w.kropczeka no to wlasnie mam ten sam problem, ze lubie miec wszystko dopracowane. .Tutaj macierzynskiego jest 9 miesiecy wiec na pewno bylabym w Polsce czestym gosciem

Jesli chodzi o Salfazin i Androvit. Ich sklady sa bardzo podobne. Pani w aptece polecila jednak Androvit i duzo opinii pozytywnych wyczytalam wczesniej w necie
Dzieki! trzymam ckiuki i za fasolke i za remoncik!
witam!!! w ten ponury wtorek! pogoda u mnie okropna...
Wkropeczko mam nadzieję że już noga przestała boleć... ???
Witaj-no u mnie podobhie, szaro i paskudnie...z tym ze juz sroda

Noga niestety...no ale dam rade!
Przepraszam Kropeczko

Już więcej to sie nie powtórzy. Ogromniasty buziak dla Ciebie

A ja dziewczynki z niecierpliwością oczekuje pierwszej wizyty. Oj i cały czas to czekanie
Butterfly-no ja zartowaam kochanie, nie ma za co przepraszac:-)
Trzymaj sie zdrowo i radosnie-a my trzymamy kcuki za wizyte! Koniecznie zdaj nam potem relacje!
Buziaczki!!!
zaraz mi sie dni plodne zaczynają wiec będę gwałcic małża mojego ojjjj będę!!!
No jeśli przy wykorzystaniu tej gry co studiowałas ostatnio to bedzie chłopina biedny...
W. Kropeczko ja biore witaminki kupione tu w UK zestaw dla faceta i kobity 13 funtow nazywaja sie Sanatogen Pronatal (bialo rozowe i bialo srebrne opakowanie) wydaje mi sie ze sa bardzo dobre. Bo patrzac na to jakie proporcje witamin zawieraja a jakie powinnismy brac przed planowana ciaza to jest tak jak zalecaja. Czytalam o tych witaminach troche. Takze polecam
Jesli trafie znowu na jakiegos niedouczonego buraka to lece do Polski. Podjelam taka decyzje. Wczesniej troche to odwlekalam bo nie wiedzialam jak z praca bedzie ale teraz juz nie zwazam na nic.
Mari27-dziekuje kochanie za witaminki;-)
Wiesz ja tez mam dylematy co do pobytu w UK, bo sama nie wiem czy zdecydowalabym sie tam miec opieke lekarza w czasie ciazy i czy odwazylabym sie tam rodzic...
Dziewczyny czekam na wynik BHCG. Jak otworzę kopertę to mogę odrazu już wiedzieć czy wynik potwierdził ciążę??
Tak-i szybko nam tu pisz jaki masz wyniki!!!!
Owulacje miałam tak mniej więcej około 15 do 19 dnia cyklu bo śluz był wtedy i jajniki mnie bolały jak zawsze w trakcie owulacji.
Witaj Niunans...najlepiej to testuj 14 dni po wulacji, chyba ze zdecydujesz sie na bete z krwi to juz 10 dni po. Powodzenia!!!
... ale zazwyczaj mam tak, ze czytam kogos posty na BB i czuje np ze jej sie uda czy nie i na ogol sie sprawdza....... a co do ciebie czuje ze sie udalo;-)
W takim razie ja proszę o prognozy dla kropeczek
A jak się załapię do któregoś przedziału to muszę powtarzać badanie jeszcze raz?
jak wyjdzie ciaza to za 2 dni warto ponowic badanie by sprawdzic czy prawidlowo przyrasta, ale nie ejst to konieczne jak nie masz jakies dolegliwosci podejrzanych...
Witajcie. cały czas próbuje was nadgonic i już kończe cos mi przeszkodzi a na drugi dzień patrze a tam już tyle zapisane...będę próbować dalej. Bardzo mi się podoba, że tutaj nie ma nienawiści ani złośliwości jak na innych forach.
Camelia-witaj kochanie...o nadrabianuiu w czytaniu cos wiem...nie jest łatwo...wazne ze probujesz:-)
Pozdrawiamy cie rowniez i dziekujemy za milusie slowa o forum i naszym watku!
Kochana dla mnie SPA albo odpoczynek (jak zwał tak zwał) to
DRINK
PLAŻA
OBCE PENISY
No nie moge....Hanka na Prezydenta!!!!!
Kropeczko melduje, ze małych pysiaczków nie widać na horyzoncie.
Pysiula-no gdzie Ty patrzysz

