reklama
hahaha to było niezłe
Rzuccie okiem :
Sorka ale dla mnie to troche historia z Bravo Girl...
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza.. Teraz mam dziwne objawy. Boli mnie reka, noga i glowa. Moj brzuch jest duzy i okragly (raczej nie dlatego, ze wlasnie zjadlam pizze, bo narmalnie wtedy chce mi sie kupe- a tym razem MAM MDLOSCI!!!). Zaobserwowalam rowniez zmiany nastroju, na przyklad nie placze juz jak ogladam Highschool Musical ani Hannah Montana. Myslicie, ze moge byc w ciazy?
P.S. Dodam tylko, ze moj chlopak mowi, ze wygladam jakbym byla w ciazy. "
Nie jest za ostro??
Buzka i uciekam pisac prace

Odpoczywaj skarbie i dbaj o was.Co konował to inne zalecenia!
Mój kazał leżeć, wypozywać, nie strsować się i przyjsc za dwa tygodnie.
Robie zwykle testy zeby sprawdzic czy beta jest na podobnym poziomie i mam sie stawic 23 na kontrole. Dzieki lezakowaniu plamienia mi ustaly.
Podobno te plamienia to nic nadzwyczajnego i 40% kobiet je ma...
Trzymam kciuki.
U mnie hcg dało jasny wynik nic już nie ma.
butterfly27
Fanka BB :)
Przytulam mocnoMuszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!? .
Rzuccie okiem :
Sorka ale dla mnie to troche historia z Bravo Girl...
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza..
Buzka i uciekam pisac prace![]()

szybkiego ukończenia pracy życzę, żebyś mogła więcej na forum być. O wiele weselej jest

Kiedy wybierasz sie na pierwsze usg? Ja wizyte mam już 14.03. Wiem, że jeszcze nie będzie dużo widać ale wolę juz wiedzieć czy wszystko ok.Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcieJeszcze jakbyście tak mogły trzymać mocno kciuki za pierwszą wizyte z usg.....co??Potrzymacie jeszcze trochę? Dopiero wtedy odetchnę z ulgą
Pozdrawiam Was wszystkie!
Kciuki juz zaciskam i proszę o to samo

Pewnie wszystkie bo tak trudno wytrzymać.A potem tak boliCiekawa jestem, która pierwsza z nas się wyłamie w testowaniu przed @

lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Nie co testowac wczesnie. Kiedy jeszcze wierzylam ze moge zafasolkowac, to nigdy testu nie zrobilam przed @. Na przyszlosc tez - nigdy pzred @, min 3 dni po
za to jak przyjemnie;-)K Na razie to tylko ruch uprawiam z M.... ale to chyba nie wystarcza:-)
no ale basen - czemu nie też przyjemne:-)Zajaczku-ja bym Cie namawiala na karnecik na jakis basen czy zajecia pilatesu...miłe to i namęczyc się nie trzeba a efekty są! A szczegolnie jak pracujesz przed komputerem...zobaczysz-kiedys kregoslup ci podziekuje jak go teraz rozruszasz troszke! I na wadze ci kilogramów ucieknie szybko troche!
woda - to prawda super oczyszczaAle na basen tez sie warto wybrac... zwlaszcza teraz gdy wiosna idzie. Zima bylam kilka razy, ale potem balam sie ze mnie grypisko rozbierze. aaaa i przede wszystkim wiecej wody pije. Tez warto. Cera sie oczyszcza a kg same leca w dol.
![]()

co Ty się za samookaleczanie zabrałaśnabilam sobie mega guza na czole
i na dodatek jak czytam na starajacyhc sie ze zaszla kolejna w ciąże i to bez stosunku tylko wlożyła sobie rękami tam sperme (swoja droga nie wiem jak) to szlag czlowieka trafia..... a czlek sie stara z dupa uniesiona lezy i nic![]()

a ja nie wierzę, że można się ręką zapłodnić

ja nie wiem, jak zmienić, ale jak już Ci się uda - to jak my Cię poznamy;-)Mam pytanko natury technicznej. Mianowicie czy jest tu mozliwosc zmiany loginu? Jesli tak, to gdzie?Ta moja kulaszusza, to tak dla jaj miala bycNie wiedzialam jaki nick sobie wymyslec na bb, wiec zapytalam meza ktory akurat czyms zajety byl...a on zeby sie mnie pozbyc rzucil: babcia kulaszusza
Tak wiec zrobilam i tak zostalo, ale czasami na ten nick to patrzec nie moge.
![]()
Dzien dobry cukiereczki
Niestety nie moge zostac, bo jutro sie widze z promotorem i musze pisac magisterke - ciagle jestem w lesie
Mega tesknie za Wami babeczki, szczegolnie za moim malym BB Gangiem ( iminon nie musze wymieniac, bo jest ich ze 30 ).
Milego dnia zyczeNie zapomnijcie o mnie, ja wroce jak tylko sie uporam z zaleglosciami ktore mam :-
zawstydzona/y:
BUZKA
pisz, pisz

