reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

Rzuccie okiem :

Sorka ale dla mnie to troche historia z Bravo Girl...
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza.. Teraz mam dziwne objawy. Boli mnie reka, noga i glowa. Moj brzuch jest duzy i okragly (raczej nie dlatego, ze wlasnie zjadlam pizze, bo narmalnie wtedy chce mi sie kupe- a tym razem MAM MDLOSCI!!!). Zaobserwowalam rowniez zmiany nastroju, na przyklad nie placze juz jak ogladam Highschool Musical ani Hannah Montana. Myslicie, ze moge byc w ciazy
?
P.S. Dodam tylko, ze moj chlopak mowi, ze wygladam jakbym byla w ciazy. "

Nie jest za ostro??

Buzka i uciekam pisac prace :-D
hahaha to było niezłe :-D dawno się tak nie uśmiałam , aż mnie jajniki zaczęły boleć :)))

Co konował to inne zalecenia!
Mój kazał leżeć, wypozywać, nie strsować się i przyjsc za dwa tygodnie.
Robie zwykle testy zeby sprawdzic czy beta jest na podobnym poziomie i mam sie stawic 23 na kontrole. Dzieki lezakowaniu plamienia mi ustaly.
Podobno te plamienia to nic nadzwyczajnego i 40% kobiet je ma...
Odpoczywaj skarbie i dbaj o was.
Trzymam kciuki.
U mnie hcg dało jasny wynik nic już nie ma.

Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!? .
Przytulam mocno
Rzuccie okiem :

Sorka ale dla mnie to troche historia z Bravo Girl...
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza..
Buzka i uciekam pisac prace :-D
:-D:-D:-D
szybkiego ukończenia pracy życzę, żebyś mogła więcej na forum być. O wiele weselej jest:-D:-D
Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcie:happy: Jeszcze jakbyście tak mogły trzymać mocno kciuki za pierwszą wizyte z usg.....co??Potrzymacie jeszcze trochę? Dopiero wtedy odetchnę z ulgą:zawstydzona/y: Pozdrawiam Was wszystkie!
Kiedy wybierasz sie na pierwsze usg? Ja wizyte mam już 14.03. Wiem, że jeszcze nie będzie dużo widać ale wolę juz wiedzieć czy wszystko ok.
Kciuki juz zaciskam i proszę o to samo:-D

Nie co testowac wczesnie. Kiedy jeszcze wierzylam ze moge zafasolkowac, to nigdy testu nie zrobilam przed @. Na przyszlosc tez - nigdy pzred @, min 3 dni po

K Na razie to tylko ruch uprawiam z M.... ale to chyba nie wystarcza:-)
za to jak przyjemnie;-)
Zajaczku-ja bym Cie namawiala na karnecik na jakis basen czy zajecia pilatesu...miłe to i namęczyc się nie trzeba a efekty są! A szczegolnie jak pracujesz przed komputerem...zobaczysz-kiedys kregoslup ci podziekuje jak go teraz rozruszasz troszke! I na wadze ci kilogramów ucieknie szybko troche!
no ale basen - czemu nie też przyjemne:-)
:) Ale na basen tez sie warto wybrac... zwlaszcza teraz gdy wiosna idzie. Zima bylam kilka razy, ale potem balam sie ze mnie grypisko rozbierze. aaaa i przede wszystkim wiecej wody pije. Tez warto. Cera sie oczyszcza a kg same leca w dol. :)
woda - to prawda super oczyszcza:tak:
nabilam sobie mega guza na czole:baffled:
i na dodatek jak czytam na starajacyhc sie ze zaszla kolejna w ciąże i to bez stosunku tylko wlożyła sobie rękami tam sperme (swoja droga nie wiem jak) to szlag czlowieka trafia..... a czlek sie stara z dupa uniesiona lezy i nic:no::wściekła/y:
co Ty się za samookaleczanie zabrałaś:wściekła/y:
a ja nie wierzę, że można się ręką zapłodnić:no: to musi być jakaś ściema
Mam pytanko natury technicznej. Mianowicie czy jest tu mozliwosc zmiany loginu? Jesli tak, to gdzie?Ta moja kulaszusza, to tak dla jaj miala byc :) Nie wiedzialam jaki nick sobie wymyslec na bb, wiec zapytalam meza ktory akurat czyms zajety byl...a on zeby sie mnie pozbyc rzucil: babcia kulaszusza :) Tak wiec zrobilam i tak zostalo, ale czasami na ten nick to patrzec nie moge. :)
ja nie wiem, jak zmienić, ale jak już Ci się uda - to jak my Cię poznamy;-)
Dzien dobry cukiereczki :-D
Niestety nie moge zostac, bo jutro sie widze z promotorem i musze pisac magisterke - ciagle jestem w lesie :szok:
Mega tesknie za Wami babeczki, szczegolnie za moim malym BB Gangiem ( iminon nie musze wymieniac, bo jest ich ze 30 ).
Milego dnia zycze :-D Nie zapomnijcie o mnie, ja wroce jak tylko sie uporam z zaleglosciami ktore mam :-:)zawstydzona/y:
BUZKA

