reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
O matuchno....:crazy::crazy:
Powiedzcie mi, czy to że mam ochotę udusić M. to objaw ciąży, czy tego że zwyczajnie faceci są czasem irytujący?!?!?!
ja ostatnio rece zalamuje jak cos palnie.. albo chce go dusic jak pospratalam sobie blat pod pierogi a on rozsypal na nim cukier.. ale i tak go kocham:)

Dziewczyny potrzebuje rady :( kiedy zrobić test?? Niestety mam nieregularne cykle. Poprzedni trwał aż 39 dni a zwykle tak waha się od 28 do 35. Teraz jest 26 dzień i zastanawiam się ile jeszcze czekać :((
mysle ze najlepiej poczekac spokojnie do 35 po co test za wczesnie robic i sie rozczarowac

Hanka poszła i wszyscy zniknęli??? powiedzcie mi czy przez to że się brało wcześniej tab antykonc trzeba robić przerwę przed planowaniem fasolki?? bo jedna koleżanka twierdzi że miesiąc po tym jak przestała brać zaszła w ciąże pozamaciczną i twierdzi że to przez tabl
mi lekarz powiedzial ze od razu mozna a jakas znajoma ze odczekac 3 miechy.. takze nie mam pojecia komu zaufac..

lascki dzis mam sluz płodny.. chociaz zaztanawiam sie czy czasem to moze wczorajsza pozostalosc nasienia? chociaz jest bardzo rozciagliwy i przezroczysty.. tempka od wczoraj ten sam poziom zobaczymy czy jutro rano bedzie skok..
jutro takze do lekarza ide na kolejny monitoring..
a wlasnie jak jest skok to owulka juz czy za iles h? bo wiem ze po testach to do 36h po pozytywnym.. a z tempka to juz sama nie wiem..

Sory:sorry2: , ze tak marudzę jak stara babka.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Motylku tylkko ze szczegołami prosze CO U CIEBIE?
Kurcze jak ja dawno z Toba nie gadałam....

A jak ze starankami u Ciebie?
Zobaczysz przyjdzie wiosna, słoneczko zaświeci to humorek tez poprawi się na lepsze.
rzeczywiście moze to przesilenie. ja tez już nie wytrzymywalam w pracy i wzięłam sobie pod koniec lutego tydzień urlopu.:-D
A u mnie cóż. Jestem szczęśliwa i przerażona. Najpierw martwiłam się, że nam sie nie udaje. A teraz jak już fasolka jest (po 7 miesiącach starań) martwię się żeby było wszystko w porządku. W sobotę mam pierwszą wizytę więc będę już wiedzieć coś więcej.
Objawów takich mocno uciążliwych nie mam. Piersi tylko jak balony i bolą. Od czasu do czasu czuję ciągnięcie w podbrzuszu, czasem pomdli chwilkę i to wszystko.

wielkie dzięki baterfly27 za radę.. nie wiem ile jeszcze wytrzymam... nie mogę się doczekać teściorka ... może będą II :))) ale dam sobie na wstrzymanie, tylko muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie :) ostatnio powywalałam wszystkie ciuchy z szafy i je od nowa składałam po to żeby nie myśleć :)))
Trzymam kciuki aby te dwie krechy sie pojawiły!:-)

Ostatnia edycja:
A jak ze starankami u Ciebie?
Zobaczysz przyjdzie wiosna, słoneczko zaświeci to humorek tez poprawi się na lepsze.!:-)

Szczęściwa siódemka?
Najwaznijsz , ze sie dobrze czujesz, dbaj o siebie kochana, mi ostatnio lekarz mówił, ze w pierwszych tygodniach ciązy jezeli jest wszystko oki to nie powinno byc zadnych bóli brzuszka, wiec uwazaj na siebie.
I wyslij nam swiezutka porcyjkę fluidków, wiesz - dla potrzebujących.

reklama
Słuchajcie zastanawiam sie nad zapisaniem się na aqua aerobic:)) Czy któras z was może na to chodziła/?? Czy to fajne jest??/ Słyszałam od kilku osób, że to fajna sprawa i że naprawdę coś daje, ale jakoś jakby któraś z was wyraziła swoja opinię na ten temat to bardziej bym uwierzyła:)))

Do góry