Witaj!:-)Witam!
Ja tylko na chwilkę żeby się przywitać... zajrzę później!!!!!:-)
miłych staranek;-)witam dziewczynki tym popołudniem. Nie było mnie dwa dni i ledwo zdążyłam "przelecieć" co tam pisałyście:-):-) oczywiście nie było tego mało... nie jestem w stanie odpowiedzieć każdej z osobna. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i trzymam za wszystkie kciuki. U mnie zaczęły się staranka, na szczęście nie muszę sobie "ręki wkładać" Mój K radzi sobie sam świetnie. Też mam wątpliwości czy co dwa dni czy codziennie. Dziś jeszcze mnie piersi trochę bolą i jajnik boli również więc myślę, że owu tuż tuż. Tylko czy się uda tym razem?? Trzymajcie kciuki...
wystraszyli się na samą myśl, że możesz do nich zadzwonić;-)Jestem.
Neta mi wyłączyli, medy pierdaczone. Nie wiem za co ja płace. Już miałam dzwonić i operdzielać ich, że są chyba niepoważni i chyba sobie nie zdają sprawy ile stron do czytania na swoim ukochanym forum będę miała przez te ich mało śmieszne numery.
toxo i cytomegalię możesz zawszeno tak wiem, ale tez zalezy od laboratorium jak sie orientowalam tu u mnie w Koszalinie. No ale jeszcze chcialam na toksoplazmowe i cytemegalie ale to chyba w 21 dc. i na te ponoc sie tydzien czeka... no nie wiem , jak pojde to sie dowiem...ale jestem nastawiona ze ide i koniec kropka!!! dla wlasnego swietego spokoju...![]()

no i tak wychodzi na to, że wtedy kiedy ciało chce;-)wiesz tylko ze ja musze racjonowac sobie nasienie mojego faceta.. bylo w poniedzialek.. wiec teraz musze tuz przed owulka wycelowac.. i zastanawiam sie czy czasem nie z rana.. bojak skoczy tempka to sie pokochac i moze dopłyną.. a jesli znow nie..bo bedzie stral znarnowany.. i jak tu nie mysle... chyba nie wytrzymam i tak i dzis o zgwalce..
super - leż i korzystaj a raczej wykorzystuj;-)Stosuję leżenie bykiemlepsza polowa lata kolo mnie nawet kartki papieru nie moge podniesc bo za ciezka
, karmi mnie, poi mnie i w ogole ... pies lezy obok ale nie jest tak obslugiwany
, koty nad gową jest bosko. Obejrzalam juz: efekt motyla, tarzana w wersji dla dzieci disney, drobne cwaniaczki allena, teraz wrzuce bridget jones.
A... i plamienie minelo![]()
Witaj!Witam Was wszystkie
Mam takie pytanie, które mnie ostatnio nurtuje. Czy Coca-Cola mogłaby mieć jakiś wpływ na staranka? Uwielbiam ten niezdrowy napój, piję codziennie, więc się zaczęłam martwić ostatnio.
Przepraszam, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów wstecz, więc nie wiem czy podobne pytanie już kiedyś tu było zamieszczone![]()
Nie wiem jak w starankach, ale w ciąży to z coca-colą trzeba uważać - może powodować poronienie
Jeszcze 10 stron

reklama
alisa79
Wierzę, że będę Mamą :)
Przytulam mocno
![]()
szybkiego ukończenia pracy życzę, żebyś mogła więcej na forum być. O wiele weselej jest
Kiedy wybierasz sie na pierwsze usg? Ja wizyte mam już 14.03. Wiem, że jeszcze nie będzie dużo widać ale wolę juz wiedzieć czy wszystko ok.
Kciuki juz zaciskam i proszę o to samo![]()
Oczywiście, trzymam mocno

Podziel się: