reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

kulaszusza - powrotu szybkiego do zdrowia życzę. Ja jestem w sumie czwarty miesiąc ciągle przeziębiona i już mam dość - przyszła by już wiosna i ciepełko:tak::tak:
Może umówimy się że każda może dziennie napisać 3 posty co? Bo tak pedzicie że szok, ale nadrobiłam wszystko.
Ja w sumie też mam ochotę test zrobić ale tylko po to aby się upewnić że w ciąży nie jestem bo już mi odbija. Dziś znów na wkładce pojawiła się plamka tym razem taka rdzawa raczej jak moje plamienie kiedyś przed @. Jużię nie nakręcam, pewnie ta sytuacja spowodowana jest Dostinexem i zapaleniem oskrzeli i nie ma żadnej fasolki.

A tak na marginesie to mam chorę sny i moja mama też. Mnie sięśniło że zrobiłam będę i wynik oznaczał ciąże ale coś za mało ta beta przyrastała. Mamie natomiast się śniło że poszła na spacer na morze i z daleka widziała wyspę jakby skałę i było tam mnóstwo bocianów. Szok :baffled: wkurza mnie to czekanie, jakieś sny głupie a potem jak zawsze co... idiotyczne odczucie oszukania i zawód kiedy znów @ przychodzi. I znów sobie mówię może w następnym cyklu i tak to powtarzam już ze 2 lata. Może się poddać to wszystko bez sensu. Chyba @ przyjdzie bo mam podły nastój.
a ktory dzien cyklu masz dzisiaj - już powinnaś testować czy jeszcze nie??

reklama
Trzymajcie się kobiałki:-)
Ja spadam się douczać.... Ale stwierdziłam przed chwilą że matoł jestem - będzie ze mnie księgowa jak z koziej D* trąba. To przez was - zamiast się uczyć to gadam z Wami.
Do jutra.
PISZCIE SOBIE ILE CHCECIE!!!! I tak mnie nie słuchacie:-p:-p:-p
Udanych fasoleczek:happy::happy::happy:

Hanka masz racje!! W sumie jak taka rozpalona goraczka bede to jeszcze fajniej moze byc. Na temperature w sypialni nie bedziemy mogli narzekac.A widze, ze zapasy zywnosci juz robisz jakby faktycznie te trojaczki mialy sie u Was pojawic :))moze to potega podswiadomosci :)

Zacznę się martwić jak na teście zobaczę II krechy. Teraz nawet nie dopuszczam do siebie tej myśli. Niech będzie jedno a za to mogę 3 razy rodzić.

Ilość farszu i ciasta to z głupoty bardziej. No ale zachciało mi się pierogów to je teraz lepie.

ponawiam pytanie bo mnie też coś nie słyszycie ;-);-);-)
Czy któraś się orientuje dokładnie jak to jest z czasem i czy te kłucia towarzyszące stałemu bólowi to oznaczały, że jajo pękało a jak pękało to żołnierzyki tam już powinny być czy dopiero powinno się je zapodać??

A boli mnie dalej jakbym tam miała stado jajeczek:baffled::baffled::baffled:
ból piersi tylko się skończył

Zacznę się martwić jak na teście zobaczę II krechy. Teraz nawet nie dopuszczam do siebie tej myśli. Niech będzie jedno a za to mogę 3 razy rodzić.

Ilość farszu i ciasta to z głupoty bardziej. No ale zachciało mi się pierogów to je teraz lepie.

Przy trojaczkach tez sie rodzi trzy razy :-D Ale pod rzad ;-);-)

kulaszusza - powrotu szybkiego do zdrowia życzę. Ja jestem w sumie czwarty miesiąc ciągle przeziębiona i już mam dość - przyszła by już wiosna i ciepełko:tak::tak:

a ktory dzien cyklu masz dzisiaj - już powinnaś testować czy jeszcze nie??

To mój 27 dc, cykle mam 30 dniowe ale przedostatnio miałam cykl 34 dniowy więc chcę poczekać do około 32 dc przynajmniej.

Laseczki a wiecie coś na temat szkodliwości solarium podczas staranek?:p Czasem chodzę na solarkę, ale coraz rzadziej bo szkoda mi kasy, ale tak się czasem zastanawiałam czy solarium nie zabija Bohaterków (czyt. plemniczków:p)

ponawiam pytanie bo mnie też coś nie słyszycie ;-);-);-)
Czy któraś się orientuje dokładnie jak to jest z czasem i czy te kłucia towarzyszące stałemu bólowi to oznaczały, że jajo pękało a jak pękało to żołnierzyki tam już powinny być czy dopiero powinno się je zapodać??

A boli mnie dalej jakbym tam miała stado jajeczek:baffled::baffled::baffled:
ból piersi tylko się skończył

Ja miałam usg w 13dc i miałam 3pęcherze po 25mm i dostałam pregnyl.
Od 14 dc przez jakiś dobry tydzień jajniki napierdzielały na maxa.
Sex:
11 dc - wieczór
13 dc - wieczór
15 dc - w południe
16 dc - rano

Jak test wyjdzie pozytywnie to możesz skorzystać ze schematu.

reklama
Właśnie też miałam taki ból wczoraj ale jakby jajnik po jednej stronie bolał, już sama nie wiem. Jest to jednak nieco inny ból niż ten zwiastujący @.

A tak na marginesie to mam chorę sny i moja mama też. Mnie sięśniło że zrobiłam będę i wynik oznaczał ciąże ale coś za mało ta beta przyrastała. Mamie natomiast się śniło że poszła na spacer na morze i z daleka widziała wyspę jakby skałę i było tam mnóstwo bocianów. Szok :baffled: wkurza mnie to czekanie, jakieś sny głupie a potem jak zawsze co... idiotyczne odczucie oszukania i zawód kiedy znów @ przychodzi. I znów sobie mówię może w następnym cyklu i tak to powtarzam już ze 2 lata. Może się poddać to wszystko bez sensu. Chyba @ przyjdzie bo mam podły nastój.

Ja odkąd się staramy to mam co jakiś czas sny, że np. widzę II kreski bądź w ciąży jestem. Sporo tych snów już miałam. Niestety - sny te były na odwrót. Dlatego nie lubię tego typu snów:crazy:
Mnie już tydzień bolą jajniki, najbardziej prawy, co chwilę. Wkurzające momentami. Jedne Laski mówią, że to może coś super zwiastować (bo zdrowa jestem, więc odpadają choróbki jajników czy inne takie..), a jedne Laski, że bolące jajniki to właśnie nieudany cykl. No i bądź tu mądry.

Do góry