyliśmy się do starań. Mąż nawet zabrał mnie do ośrodka spa żeby się zrelaksować, więc mam wielką nadzieję że fasolka się pojawi
))

Oby sprawdziło sięu siebie mam takie przedziwne uczucie ze zaciąże w kwietniu i bede styczniówką 2010![]()

beta dodatnia oznacza ciążę. Będzie dobrze.:-)A jak się załapię do któregoś przedziału to muszę powtarzać badanie jeszcze raz?
Najlepiej skonsultować to z gin. Uważam, że zależy to od rodzaju tabletek. Moja koleżanka też zaszła w ciążę zaraz po odstawieniu tabletek i ma śliczną córeczkę.:-)Hanka poszła i wszyscy zniknęli??? powiedzcie mi czy przez to że się brało wcześniej tab antykonc trzeba robić przerwę przed planowaniem fasolki?? bo jedna koleżanka twierdzi że miesiąc po tym jak przestała brać zaszła w ciąże pozamaciczną i twierdzi że to przez tabl
Pysiu a co u Ciebie?
A mnie jakiś kiepski humor dopadł
, najchetniej oderwałabym sie od pracy na conajmniej 1 tydzień, bo mnie wkurza
, przychodze do domu 16 - 17 i jestem zmczona, dzis jeszcze głowa mi pęka i do tego zespół napiecia przed@ - MASAKRA.
Tylko jak jestem z wami to troche nie mysle o tym wszystkim.
Sory
, ze tak marudzę jak stara babka.

Motylku tylkko ze szczegołami prosze CO U CIEBIE?
Kurcze jak ja dawno z Toba nie gadałam....

Sory

Ostatnia edycja:
martyna222
udało się ! :)
nie martw się ja przechodzę to samo, to chyba przesilenie wiosenne, i do tego @ się zbliża - okropne!!!A mnie jakiś kiepski humor dopadł, najchetniej oderwałabym sie od pracy na conajmniej 1 tydzień, bo mnie wkurza
, przychodze do domu 16 - 17 i jestem zmczona, dzis jeszcze głowa mi pęka i do tego zespół napiecia przed@ - MASAKRA.
Sory, ze tak marudzę jak stara babka.
reklama
wielkie dzięki baterfly27 za radę.. nie wiem ile jeszcze wytrzymam... nie mogę się doczekać teściorka ... może będą II
)) ale dam sobie na wstrzymanie, tylko muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie
ostatnio powywalałam wszystkie ciuchy z szafy i je od nowa składałam po to żeby nie myśleć
))
Podziel się: