reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie.
Udało mi się przeczytać wszystko.

Dobry wieczor!
Wrocilam od reumatologa. Nadal czarna dziura- nadal bez diagnozy, choc pani dopktor mowi ze jej zdaniem-wstepna diagnoza taka, ze to nie rzs, ale musze jeszcze porobic dodatkowe badania by to na 100% potwierdzic, wiec jutro rano ide sie pokłóc i troche krwi spuscic...
To czekamy na trafną diagnozę ale ile się trzeba nachodzić, żeby się dowiedzieć co nam dolega ;-)

@ jeszcze nie mam , wiec jest dalej nadzieja
Cały czas trzymam kciuki :tak:

Cześć dziewuszki. Ale miałam dzisiaj dzień! Dopiero teraz mam chwilkę by się do Was odezwać. Byłam na kolejnym monitoringu. Jajnik mnie strasznie naparza, więc to dobry znak. Okazało się że mam jeden dobrze rokujący pęcherzyk i płodny śluz :D .
Czekamy na pozytywny teścik za kilkanaście dni ;-);-)

Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzieki dziewczyny :tak:
Już dziewczyny wszystko napisały:tak:

Dziewczeta... powiedzcie mi... pierwszy dzien cyklu liczy sie od pierwszego plamienia czy dopiero od pierwszej powazniejszej krwi??:zawstydzona/y:
Plamienia zalicza się do poprzedniego cyklu.

CZeść Babeczki:-)
Jak samopoczucie w tym ponurym dniu??? U mnie @ się prawie skończyła (dość szybko przyznam) I jakiś diabełek mnie kusi żeby zrobić jednak teścior... Chyba porąbana jestem:-D
Miałam tak samo ;-);-);-)

wczoraj moja siostra byla na USG, jest w 11 tc i 5 dni , ma przecudowne zdjęcie, jak maluszek sobie na pleckach leży..... poprostu cudowne.... az łezka sie kreci w oku jak sie patrzy na takie cudo......:zawstydzona/y:
Super :-):-):-)

Miałam nie pisać ale wczoraj dowiedziałam się, że przyszła bratowa co jest w ciąży ma :TOKSOPLAZMOZĘ!
Okazało się, że jak brała ode mnie kota to była już w ciąży.
W takim wypadku muszę pozbyć się kotów, zaraz wyliczę jak mam cykle @ i zarejestruje się do lekarza po skierowanie na tokso.
Ja nie mam przeciwciał na tokso ale zbadałam mojego kota i nie jest chory.

Wpadłam powiedzieć, ze u maleństwa naszej kochanej Katarzynki serduszko bije jak dzwon wczoraj była na usg i wszystko jest w najlepszem porządeczku.:tak::tak::tak::tak:
Super, dzięki za informację.

Działa do jasnej cholery.
Marzenixx włamała się na moje konto i mi zrobiła. Skąd ona znała hasło???
Suwaczek pierwsza klasa :tak::tak:

czesc dziewczyny!
Witaj:-)

No właśnie co lepsze-androwit czy salfazin??? Co mam kupic mojemu???
Mój brał salfazin +selen+ l-karnitynę.

Co się do cholery dzieje!!??
Czekamy :tak::tak:

Cześć dzeiwczynki!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
Cześć słońce:-D

Kinguś jak się czujesz?
A dziękuje dobrze.

reklama
Hej, Dziewczyny! Pozdrawiam Was wszystkie!:-) Przepraszam, nie nadążam za Wami i "trochę" wypadłam z rytmu... Kopię i kopię i nie mogę się dokopać np. do Katarzynki 1979....
Kasia, jak Twoje USG? Trzymałam dziś mocno kciuki!!!!:happy:

A ja zaglądam sobie non stop w majtki czy jakieś palmienie mam, było wczoraj ale naprawdę minimalne, dziś rano na wkładce z nocy miałąm jeszcze małą różową kropeczkę a teraz cały dzień nic ale brzuch mnie pobolewał, i to na dole ciągnie mnie trochę, już naprawdę sobie nic nie wkręcam. Cycki mnie nie bolą, sikam sporo ale dużo pije więc to raczej nie jest objaw ciążowy, zresztą objaw sikania jest z reguły potem jak macica sięrozciąga i na pęcherz uciska. Teraz nadal mnie to brzucha jakby ciągnie.
Taki ból brzuch może wróżyc fasolkę. :-)Teraz tez tak mnie czasami ciągnie. A z sikaniem to powiem Ci, że nigdy w nocy nie wstawałam a teraz już musze i to nieraz 2 razy:-D
W każdym razie trzymam mocno kciukasy za Ciebie.

reklama
Do góry