A spróbuj iść do swojej przychodni i poprosić o zastrzyk. Ja tak zawsze robie jak muszę sobie sama.
Nie robia Ci problemow, ze nie masz skierowania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A spróbuj iść do swojej przychodni i poprosić o zastrzyk. Ja tak zawsze robie jak muszę sobie sama.
Nie robia Ci problemow, ze nie masz skierowania?
Ty to masz WEjście Smoka, Hanka...
Parę osób opieprzyć, parę pocieszyć...
I tak ma być:-)
AAAA Witamy witamy
No broń cię Panie Boże!!! Jeszcze bym się zmartwiła ze ty chora jakaś jesteś, czy coś;-)NO się inaczej nie da
Ja się nauczyłam jednego jak można za darmo to trzeba brać, w końcu za coś płacę ten ZUS.quote]
Ja tam tez jak sie tylko da to ide państwowa i pytam czy mi się coś należy bez płacenia, przeważnie sie nie należyale pytac sie pytać bo przecież za coś płacimy, tym złodziejom.
Ja tam tez jak sie tylko da to ide państwowa i pytam czy mi się coś należy bez płacenia, przeważnie sie nie należyale pytac sie pytać bo przecież za coś płacimy, tym złodziejom.
Warto tak robic, ale widzisz, ja mam do prywatnej przychodni 1.5 min od zamkniecia drzwi quote]
To rzeczywscie skórka za wyprawkę....
I pewnie na to samo by wyszło.
To rzeczywscie skórka za wyprawkę....
I pewnie na to samo by wyszło.