pisz, pisz:tak:
Witam!
Ja tylko na chwilkę żeby się przywitać... zajrzę później!!!!!:-)
Witaj!:-)
witam dziewczynki tym popołudniem. Nie było mnie dwa dni i ledwo zdążyłam "przelecieć" co tam pisałyście:-):-) oczywiście nie było tego mało... nie jestem w stanie odpowiedzieć każdej z osobna. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i trzymam za wszystkie kciuki. U mnie zaczęły się staranka, na szczęście nie muszę sobie "ręki wkładać" Mój K radzi sobie sam świetnie. Też mam wątpliwości czy co dwa dni czy codziennie. Dziś jeszcze mnie piersi trochę bolą i jajnik boli również więc myślę, że owu tuż tuż. Tylko czy się uda tym razem?? Trzymajcie kciuki...
miłych staranek;-)
Jestem.
Neta mi wyłączyli, medy pierdaczone. Nie wiem za co ja płace. Już miałam dzwonić i operdzielać ich, że są chyba niepoważni i chyba sobie nie zdają sprawy ile stron do czytania na swoim ukochanym forum będę miała przez te ich mało śmieszne numery.
wystraszyli się na samą myśl, że możesz do nich zadzwonić;-)
no tak wiem, ale tez zalezy od laboratorium jak sie orientowalam tu u mnie w Koszalinie. No ale jeszcze chcialam na toksoplazmowe i cytemegalie ale to chyba w 21 dc. i na te ponoc sie tydzien czeka... no nie wiem , jak pojde to sie dowiem...ale jestem nastawiona ze ide i koniec kropka!!! dla wlasnego swietego spokoju...:tak:
toxo i cytomegalię możesz zawsze:tak:
wiesz tylko ze ja musze racjonowac sobie nasienie mojego faceta.. bylo w poniedzialek.. wiec teraz musze tuz przed owulka wycelowac.. i zastanawiam sie czy czasem nie z rana.. bojak skoczy tempka to sie pokochac i moze dopłyną.. a jesli znow nie..bo bedzie stral znarnowany.. i jak tu nie mysle... chyba nie wytrzymam i tak i dzis o zgwalce..
no i tak wychodzi na to, że wtedy kiedy ciało chce;-)
Stosuję leżenie bykiem :) lepsza polowa lata kolo mnie nawet kartki papieru nie moge podniesc bo za ciezka :D, karmi mnie, poi mnie i w ogole ... pies lezy obok ale nie jest tak obslugiwany :D, koty nad gową jest bosko. Obejrzalam juz: efekt motyla, tarzana w wersji dla dzieci disney, drobne cwaniaczki allena, teraz wrzuce bridget jones.
A... i plamienie minelo :p
super - leż i korzystaj a raczej wykorzystuj;-)
Witam Was wszystkie:)
Mam takie pytanie, które mnie ostatnio nurtuje. Czy Coca-Cola mogłaby mieć jakiś wpływ na staranka? Uwielbiam ten niezdrowy napój, piję codziennie, więc się zaczęłam martwić ostatnio.
Przepraszam, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów wstecz, więc nie wiem czy podobne pytanie już kiedyś tu było zamieszczone;)
Witaj!
Nie wiem jak w starankach, ale w ciąży to z coca-colą trzeba uważać - może powodować poronienie

Jeszcze 10 stron:tak:

Odpoczywajcie i nie stresujcie się.
Mi jakoś te wszystkie, przyjemne i nieprzyjemne sytuacje pomogły i wiem, że teraz czekała bym pewno spokojnie tydzień po terminie @.
Pa dziewczynki.
Szczęścia życzę;-)

reklama
Przytulam mocno

:-D:-D:-D
szybkiego ukończenia pracy życzę, żebyś mogła więcej na forum być. O wiele weselej jest:-D:-D

Kiedy wybierasz sie na pierwsze usg? Ja wizyte mam już 14.03. Wiem, że jeszcze nie będzie dużo widać ale wolę juz wiedzieć czy wszystko ok.
Kciuki juz zaciskam i proszę o to samo:-D

Oczywiście, trzymam mocno:tak: i Tobie też bardzo dziękuję. Ja idę 21.03. - licząc od ostatniej miesiączki to będzie połowa 8 tc., wtedy już powinno być serduszko...

Do góry