To trzeba tak troszke poza horyzoncik okiem sięgnąc...ja tam juz małe Pysiaczki widze...i to jakie sliczne:-)! Buziaki kochanie dla Ciebie!!!!
Słuchajcie zastanawiam sie nad zapisaniem się na aqua aerobic
) Czy któras z was może na to chodziła/?? Czy to fajne jest??/ Słyszałam od kilku osób, że to fajna sprawa i że naprawdę coś daje, ale jakoś jakby któraś z was wyraziła swoja opinię na ten temat to bardziej bym uwierzyła
))
Torpedy z was normalnie, tyle dziś naskrobałyście że szok, czytam i skonczyć nie mogę.
Dbaj kropeczko o to swoje kolano i fasolkuj!
Ja moja droga mam taką okropną prackę że mam zmiany 24 godzinne, zaczynam o 9 rano i kończę o 9 rano następnego dnia, można się wykończyć. Pracuje jako recepcjonistka w hotelu a dodatkowo to jeszcze organizacja bankietów, konferencji, pomagam w tym kierowniczce, czasami też jestem kelnerką, praca stresująca ale czasami są takie spokojne miesiące jak marzec że jest luz. Bynajmniej z tymi zmianami to mozan sięwykończyć czasami.
Fajnie by było gdyby to była implantacja i wszystko było ok, poczekam jeszcze z 8 dni na testowanko, przedostatni cykl miałam 34 dniowy więc nie chce się napalać.
.
dzięki AsiuchaL. Kochanie-prace masz moze i trudną bo tak 24 godziny siedziec wpracy to nielkko , wiem, ale za to cos sie dizjee, tu jakis bankiet, tu konferencja...prznajmniej sie nie nuszisz!
A co do @-mam nadzieje, ze juz sie zmora u Ciebie nie zjawi...ale bez napalania sie cierpliwie czekamy tydzien do testowanka!
Buziaczki!
nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwila test
oczywiscie 1 kreska
naprawde mi bardzo smutno
Elfa kochanie-nie powinnas testowac wieczorem...mam nadzieje ze rano test pokaze inny rezultat...Trzymaj sie dzielnie kochana!
jestem, nic dzis nie zrobia, mam sie jutro zglosic do poradni, mze to poronienie moze nie, ale uslyszałam: no, ale jest Pani w ciazy na 100% (ale mi pocieszenie), odkleja sie ten fasolek ktory jest na dole, w miejscu bliny - a mowilam cholerze zeby sie tam nie zagnezdzac! (zart - oczywiscie jedynie myslalam zeby sie tam nie zagniezdzalo). Tak, na poczatku czulam dwie fasolki - ale zobaczymy jutro. Dam znac.
Normalnie nie wierze! zadnek luteiny ci nie dali, nic kompletnie??? tylko czekac???

Ja myslalam ze na to nie trzeba skierowania?!
Olesia jak chcesz toxo badac prywatnie to nie musziz miec zadnego skierowania, ale jak chce na kase chorych to trzeba sie o skierowanie postarac, u mnie toxo kosztuje 20zl jedno, a trzeba zrobic IgM i IgG wiec wydatek 40 zl.
Czy Wy odczuwacie owu ? Macie jakies bole ? Nadety brzunio ?
Sluz mam gesty tak ze szok - jak bita smietana (sorry za opis), wiec wogole nietypowy dla owu, wlasciwie mocno nieplodny....
Lolitko-mnie zwykle boli i kłuje na owulacje...zwykle wiem kiedy sie odbywa...ale ten sluz to jakis dziwny masz jak na woulacje, powinien byc jak bialko jaja kurzego...
...cierpliwie/niecierpliwie czekam na pierwszą wizytę u lekarza. Wczoraj robiłam betę, dziś miał być wynik, a tymczasem go jeszcze nie ma

No, nic, jak nie dziś, to jutro, ehhh.....
Alisa79-MASZ WYNIK BETY???? DAWAJ OD RAZU!
Witam was wszystkie! Czytam sobie wasze posty juz od dłuższego czasu, choć nadążyć za wami nie jest łatwo. Chcemy zacząć starania o naszą drugą dzidzię ale tak za 2-3 miesiące. Po pierwsze dlatego, że dopiero zaczęłam pracę i czekam na normalną umowę, po drugie mamy w planach jakiś egzotyczny wypad i wolałabym wtedy nie być w ciąży. :-)
Loree-witaj kochanie w naszym gronie! mam nadzieje, ze jak juz wypoczniesz w egzotycznej scenerii i zdobedziesz stala umowe o prace to z fasolka pójdzie wam szybko i gładko! I tego Ci życze!
Kochanie co do testow to ja bym probowalana waszym miescu owulacyjnych. moze mierz tez temperature-i koniecznie łykaj kwas foliowy!
Buziaki!
Misiarw-w takim razie poczekaj na nowe wyniki dopiero zobaczysz co i jak...i fakt-luteiny na razie nie bierz , bo moze nie potrzeba. Buziaki!
A z bolami warg sr. moze masz jakies zapalenie kochanie? moze zrob nasiadówke z kory dębu (kupisz suszoną w aptece).
Biedactwo-zdrowiej szybko! zaraz zagladne w ksiazke z ziolami co by ci tu pomóc moglo...
:-)